Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pawel1615
Bo wyniki sa na stronie a nikt sie nie chwalił. Ja grałem w II edycji i nie wiem czy robic sobie nadzieję
Gość: mikki85
to wyniki z 1. edycji
z grudnia
monikar
Postów 3365
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kilka osób chwaliło się wygraną
mia
Postów 17592
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 39
Wzięłam udział (raz) w II edycji, ale widząc teraz wyniki I, nie robię sobie już żadnej nadziei. Nawet na doładowanie.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie.
marta85
Postów 677
Data rejestracji 19.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlaczego?
tez nie wiem
Pamiętacie po jaki czasie informowali w I edycji?
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jest Justrosin...
mia
Postów 17592
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 39
I nie tylko Jutrosin... Tam jest cała mapa czasówkowiczów w Polsce
Gość: miriam
och ...wygrali w I edycji,około 22.01 organizator dzwonił do nich z wiadomością,że wygrali...
mieli ponad tydzień na posłanie znowu wygrywających smsków...znali czas
Chodzi mi o to, że ktoś np. wysłał jedno zgłoszenie i zajął nim np. 3 miejsce. Inteligentnie myślący człowiek od razu poświęci jeszcze te doładowania za 60zł i dośle dodatkowe 2 zgłoszenia, bo wie ze ma dużą szanse na 13tys zł. Takiej szansy nie będą mieli zwycięzcy II edycji.
o tym samym ja napisałam właśnie
tez lepiej dla mnie byłoby,gdyby zadzwonili już po skończonym konkursie...a tak?
nawet nie ma na co czekac;)
ale żeby nie było:
gratuluje wszystkim zwycięzcom 1 etapu,doładowywali,wysyłali smsy
uczciwie
szczerze gratuluję
Gość: merkana
arya
Postów 952
Data rejestracji 19.09.2012
Punkty karne 0