Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia

#5629819 Napisano: 07.04.2013 22:05:17
ktosiu napisał(a):

Nie zapominajcie, że to muszą być majty na baterię emotka

Chodzi Ci o to, że mają się świecić, czy hm... ruszać? emotka
Czy jedno i drugie?
0 0

aurorcia

#5629821 Napisano: 07.04.2013 22:10:28
mia napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Nie zapominajcie, że to muszą być majty na baterię emotka

Chodzi Ci o to, że mają się świecić, czy hm... ruszać? emotka
Czy jedno i drugie?

Najlepiej masować tu...i tam emotka emotka
0 0

ktosiu

#5629823 Napisano: 07.04.2013 22:13:43
Godzina późna, więc i fantazja pracuje emotka
0 0

radosna

#5629828 Napisano: 07.04.2013 22:28:09
0 0

koper

#5629829 Napisano: 07.04.2013 22:30:34
A ja myślę, że trzeba iść w innym kierunku, oglądam czasem na TLC program "Słodki biznes"
Robią tam niesamowite, ogromne torty. Często z jakimiś ruchomymi elementami, światełkami i fontannami.

Hasło konkursowe też można na takim torcie napisać kremem.

I to właśnie tym kierunku powinny iść konkursowe laurki. Wtedy wspaniałe zdjęcia laureata cieszącego się samochodem przeplatałyby się ze zdjęciami z krojenia tortu przez komisję konkursową... emotka
0 0

notta

#5629830 Napisano: 07.04.2013 22:34:22
radosna napisał(a):

Tylko takie!!!
http://www.wykop....skie-majtki-w-rosji/

o fuuuuu emotka
0 0

Gość: magdaa

#5629839 Napisano: 07.04.2013 22:47:48
ivanotta napisał(a):

radosna napisał(a):

Tylko takie!!!
http://www.wykop....skie-majtki-w-rosji/

o fuuuuu emotka

a te z wiszącym pomponem to chyba trochę niewygodne emotka
0 0

aga67

#5629841 Napisano: 07.04.2013 22:51:56
Dziewczyny, a rok temu tez tak było?Chyba był podobny konkurs.A tak na mrginesie, to niedawno wrócił mój brat i bardzo zdegustowany stwierdził,że "Ona się nawet nie ucieszyła" emotka Prawda to?On jest konkursowym mugolem to może się mu wydawało emotka
0 0

mia

#5629843 Napisano: 07.04.2013 22:53:48
aga67 napisał(a):

Dziewczyny, a rok temu tez tak było?Chyba był podobny konkurs.A tak na mrginesie, to niedawno wrócił mój brat i bardzo zdegustowany stwierdził,że "Ona się nawet nie ucieszyła" emotka Prawda to? On jest konkursowym mugolem to może się mu wydawało emotka

Na zdjęciu to niemal frunie do tego samochodu, więc chyba nie do końca... emotka
0 0

aga67

#5629845 Napisano: 07.04.2013 22:59:03
mia napisał(a):

aga67 napisał(a):

Dziewczyny, a rok temu tez tak było?Chyba był podobny konkurs.A tak na mrginesie, to niedawno wrócił mój brat i bardzo zdegustowany stwierdził,że "Ona się nawet nie ucieszyła" emotka Prawda to? On jest konkursowym mugolem to może się mu wydawało emotka

Na zdjęciu to niemal frunie do tego samochodu, więc chyba nie do końca... emotka

Jeszcze mi sie dostało,że to moze moja koleżanka z e-konków emotka I podziel się tu człowieku info o konkursie z rodziną emotka
0 0

mia

#5629849 Napisano: 07.04.2013 23:02:28
Pierwsze lepsze na co trafiłam w necie - jakiś aktualny konkurs z Kasą Stefczyka:

Dodatkowo Jury postanowiło wyróżnić nadesłane w nietypowej formie życzenia i przyznać
dodatkowe nagrody w postaci sokowirówki Hyundai JE-702P (nagrody nie zostały przyznane w
pierwszym tygodniu trwania konkursu). Sokowirówki otrzymują:

1. Pani Ewa K. z Gdyni za przepiękny obraz.
2. Pan Dariusz L. z miejscowości Stanomino za imponującą, grającą, świecącą i ruchomą księgę z życzeniami.

Wszystkim zwycięzcom serdecznie gratulujemy i życzymy powodzenia w wielkim finale!

Chyba na dzisiaj mam dość konkursów... emotka
0 0

darog

#5629867 Napisano: 07.04.2013 23:27:15
wrrrryyy napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Larki górą! Kolejne auto trafiło do Pani, która zrobiła pracę plastyczną na konkurs Motor Show. Zagadałem do jednego Pana organizatora jakim cudem dołączyła pracę plastyczną skoro trzeba było wrzucić tylko kupon z hasłem do urny, stwierdził że to był konkurs na hasło. A po zadaniu pytania: jak dołączyła pracę do zgłoszenia i wrzuciała do urny? - Nie wiem.
Oczywiście czysty przypadek, że mając 3 tyś zgłoszeń wygrało to do której była dołączona praca.

No cóż, zawsze to samo emotka
Olać hasło. Najważniejsze, że kółka się kręciły po nacisnięciu guzika emotka

cześć, a gdzie jst relacja z tego konka, zdjęcia, etc? skąd wiecie o dołączeniu gadżetów do hasła? i kto wygrał i jakie auto?
dzięki za odp.
0 0

Gość: koza.k90

#5629868 Napisano: 07.04.2013 23:27:21
kiedyś na pewnym losowaniu w Almie byłam świadkiem jak przedstawicielka organizatora wrzuciła do kosza plik kuponów, które wysypano z urny do losowania

do kuponów podpięte były kartki z odręcznie napisanymi hasłami - strasznie duże litery

okazało się, że autorka haseł była niedowidząca, nie była w stanie wypełnić maleńkiego kuponu i chciała w ten sposób sobie poradzić

jednak organizatorka była niewzruszona i stwierdziła, że skoro to loteria, to nikt nie ma prawa wrzucić niczego więcej poza standardowymi kuponami

i tak bywa
0 0

kalisto1986

#5629872 Napisano: 07.04.2013 23:32:31
A może jednak komisja oceniła hasło - które wg mnie jest dobre i jak najbardziej mogła dziewczyna zdobyć za nie auto.
Jeszcze rozumiem gdyby wypowiadały się tutaj osoby, które grają zawsze według wszystkich zasad 1 paragon - 1 sms, 1 wygrana tylko danej osoby, bez grania na mame, tate, chomika.
Myślę, że wysyłanie pracy na konkurs jest tym samym co granie ponad posiadaną liczbę paragonów, czy na kogoś z rodziny ...
0 0

asantesana

#5629874 Napisano: 07.04.2013 23:35:50
koza.k90 napisał(a):

kiedyś na pewnym losowaniu w Almie byłam świadkiem jak przedstawicielka organizatora wrzuciła do kosza plik kuponów, które wysypano z urny do losowania

do kuponów podpięte były kartki z odręcznie napisanymi hasłami - strasznie duże litery

okazało się, że autorka haseł była niedowidząca, nie była w stanie wypełnić maleńkiego kuponu i chciała w ten sposób sobie poradzić

jednak organizatorka była niewzruszona i stwierdziła, że skoro to loteria, to nikt nie ma prawa wrzucić niczego więcej poza standardowymi kuponami

i tak bywa

I prawidłowo emotka
Co znaczy, że sobie nie mogła poradzić - a jak sobie poradziła z odczytaniem zasad konkursu z maleńkiego kuponu czy regulaminu? Jeśli ktoś jej w tym pomógł to ten sam ktoś mógł napisać hasła. Zasady muszą być takie same dla wszystkich, w przeciwnym razie konkursy nie maja sensu.
0 0

wrrrryyy

#5629875 Napisano: 07.04.2013 23:38:42
darog napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Larki górą! Kolejne auto trafiło do Pani, która zrobiła pracę plastyczną na konkurs Motor Show. Zagadałem do jednego Pana organizatora jakim cudem dołączyła pracę plastyczną skoro trzeba było wrzucić tylko kupon z hasłem do urny, stwierdził że to był konkurs na hasło. A po zadaniu pytania: jak dołączyła pracę do zgłoszenia i wrzuciała do urny? - Nie wiem.
Oczywiście czysty przypadek, że mając 3 tyś zgłoszeń wygrało to do której była dołączona praca.

cześć, a gdzie jst relacja z tego konka, zdjęcia, etc? skąd wiecie o dołączeniu gadżetów do hasła? i kto wygrał i jakie auto?
dzięki za odp.

Tu można poczytac:
https://www.facebook.com/PoznanMotorShow

http://www.gloswi...tml#galeria-material
0 0

darog

#5629887 Napisano: 07.04.2013 23:59:27
wrrrryyy napisał(a):

darog napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

rosik93 napisał(a):

dzięki za odp.

Tu można poczytac:
https://www.facebook.com/PoznanMotorShow

http://www.gloswi...tml#galeria-material

a... czyli to "słup" moniau? tzn jej prawdziwa siostra? tak kojarze. emotka emotka emotka emotka
0 0

turli

#5629917 Napisano: 08.04.2013 08:00:29
Kiedyś brałam udział w konkursie urodzinowym pasażu grunwaldzkiego we Wro. Trzeba było dokończyć zdanie na małym kuponie. Wygrał pan który zrobił makietę tego centrum. Myślę że takie zgłoszenia są zanoszone od razu do dyrekcji centrum,pomijają urny.
0 0

joan

#5629928 Napisano: 08.04.2013 08:30:18
turli napisał(a):

Kiedyś brałam udział w konkursie urodzinowym pasażu grunwaldzkiego we Wro. Trzeba było dokończyć zdanie na małym kuponie. Wygrał pan który zrobił makietę tego centrum. Myślę że takie zgłoszenia są zanoszone od razu do dyrekcji centrum,pomijają urny.

Dlatego ja już w takie KONKURSY nie wierzę i jestem zdania, że jeśli ktoś już decyduje się na udział w akcji urnowej, najlepiej będzie mu "zabezpieczyć się" zawczasu na taką okoliczność emotka
0 0

kimolotek

#5629943 Napisano: 08.04.2013 09:11:15
czy byly juz wyniki z ostatniego etapu bielenda?
0 0