Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: david

#5575395 Napisano: 05.02.2013 07:09:23
dotusia napisał(a):

co sądzicie na temat tych wygranych butelek Asti w dłuuuuugo oczekiwanych wynikach II etapu? ja nie brałam w tym etapie udziału, ale myślałam, że kreatywność się liczy... tyle czekania i wygrały takie przeciętne prace.... żenada... same wklejone szablony... bez polotu zupełnie....

czekam na wyniki IV etapu... nie użyłam na butelce ani jednego gotowego szablonu... wszystko sama rysowałam... więc nie mam szans pewnie, bo nie będzie tak łądne jak ich gotowe pomysły emotka

¬le zrobili, że dali możliwość rysowania bo wtedy byłby konkurs tylko dla plastyków, a nie liczyła by się kreatywność. Skoro dali taką masę elementów to powinno się robić tylko z nich.
0 0

dotusia

#5575514 Napisano: 05.02.2013 08:22:56
david napisał(a):

dotusia napisał(a):

co sądzicie na temat tych wygranych butelek Asti w dłuuuuugo oczekiwanych wynikach II etapu? ja nie brałam w tym etapie udziału, ale myślałam, że kreatywność się liczy... tyle czekania i wygrały takie przeciętne prace.... żenada... same wklejone szablony... bez polotu zupełnie....

czekam na wyniki IV etapu... nie użyłam na butelce ani jednego gotowego szablonu... wszystko sama rysowałam... więc nie mam szans pewnie, bo nie będzie tak łądne jak ich gotowe pomysły emotka

¬le zrobili, że dali możliwość rysowania bo wtedy byłby konkurs tylko dla plastyków, a nie liczyła by się kreatywność. Skoro dali taką masę elementów to powinno się robić tylko z nich.

właśnie uważam, że dobrze... ile można wymyślać ciekawych rozwiązań z określonej liczby szablonów? w końcu te prace robią się wszystkie takie same... mnie jednak jakoś zniechęciło to, że wybrali prace naprawdę średnie... były i takie z szablonów, ale nieszablonowe zarazem... wygrały mało kreatywne,a chyba o to tu chodziło... emotka

opcja rysowania jest niezbędna wg mnie...nie trzeba być artystą malarzem, by coś ciekawego wymyślić... emotka
0 0

edzia21

#5575687 Napisano: 05.02.2013 11:52:01
mam pytanko odnośnie konkursu Rexony http://www.badzpewnasiebie.pl/ to zgłoszenie opisz sytuację, w której rexona dała Ci pewność siebie to w którym miejscu trzeba wpisać? Nie ogarniam ... chyba nie w miejscu opinia emotka Będę wdzięczna za każdą wskazówkę emotka
0 0

anet

#5575691 Napisano: 06.02.2013 12:03:15
edzia21 napisał(a):

mam pytanko odnośnie konkursu Rexony http://www.badzpewnasiebie.pl/ to zgłoszenie opisz sytuację, w której rexona dała Ci pewność siebie to w którym miejscu trzeba wpisać? Nie ogarniam ... chyba nie w miejscu opinia emotka Będę wdzięczna za każdą wskazówkę emotka

Chyba właśnie w miejscu opinia...,ale też tego nie ogarniam.
Wysyłał już ktoś może dziś?
0 0

agamaty

#5575811 Napisano: 06.02.2013 09:20:32
czy z Loreala wczoraj dużo było telefonów z trzeciego etapu? Czekam i czekam... i niiiic
0 0

Gość: kaskikk

#5575827 Napisano: 06.02.2013 09:34:51
anet napisał(a):

edzia21 napisał(a):

PODZIEL SIÊ OPINI¡ -> Temat: Opinia pozytywna / negatywna i ramka na tekst jest 350 znaków emotka
0 0

renatak0

#5575831 Napisano: 06.02.2013 09:37:16
agamaty napisał(a):

czy z Loreala wczoraj dużo było telefonów z trzeciego etapu? Czekam i czekam... i niiiic

a drugi już skończyli ?
0 0

ktosiu

#5575835 Napisano: 06.02.2013 09:38:10
anet napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wysyłałam dziś. W ramce odpowiedziałam na pytanie z regulaminu, czyli nie dzieliłam się opinią, ale opisałam sytuację w której Rexona mnie uratowała emotka
0 0

Gość: kaskikk

#5575838 Napisano: 06.02.2013 09:39:09
david napisał(a):

dotusia napisał(a):

z elementów też można było coś kreatywnie narysować. gumka była więc zawsze można bylo coś wymazać i stworzyć coś naprawdę fajnego.
patrząc na prace - zwykłe bez żadnego przekazu emotka
0 0

agamaty

#5575878 Napisano: 06.02.2013 10:07:03
renatak0 napisał(a):

agamaty napisał(a):

a drugi już skończyli ?

no właśnie nie wiem, ale podobno wczoraj już zaczęli trzeci emotka
0 0

notta

#5575884 Napisano: 06.02.2013 10:11:12
agamaty napisał(a):

renatak0 napisał(a):

agamaty napisał(a):

a drugi już skończyli ?

też czekam na 3 ..nie ogarniam tej loterii
0 0

saruto

#5575910 Napisano: 06.02.2013 10:31:56
http://www.mtvmobile.pl/konkursy/
grał ktoś tu....bo pierwsze hasło, czy to nie jest kradzież praw autorskich
http://sd.keepcal...-give-me-more-13.png
czy można tym hasłem lawirować
0 0

Gość: anavaX

#5575916 Napisano: 06.02.2013 10:35:58
iva napisał(a):

agamaty napisał(a):

renatak0 napisał(a):

agamaty napisał(a):

a drugi już skończyli ?

wczoraj dzwonili z 3 etapu
0 0

assal

#5575923 Napisano: 06.02.2013 10:39:50
Kto grał, może reklamację napisać.
Nie ma co dyskutować, czy plagiat, czy nie, bo naruszony został regulamin emotka
Uczestnik może przesłać wyłącznie odpowiedź, którą sam wymyślił, a w przypadku, gdy
odpowiedź stanowi utwór w rozumieniu ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych –
wyłącznie utwór, do którego przysługują mu wszelkie prawa autorskie.
Nie można mieć pełnych praw do czegoś, co już jest na rynku - jako napis na kartkach i kubeczkach emotka
0 0

zaczytana-pola

#5575947 Napisano: 06.02.2013 11:07:18
Czy ktoś jest w stanie udzielić mi informacji na temat Beskidzkich emotka Czy już poinformowali z ostatniego etapu? A jeśli nie- na jakim są etapie teraz? emotka emotka
0 0

Gość: jkkp

#5575949 Napisano: 06.02.2013 11:08:41
ilonar2301 napisał(a):

Czy ktoś jest w stanie udzielić mi informacji na temat Beskidzkich emotka Czy już poinformowali z ostatniego etapu? A jeśli nie- na jakim są etapie teraz? emotka emotka

dziś dzwonili rano z przedostatniego etapu
0 0

zaczytana-pola

#5575953 Napisano: 06.02.2013 11:13:05
jkkp napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

dziś dzwonili rano z przedostatniego etapu

Dziękuję emotka
0 0

anet

#5575976 Napisano: 06.02.2013 11:31:23
iva napisał(a):

agamaty napisał(a):

renatak0 napisał(a):

agamaty napisał(a):

a drugi już skończyli ?

i ja również czekam na 3.. ale pewnie będą dzwonić cały tydzień znów, aż do poniedziałku
emotka
także trzeba czekać emotka
0 0

olunka

#5576000 Napisano: 06.02.2013 11:42:39
dzwoni Albedo w sprawie monnari emotka
0 0

mundek2004

#5576013 Napisano: 06.02.2013 11:51:36
olunka napisał(a):

dzwoni Albedo w sprawie monnari emotka

emotka do mnie też dzwonili emotka