Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aga67
Postów 866
Data rejestracji 10.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No,rozpisała się dziewczyna
zaczytana-pola
Postów 11607
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bawi mnie też jedno- to, że niektórzy uważają, że jak wygrać to tylko "zajebiaszczym" hasłem. Ale jak chce się wygrywać, to wysyła się nie to, co nam się podoba, ale to, co spodoba się komisji
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
frodo
Postów 3319
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja podobnie jak Ty nie znalazłam ograniczenia do 160 znaków, dlatego trochę dziwi mnie ta burza...
Gość: koza.k90
na upartego ograniczenia można się doszukać, ale można je też obejść wysyłając w esku zamiast hasła, link do niego
tego regulamin nie zabraniał
dziwi natomiast szukanie dziury w innych hasłach (u nas niejaki darekgryko, kilka aktywnych anty-bielendowiczów na FB)
zapewne chodzi o zwykłą ludzka zazdrość i zawiść - samemu się nie wygrało, więc trzeba dokopać innym
wtedy cały świat jest "be" i "kaku"
grandprix
Postów 872
Data rejestracji 27.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno było ograniczenie do 160 znaków. O wiele łatwiej jest napisać hasło nie mając ograniczenia w liczbie znaków, piszesz to, co ci się podoba, wychwalasz pod niebiosa przenajświętszy produkt i wszyscy są zadowoleni. A jak musisz się ograniczać, to czegoś nie dasz rady pochwalić. Żartuję oczywiście, ale jedno jest pewne. Jedno hasło wyraźnie dłuższe od innych wyróżnia się, i łatwiej je zauważyć, a to działa na niekorzyść innych, bo w takim natłoku haseł trzeba się czymś wyróżnić.
Jeśli są jasno zapisane zasady, to trzeba się ich trzymać, bo w przeciwnym razie oznacza to brak szacunku dla samego siebie i innych, którzy tych zasad przestrzegają. Niestety Bielenda nie umie przyznać się do błędu, odwraca kota ogonem i chce zrobić debili z osób, które zastosowały się do jej własnych reguł gry i tu wychodzi prawda o niej. Jaka? Każdy oceni po swojemu. Dla mnie w każdym razie jest już skreślona.
bywa, czyta, gada, ma żurki, daje rauty, na loteriach siada, flirtuje, sądzi książki, do teatru chodzi, gdzie może, nie pomoże, gdzie potrafi, szkodzi...
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja przestałam już czytać takie rzeczy po tym jak sama zostałam po pewnym konkursie zacytowana i obsmarowana... heh
mniejsza o to: czy ktoś dostał jakiegoś maila czy pw z Polek "Twój sposób na formę"? Na forum wyczytałam, że mogą wysyłać pw (na razie nikt tam nie dostał).
Gość: olenka12
Witam ponownie...rzeczywiście mój pierwszy post jest ... długi
Co do postu grandprix - piszesz,że nie potrafią przyznać się do błędu bo ograniczenie było - a powiedz mi czy to przypadkiem nie jest tak,że ci którzy podnieśli temat tego ograniczenia, nie popełnili błędu wybierając z regulaminu tylko to co ich interesuje czyli wybrane punkty, a nie przeczytali go całego i teraz oni nie chcą się przyznać,że trochę nawalili? Ja w dalszym ciągu nie mogę doszukać się w tym regulaminie informacji, gdzie jest napisane, że hasło konkursowe nie może mieć więcej niż 160 znaków
ktosiu
Postów 1210
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- 60 znaków przy użyciu polskich znaków
- 160 znaków bez polskich znaków.
Dla mnie to jest jasne i czytelne, prawa studiować nie trzeba by to zrozumieć i zaakceptować.
C'est le moment ou jamais...
grandprix
Postów 872
Data rejestracji 27.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
60 znaków przy użyciu polskich znaków
160 znaków bez polskich znaków
wliczając w to słowa początkowe UWIELBIAM BIELENDE,bo.
Skoro hasło trzeba było przesłać smsem, a jego długość nie mogła być większa niż 160 znaków, to jest dla mnie jasne, że hasło też nie może być dłuższe niż te 160 znaków. A tłumaczenia, że można było wysłać linka do właściwego hasła to dla mnie zwykłe krętactwo.
Olenka12, sorry, ale nie rozumiem co ma oznaczać, że ktoś, kto zastosował się do regulaminu "trochę nawalił". O samej treści nagrodzonych haseł nie dyskutuję, bo właściwie wiele haseł było na podobnym poziomie. Dla mnie są one tak nudne, że nie jestem w stanie przebrnąć przez nie i poddaję się po dajmy na to dziesiątym. Chodzi mi o zasadę. O trzymanie się ustalonych reguł. I tego mi zabrakło.
hm,czyli potwierdzasz moje przypuszczenia, że czytacie tylko to co Was interesuje i przez to źle rozumiecie regulaminy.Gdzie tu masz napisane,że hasło konkursowe ma mieć 60 albo 160 znaków?Czy uważasz,że wiadomość sms to jest to samo co hasło konkursowe?
ktosiu
Postów 1210
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem jak prościej wytłumaczyć Ci co znaczy "nie może przekraczać". Sorry, ale poddaję się
ktosiu, nie poddawaj się, tylko przeczytaj ze zrozumieniem mój wpis i odpowiedz mi na pytanie czy uważasz,że wiadomość sms to jest to samo co hasło konkursowe?
izak1000
Postów 2798
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tadziowa
Postów 1570
Data rejestracji 13.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś nie spotkałam się dotąd z sytuacją, żeby ktoś w regulaminie tłumaczył konkursowiczom, że jeden sms to 160 znaków
ktosiu
Postów 1210
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: koza.k90
Wiadomość nie mogła przekroczyć 160 znaków, ale wiadomość to nie to samo co hasło
W regulaminie nie było nowy, że hasło nie może przekraczać 160 znaków i ktoś to wykorzystał
pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz
asantesana
Postów 6363
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Niestety musze to napisać, bo mnie zaraz
Olenka, a czy rozumiesz zapis:
zgłoszenia udziału w Konkursie poprzez dokończenie zdania:
„Moje ciało kocha bikini, bo ………………..……” (zwane dalej Zdaniem) i wysłanie tekstu jako wiadomość SMS na numer 7155 według następującego wzoru: BIELENDA. Propozycja zdanianp.
Dopuszcza się użycie liter drukowanych oraz polskich znaków. Zgodnie z informacją techniczną od Operatorów GSM na długość jednej wiadomości SMS przypada:
• 60 znaków przy użyciu polskich znaków
• 160 znaków bez użycia polskich znaków
Czyli najprosciej mówiąc, zadanie konkursowe polega na wyslaniu smsa (nie smsów), a sms ma nie przekraczac 160 znaków. Dodatkowo kazda wiadomość sms ma byc poprzedzona prefiksem BIELENDA. Czyli jesli ktoś wysyla 3 smsy, przed każdym następnym powinien dodać BIELENDA. Czy teraz rozumiesz co znaczy, ze zadanie polega na wyslaniu tekstu jako wiadomość sms
Aganaluzie
Postów 513
Data rejestracji 27.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Muszę stwierdzić że faceci też mają rozstępy, widziałam