Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mahuska
Postów 6334
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to klops
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
edzia21
Postów 9859
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skad wiadomo, ze już 8 kwietnia? To gdzieś jest napisane, czy po prostu ktos sie chwail?:)
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asantesana
Postów 6363
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Straszny klops, zadziwia mnie taki mały odzew na forum... Na początku tyle osob wygrało od nas, a teraz pojedyncze informacje...
edzia21
Postów 9859
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mahuska
Postów 6334
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sumie mówimy o ogólnopolskim czy carref??
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
darog
Postów 2998
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
siostra mówi, że na ich fanpaage też się skarżą że te zestawy kosztują 29 zł a nie 45 jak podają w regulaminie, Aktywną maja tez faknkę, która gasi wszystkie negatywne posty
darog
Postów 2998
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
"Uwielbiam Bielende, bo z nia przypominam Gwiazde kina! Biotechnologia Oscara dostanie za blyskawiczne odmladzanie! Bez stresu 7D Rezyserem... Zyciowego Sukcesu!"
To hasło warte wycieczki, moim zdaniem ostatnie zdanie jest z błędami-wszystkie słowa z dużej litery jeśli ktoś tak tez uważa może im na FB napisze?
Gość: koza.k90
sam nic nie trafiłeś i frustracja zżera
mam kosmetyki, ale nie wieszam psów na kim popadnie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18759
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Przy całym debiliźmie tego konkursu, kompromitacjach organizatora, plagiatach oraz zgłoszeniach tak nędznych, że nawet wylosować je wstyd (a co dopiero nagrodzić)... akurat hasło, które przytoczyłeś jest całkiem ok
darog
Postów 2998
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Plagiaty też były?
joan
Postów 18759
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Były plagiaty. Nastąpiła "weryfikacja" bodajże pierwszego etapu. Szambo, nie konkurs, nawalanka w każdym aspekcie. Ale akurat hasło do nagrody głównej jest ok (wg mnie), mogę tylko pogratulować Komuś-Nie-Wiem-Komu
anet
Postów 1101
Data rejestracji 27.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radosna
Postów 2447
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marketing@bielenda.com.pl
Jestem radosna jak wiosna!
darog
Postów 2998
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
? jaka gosia Niewiarowska-ja?, siostra ma kosmetyki, interesowała się tym konkiem, nie ma na imie ani gosia ani Niewiarowska...nie smaruje się bielenda
Gość: olenka12
Witajcie, jestem tu nowa i dopiero uczę się jak grać i wygrywać. Tak sobie poczytałam kilka ostatnich stron i jestem mocno zaskoczona tym, o czym Wy piszecie. I to niestety na minus
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy go cytować
Gość: katrin22