Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pusheen

#7190911 Napisano: 12.07.2024 10:51:43
ErniPPL napisał(a):

Na stronie konkursowej jest możliwość wybrania czy zgłasza się przy pomocy kodu z żabki czy paragonu 🧾  jeśli chodzi o garage to nie mam żadnego wyzwania do zrobienia ( nawet scrollujac całą apke nie napotkałem się na konkurs z garage a jest tylko listerine ) 
W apce mam aktywne wyzwanie na lody nulii ale to chyba nie powinno być przeszkadza żeby kolejne wyzwanie mi wskoczyło

Sprawdzałeś w strefie piwoszy? Ja mam tam normalnie Garage i Tyskie.
0 0

ErniPPL

#7190913 Napisano: 12.07.2024 10:56:15
pusheen napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Na stronie konkursowej jest możliwość wybrania czy zgłasza się przy pomocy kodu z żabki czy paragonu 🧾  jeśli chodzi o garage to nie mam żadnego wyzwania do zrobienia ( nawet scrollujac całą apke nie napotkałem się na konkurs z garage a jest tylko listerine ) 
W apce mam aktywne wyzwanie na lody nulii ale to chyba nie powinno być przeszkadza żeby kolejne wyzwanie mi wskoczyło

przeryłem całą apke i nie mam czegoś takiego jak strefa piwoszy emotka
0 0

Sonia1988

#7190914 Napisano: 12.07.2024 11:00:05
To może zgód nie masz zaznaczonych jak nie masz strefy piwosza
0 0

rufus

#7190915 Napisano: 12.07.2024 11:00:22
ErniPPL napisał(a):

pusheen napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

przeryłem całą apke i nie mam czegoś takiego jak strefa piwoszy emotka

0 0

pusheen

#7190917 Napisano: 12.07.2024 11:00:57

Tak to wygląda. emotka  Jeśli nie masz tej zakładki to nie masz pewnie udzielonej zgody na wyświetlanie produktów alkoholowych.
0 0

ErniPPL

#7190918 Napisano: 12.07.2024 11:02:29
Nie mam czegoś takiego emotka  czy te zgodny mogę teraz jakoś potwierdzić ?
0 0

ErniPPL

#7190919 Napisano: 12.07.2024 11:04:48
Wszystkie zgody na zielono
0 0

ErniPPL

#7190926 Napisano: 12.07.2024 11:40:15
U mnie na koncie nie ma nawet takiej zgody żeby zaakceptować jeśli chodzi o wyroby tytoniowe i alkohol. Pani z infolinii kazała opisać problem w mailu do nich
0 0

atyde25

#7190935 Napisano: 12.07.2024 12:03:30
A jesteś pełnoletnia?
Bo masz datę urodzenia do podania w profilu w aplikacji Żappka.
Jak data nie podana lub mniej niż 18 może wtedy automatycznie wygasza zakazane produkty.
% mam wsio normalnie ale kiedyś miałam z papierosami,że jak nie kupię ani jednej paczki u nich to mi oferty tytoniowe wyłączą automatycznie.Teraz nie mam ofert tych wcale pewnie przez brak zakupu tych produktów w ciągu wymaganego czasu aktywności.
0 0

atlantydek

#7190949 Napisano: 12.07.2024 12:44:50
Doczłapało się info o gadżetach z Durex. Zgłoszenie ostatni dzień przed północą. Zapewne w ogóle nie było brane pod uwagę przy wyborze głównych, tak zresztą wynika z regulaminu i terminu komisji przed zakończeniem konkursu. stąd ten odstęp w informowaniu. Po prostu dziś rozdali resztę pierdołek. Minusik dla tej agencji, także za dziwaczne przyznawanie dwóch nagród jednej osobie.
1 ReneK 0

sasaaabp

#7190953 Napisano: 12.07.2024 12:55:19
atlantydek napisał(a):

Doczłapało się info o gadżetach z Durex. Zgłoszenie ostatni dzień przed północą. Zapewne w ogóle nie było brane pod uwagę przy wyborze głównych, stąd ten odstęp w informowaniu, po prostu dziś rozdali resztę pierdołek. Minusik dla tej agencji, także za dziwaczne przyznawanie dwóch nagród jednej osobie.

ja dorzucę do siebie, że za 1 etap dostałem zestaw gadżetów, teraz poszło kolejne zgłoszenie, może nawet mocniejsze i nic nie dostałem, jestem prawie pewny, że nie wzięli mnie nawet pod uwagę, bo już "coś" wygrałem...choć sami dali sobie furtkę, że jedna odpowiedź może zostać nagrodzona wiele razy, i pytanie, czy wysyłając kilka zgłoszeń i tak tylko można zostać tylko raz nagrodzonym??
0 0

Trysha

#7190955 Napisano: 12.07.2024 12:56:04
Czy ktoś może ma niepotrzebne znaczki na porcelanę ze Stokrotki i chciałby oddać?
0 0

wojteke-konkursy

#7190961 Napisano: 12.07.2024 13:02:22
sasaaabp napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Doczłapało się info o gadżetach z Durex. Zgłoszenie ostatni dzień przed północą. Zapewne w ogóle nie było brane pod uwagę przy wyborze głównych, stąd ten odstęp w informowaniu, po prostu dziś rozdali resztę pierdołek. Minusik dla tej agencji, także za dziwaczne przyznawanie dwóch nagród jednej osobie.

ja dorzucę do siebie, że za 1 etap dostałem zestaw gadżetów, teraz poszło kolejne zgłoszenie, może nawet mocniejsze i nic nie dostałem, jestem prawie pewny, że nie wzięli mnie nawet pod uwagę, bo już "coś" wygrałem...choć sami dali sobie furtkę, że jedna odpowiedź może zostać nagrodzona wiele razy, i pytanie, czy wysyłając kilka zgłoszeń i tak tylko można zostać tylko raz nagrodzonym??

Mocniejsze/lepsze/bardziej dopracowane zgłoszenie nie oznacza, że jest ono lepsze i nigdy nie wiadomo, co się spodoba komisji. Ja miałem tak kilkukrotnie, że wygrywałem jednym lub dwoma zdaniami nagrodę główną, a w tym samym konkursie siostra pisząca kilka tysięcy znaków bez żadnego błędu nie otrzymywała nic emotka

sasaaabp

#7190962 Napisano: 12.07.2024 13:07:10
wojteke-konkursy napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Mocniejsze/lepsze/bardziej dopracowane zgłoszenie nie oznacza, że jest ono lepsze i nigdy nie wiadomo, co się spodoba komisji. Ja miałem tak kilkukrotnie, że wygrywałem jednym lub dwoma zdaniami nagrodę główną, a w tym samym konkursie siostra pisząca kilka tysięcy znaków bez żadnego błędu nie otrzymywała nic emotka

wiadomo, że i tak się zdarza  emotka  ale tutaj jednak mam pewne przypuszczenia, no cóż, trzeba walczyć dalej emotka
0 0

asiaaa85

#7191022 Napisano: 12.07.2024 15:45:51
Wygrałam kod canal plus żabka Coca cola , chciałam aktywować voucher i pokazało mi płatność, jednak stwierdziłam ze kontynuuje to popołudniu u teraz cały czas pisze , ze voucher jest w trakcie aktywacji . Czy ktoś wiec co teraz zrobić ?
0 0

gosienia8501

#7191032 Napisano: 12.07.2024 16:48:45
Witam czy ktoś jeszcze nie otrzymał ekod biedronka 200 zł z konkursu czy wyjdziesz ze mną na piknik. Odpisałam na dwa różne maile i cisza. Dziekuje za odp pozdrawiam
0 0

maixys

#7191034 Napisano: 12.07.2024 16:54:10
gosienia8501 napisał(a):

Witam czy ktoś jeszcze nie otrzymał ekod biedronka 200 zł z konkursu czy wyjdziesz ze mną na piknik. Odpisałam na dwa różne maile i cisza. Dziekuje za odp pozdrawiam

Dosłownie w tym momencie zrobili chyba drugą wysyłkę, dostałaś? Ja na Gmailu miałem w Ofertach, a u dziewczyny był normalnie w skrzynce.
0 0

byekitty

#7191035 Napisano: 12.07.2024 16:58:00
gosienia8501 napisał(a):

Teraz wysyłają z drugiego maila, więc mam nadzieję dostaniesz. Daj znać!
0 0

sesyjnie1

#7191036 Napisano: 12.07.2024 17:07:55
Kontaktowal się ktoś z fortisem w sprawie 105? 
ja napisalam maila i cisza. Pizza tak niedobra, że nie odpuszczę 😝😝😝
1 panasa 0

byekitty

#7191042 Napisano: 12.07.2024 17:22:09
sesyjnie1 napisał(a):

Kontaktowal się ktoś z fortisem w sprawie 105? 
ja napisalam maila i cisza. Pizza tak niedobra, że nie odpuszczę 😝😝😝

Dałam im chwilę, ale dziś działam 😎
0 0