Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

as32572

#7175825 Napisano: 16.05.2024 09:28:39
taylors napisał(a):

Nieee, podałam PESEL osoby pełnoletniej, choć młodej i myslalam nawet że może nie ogarniają jak wyglądają pesele osób urodzonych po 2000r. No ale to chyba nie to.

możliwe ze to bo u mnie też osoby po 2000 roku, moze im formularz ucinal pierwsze 0? bo pisza ze za malo cyfr.

czy czas na odesłanie danych za wygrane z poniedzialku jest do jutra do końca dnia?
0 0

picola1

#7175831 Napisano: 16.05.2024 09:49:36
Czy jakaś dobra dusza podpowie jakie jest pytanie w konkursie Pepsi z Żabki?
0 0

rufus

#7175832 Napisano: 16.05.2024 09:51:53
picola1 napisał(a):

Jest w regulaminie:

kreatywne dokończenie zdania: „Lato z Pepsi to…”, zwane dalej „Pracą
Konkursową”. Praca Konkursowa nie może przekroczyć 300 znaków wraz ze znakami interpunkcyjnymi i odstępami;

picola1

#7175834 Napisano: 16.05.2024 09:53:36
rufus napisał(a):

picola1 napisał(a):

Jest w regulaminie:

Konkursową”. Praca Konkursowa nie może przekroczyć 300 znaków wraz ze znakami interpunkcyjnymi i odstępami;

Dziękuję, Rufus, zawsze można na Ciebie liczyć emotka , regulamin mi się nie otwierał na telefonie.
1 rufus 0

olunka

#7175836 Napisano: 16.05.2024 09:54:36
picola1 napisał(a):

rufus napisał(a):

picola1 napisał(a):

Jest w regulaminie:

Dziękuję, Rufus, zawsze można na Ciebie liczyć emotka , regulamin mi się nie otwierał na telefonie.

a jest w bazie ? bo nie umiem znaleźć:(
0 0

Yazpik

#7175837 Napisano: 16.05.2024 09:58:54
sesyjnie1 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Czy ktoś wczytywał się w regulamin konkursu Itaki gdzie do wygrania są vouchery? Nie odpowiadają mi na zapytanie , czy na zdjęciu mogą być moje dzieci, czy tylko osoba pełnoletnia. Czytam regulamin i znalazłam jedynie zapisek że nie można naruszać praw osób trzeci, ale czy chodzi tu o wizerunek , czy tylko o własność intelektualną? Jak to interpretować?

ja to rozumiem tak że nie może być osób postronnych. Myśle, że dzieci mogą być. 

Podpowie ktoś jakie jest pierwsze słowo z katalogu ? 🤣

Biorąc po uwagę te rebusy, katalog dla dzieci itd. to myślę, że dzieci wręcz muszą być na zdjęciu, żeby tam wygrać.  
Podróżnik w okularach 🫣 Nie wiem co autor miał na myśli, jak tworzył to hasło. 🤣 

Podpowie ktoś z konkursem sheba? Czy dobrze mi się wydaje, że oni nie lubią zbyt przekombinowanych albo zbyt profesjonalnych zdjęć? 🤔

Z tego co mogę doradzić z Sheby a udało mi się zgarnąć jedną z lepszych nagród.. 

to zdjęcie było ładne pod względem estetycznym, w sensie ostre , ładnie oświetlone. 
Ale nie było typowego pakietu konkursowicza hah czyli żadnego napisu, żadnego cuda na kiju, czy wychwalania sheby .

Czy z tego konkursu Itaki przychodziło jakieś potwierdzenie wysłania zgłoszenia na maila? emotka
0 0

pusheen

#7175840 Napisano: 16.05.2024 10:00:46
KuntaKinte napisał(a):

Czy ktoś wie dlaczego nie działa u mnie str.Biedronka+Tyskie ,wyskakuje błąd 403,na dodatek nie otwiera mi linku do wypełnienia danych na mecz....
Zaczęło się tak  w ten weekend -wypełniam dane z paragonu -dodaję fotkę paragonu-mieli i mieli-i wyskoczył błąd 404 i tak mam od weekendu....
Chętnie na priv

Masz blokadę na IP, sama niestety nie zniknie
0 0

zielonaszpilka

#7175842 Napisano: 16.05.2024 10:04:42
KuntaKinte napisał(a):

Czy ktoś wie dlaczego nie działa u mnie str.Biedronka+Tyskie ,wyskakuje błąd 403,na dodatek nie otwiera mi linku do wypełnienia danych na mecz....
Zaczęło się tak  w ten weekend -wypełniam dane z paragonu -dodaję fotkę paragonu-mieli i mieli-i wyskoczył błąd 404 i tak mam od weekendu....
Chętnie na priv

U mnie na komputerze ta sama sytuacja. Na telefonie otworzyło stronę do uzupełnienia danych.
0 0

gosienia8501

#7175859 Napisano: 16.05.2024 10:47:44
Dzień dobry. Proszę o pomoc. Właśnie dostałam SMS z konkursu Dobre dla Ciebie Dobre dla Planety, ze jeden z zakupionych produktów nie spełnia warunków. Tj. Niezgodny z lista produktow. Na paragonie mam zapis: 
- SZAMPON ULTIMATE C
- KULKI/WC POW ACTIV 
Patrze Patrze analizuje i nie mam podjęcia co może być nie tak ? Pomożecie? Z góry dziękuję
0 0

maverick

#7175862 Napisano: 16.05.2024 10:54:24
gosienia8501 napisał(a):

Dzień dobry. Proszę o pomoc. Właśnie dostałam SMS z konkursu Dobre dla Ciebie Dobre dla Planety, ze jeden z zakupionych produktów nie spełnia warunków. Tj. Niezgodny z lista produktow. Na paragonie mam zapis: 
- SZAMPON ULTIMATE C
- KULKI/WC POW ACTIV 
Patrze Patrze analizuje i nie mam podjęcia co może być nie tak ? Pomożecie? Z góry dziękuję

Jakie to kulki, jaki zapach, i czy masz na końcu paragonu numery ean?

asantesana

#7175866 Napisano: 16.05.2024 11:04:53
tad_pole napisał(a):

Hej, który numer paragonu wpisujecie w Roleskim? Przy zgłoszeniu pokazany górny, w regulaminie dolny. Czym więc się sugerować?

To mnie trochę zmartwiło, wpisałam górny, bo tak pokazywał formularz, dopiero teraz widzę dolny w regulaminie. Myślę, że powinni uznawać oba, skoro sami zrobili takiego babola.
1 tad_pole 0

gosienia8501

#7175872 Napisano: 16.05.2024 11:41:20
[quote=Dziękuję ślicznie za.odp. po kodzie Ean doszłam że inny zapach kulek, bo sosnę wzięłam. Ehh po nagrodzie emotka

maverick]
gosienia8501 napisał(a):

- SZAMPON ULTIMATE C
- KULKI/WC POW ACTIV 

Jakie to kulki, jaki zapach, i czy masz na końcu paragonu numery ean?
1 maverick 0

marzanna

#7175876 Napisano: 16.05.2024 11:46:27
Pytanie do osób, które chcą sprzedać podwójne bilety na mecz Polska-Turcja: czy na jeden z biletów może wejść osoba niepełnoletnia? Proszę wybaczyć ignorancję, ale nie brałam udziału w tym konku, a rozważam zakup biletu dla bratanka emotka
0 0

mrmax

#7175877 Napisano: 16.05.2024 11:49:19
marzanna napisał(a):

Pytanie do osób, które chcą sprzedać podwójne bilety na mecz Polska-Turcja: czy na jeden z biletów może wejść osoba niepełnoletnia? Proszę wybaczyć ignorancję, ale nie brałam udziału w tym konku, a rozważam zakup biletu dla bratanka emotka

z tyskiego bilety tylko dla pełnoletnich
1 marzanna 0

magie1982

#7175878 Napisano: 16.05.2024 11:49:22
marzanna napisał(a):

W mailu jest napisane że muszą być osoby pełnoletnie. Więc nie wiem
1 marzanna 0

martunik3

#7175879 Napisano: 16.05.2024 11:49:28
marzanna napisał(a):

Niestety nie może, tylko pełnoletnie
1 marzanna 0

Andrzej007

#7175898 Napisano: 16.05.2024 12:24:24
kimberly napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

andzi18 napisał(a):

kimberly napisał(a):

tyros27 napisał(a):

Placek napisał(a):

Pani z Rodowitej mówiła że główne już poszły

Szkoda traktorek prezentowałby się wspaniale w moim ogrodzie.
Ciekawe czy jeszcze dzwonią?

No właśnie, nagrałam mamie świetny filmik i dzwonili do niej bonem, do mnie nadal nie choć mój moim zdaniem też był fajny 🫣

Rok temu nagrałem dwa przepiękne filmy i nawet na bon się nie załapałem emotka

Miałam to samo, nie mogłam uwierzyć , że wtedy nawet bon nie wpadł 🙈🙈🙈

Jej to nie wiem jak oni to oceniali w zeszłym roku - w ostatnim etapie wtedy wygrałam bon, zdjęciem na szybko zrobionym w kuchni z Rodowitą, dla mnie było słabe serio 🤣  widocznie niezbadane są oceny i nie ma co się przejmować;)

Mnie przede wszystkim szkoda czasu, bo jednak poświeciłem na to kilka godzin. Teraz mam powtórkę emotka
0 0

ktosiek1

#7175900 Napisano: 16.05.2024 12:27:15
Do osób które wygrały w Rodowicie za filmiki/zdjęcia. Czy były na nich widoczne również inne osoby?
0 0

Andrzej007

#7175901 Napisano: 16.05.2024 12:27:18
martunik3 napisał(a):

marzanna napisał(a):

Niestety nie może, tylko pełnoletnie

Napisałem o tym przy okazji innego konkursu. Kilka lat temu w dniu meczu były dostępne punkty, gdzie można zmienić odpłatnie dane na bilecie - około 40 zł. Myślę, że teraz jest podobnie. O ile rozumiem, że wygrane bilety są przeznaczone dla osób dorosłych ze względu, że konkurs dotyczył napojów alkoholowych, tak nie sądzę, żeby był problem ze zmianą danych na bilecie emotka
1 kwadracik 0

KuntaKinte

#7175902 Napisano: 16.05.2024 12:28:03
pusheen napisał(a):

KuntaKinte napisał(a):

Chętnie na priv

Masz blokadę na IP, sama niestety nie zniknie

Według Aspe nie mam blokady,sprawdzili mi to....
0 0