Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 3022
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest ileś tam dni na zwrot tylko wtedy, jeżeli kupowało się przez internet i sprzęt był dostarczany do domu
Czekając na...
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co to za konkurs ?
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ja to wiem na pewno, że tak robią.
magdalena_g
Postów 494
Data rejestracji 28.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak sobie pomyślałam i chyba nie wypełnię oświadczenia
joan
Postów 18757
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
To zależy od sklepu.
W C4 po odejściu od kasy możesz zapomnieć o zwróceniu czegokolwiek. Jeśli jest promocja i mama bierze synkowi 2 pary spodni, bo nie wie, które będą lepiej leżały, to finito i nie przyjmą jednej pary z powrotem (moja mama się na tym przejechała, w wyniku czego cena spodni wyszła x2).
W Auchan możesz przyjechać ze zwrotem jeszcze tego samego dnia, jeśli sprzęt nie był używany (nie dot. oczywiście bielizny).
assal
Postów 3022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupowanie towaru w ciemno z myślą, że w razie czego się go zwróci i pieniądze nam oddadzą, jest bardzo ryzykowne. Albo też mocno naiwne
joan
Postów 18757
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Wiesz, w społeczeństwie pokutuje dziwna myśl: mogę oddać towar w ciągu 7 dni od zakupu. Bo Marcin powiedział, że jego tata powiedział...
assal
Postów 3022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale teraz już są zapisy w regulaminach, które zabezpieczają firmy przed takimi cwaniakami
mahuska
Postów 6333
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mojemu mężowi kiedyś udało się zwrócic po chwilce produkt. Kupił węża do ogródka, a po 10 min się okazało że na przeciw w castoramie jest sporo tańszy.Fakt nie było łatwo ale mój mąż to wszystko przehandluje
W Realu zwracamy wszystko co po chwili nie spasuje ( czytaj jednak nie ten produkt konkursowy
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mieszenko
Gość: kaskikk
jak napisać to oświadczenie do Łakotek ?
Gość: pola731
pobierz gotowe z ich strony
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie musisz go pisać, tu jest do pobrania:
http://zjazdlasuc...akotki_formularz.pdf
Gość: kaskikk
dziękuję
Gość: zabajka
Czy jest tu ktoś, kto brał udział w konkursie Wprost z nawigacją Garmin?
Bo napisali, że ze zwycięzcami się wkrótce skontaktują, a jest tam osoba o takim samym imieniu, pierwszej literze nazwiska i mieście jak ja i nie wiem czy się jeszcze nie kontaktowali czy po prostu zbieg okoliczności i się głupio łudzę.
No nic, dzięki za odpowiedź. Dzięki Tobie wiem na czym stoję.
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też się zastanawiam.... Choć może wyślę zwyklym listem
arya
Postów 952
Data rejestracji 19.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane