Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jaanonimka

#7241337 Napisano: 18.02.2025 13:38:21
Czy ktoś może się orientuje, czy do takiego konkursu można zgłosić paragon elektroniczny z aplikacji lidl? Czy musi być papierowy?https://podarujptasienaokazje.wedel.pl/
0 0

FBmarta22

#7241339 Napisano: 18.02.2025 13:38:57
nanajka81 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Szkoda, że tak emotka szkoda, że nie losowanie na koniec jako rezerwa. Byłoby sprawiedliwiej emotka
Ale gratuluję sprytnym, co się załapali. Ja gapa tym razem, choć co jakiś czas sprawdzałam emotka

Nie żałuj, to początek konkursu, poza tym w tych kinderowych loteriach (o empik) tak właśnie wygląda sprawiedliwość emotka Jedna osoba zgarnie ile tylko da radę (spryt, możliwości finansowe) a druga nie trafi nic. I nawet jak w regulaminie kiedyś mieli że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę to ludzie grali na siebie ale podając różne numery telefonu i maile bo kinder nie weryfikowało tego w żaden sposób.

Z ciekawości, dlaczego minusujesz mój komentarz? emotka

bo nie popieram takiej łapczywości emotka Poza tym ciekawe, bo mi ta strona nadal nie działa więc jak to jest? Tak nagle zadziałało, zgarnęłaś kilka bonów i strona znowu padła?

A dlaczego nazywasz to łapczywością? Maczupikczu miała paragony, próbowała odświeżać stronę aż w końcu wpadło to wygrała - ja tam uważam, że to konkursowy spryt i nagrody jak najbardziej zasłużone

Nie wiem jak strona może działać jak nie działa. Ja od wczoraj mam wciąż błąd serwera i nic mi się w tym temacie nie zmienia. Tak sobie te nagrody zasłużone.

Coś musiało Ci się gdzieś pozapisywać (pliki tymczasowe, ciasteczka ? - średnio się znam). U mnie też ruszyło dopiero z trybu incognito w telefonie, na lapku dwie przeglądarki dalej wyrzucają błąd serwera.

Kurcze i polowałam co 15 minut, trzeba było zagęszczać działania emotka

Hold-em

#7241341 Napisano: 18.02.2025 13:44:16
nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Szkoda, że tak emotka szkoda, że nie losowanie na koniec jako rezerwa. Byłoby sprawiedliwiej emotka
Ale gratuluję sprytnym, co się załapali. Ja gapa tym razem, choć co jakiś czas sprawdzałam emotka

Nie żałuj, to początek konkursu, poza tym w tych kinderowych loteriach (o empik) tak właśnie wygląda sprawiedliwość emotka Jedna osoba zgarnie ile tylko da radę (spryt, możliwości finansowe) a druga nie trafi nic. I nawet jak w regulaminie kiedyś mieli że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę to ludzie grali na siebie ale podając różne numery telefonu i maile bo kinder nie weryfikowało tego w żaden sposób.

bo nie popieram takiej łapczywości emotka

Ooo myślałam że to ściema bo uprzedzano mnie by się niczym nie chwalić na tym forum, bo jest dużo złośliwych i zawistnych ludzi, którzy psują radość z wygranej. Miło Cie poznać “osobiście” emotka

No cóż, to udanych zakupów w empiku życzę  i traf więcej aby się jeszcze pochwalić tutaj jaką jesteś sprytną osobą.

A Tobie nanajka81 i wszystkim zawistnym osobom życzymy rocznej posuchy. Obrzydliwe zachowanie... emotka
1 nanajka81 0

nanajka81

#7241343 Napisano: 18.02.2025 13:49:52
Hold-em napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ooo myślałam że to ściema bo uprzedzano mnie by się niczym nie chwalić na tym forum, bo jest dużo złośliwych i zawistnych ludzi, którzy psują radość z wygranej. Miło Cie poznać “osobiście” emotka

No cóż, to udanych zakupów w empiku życzę  i traf więcej aby się jeszcze pochwalić tutaj jaką jesteś sprytną osobą.

A Tobie nanajka81 i wszystkim zawistnym osobom życzymy rocznej posuchy. Obrzydliwe zachowanie... emotka

Jak już tak sobie miło życzymy to Tobie również tego samego czego mi życzysz emotka
0 0

niunio

#7241346 Napisano: 18.02.2025 13:59:44
Można być jednocześnie sprytnym i łapczywym. Ale dziwne jest pouczanie innych, gdy samemu się w jakiś sposób kombinuje, tak jak na załączonym obrazku.
Ta kumulacja bramek świadczy źle przede wszystkim o organizatorze loterii.

isiulka

#7241347 Napisano: 18.02.2025 14:01:36
Mi na safari wszystko pięknie działa, znajoma dała znać od razu na msg ale się nie załapałam. Trzeba było mieć farta bo to ok. 30 nagród, a odświeżających stronę było pewnie dziesiątki jak nie setki osób.

nanajka81

#7241349 Napisano: 18.02.2025 14:04:14
niunio napisał(a):

Można być jednocześnie sprytnym i łapczywym. Ale dziwne jest pouczanie innych, gdy samemu się w jakiś sposób kombinuje, tak jak na załączonym obrazku.

Takie to moje kombinacje, zagrać na znaleziony paragon a nuż się uda emotka Jedną piniatę wygrałam, zgłoszeń wysłałam z 8. Ot ale jestem sprytna! PS. Zawartość rozdana po rodzinie.
1 niunio 0

kachakacha

#7241350 Napisano: 18.02.2025 14:06:21
Piniaty idą już za ostatni tydzień?
0 0

kachakacha

#7241351 Napisano: 18.02.2025 14:06:22
0 0

radosna

#7241353 Napisano: 18.02.2025 14:07:28
nanajka81 napisał(a):

Hold-em napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jak już tak sobie miło życzymy to Tobie również tego samego czego mi życzysz emotka

Pojutrze będę pełnoletnia na tym forum. Marzę o tym, żebyśmy byli dla siebie mili i życzliwi.
Na tym forum zawiązały się prawdziwe przyjaźnie. Rozwijajmy przy okazji wyobraźnię!
Wszelkie spory, kłótnie i waśnie powodują u mnie smutek. Nie kłóćcie się, proszę! 

isiulka

#7241354 Napisano: 18.02.2025 14:11:10
Ja szukam kogoś kto wygrywa masowo w nutelli i skończyły mu się dane do wysyłki nagród emotka   Priv   emotka
0 0

as32572

#7241356 Napisano: 18.02.2025 14:12:36
kachakacha napisał(a):

Za ostatni tydzień losowanie jest jutro,jeśli się nie mylę i głównych też.

niunio

#7241357 Napisano: 18.02.2025 14:13:47
nanajka81 napisał(a):

niunio napisał(a):

Takie to moje kombinacje, zagrać na znaleziony paragon a nuż się uda emotka Jedną piniatę wygrałam, zgłoszeń wysłałam z 8. Ot ale jestem sprytna! PS. Zawartość rozdana po rodzinie.

A ktoś inny musiał wydać swoje ciężko zarobione pieniądze, żeby wziąć udział w loterii. Cieszę się, że rodzina najedzona. emotka
Tak samo Maczupikczu a nuż spróbowała i się udało, równie dobrze te paragony mogły przepaść, bo nie było gwarancji, że te nagrody nie przejdą na przykład do jakiejś puli rezerwowej.

Czy wykorzystała błąd organizatora? Tak.
Czy gdybym miał paragon, sam bym spróbował? Tak.
Czy jest to godne pochwały? Nie wiem. Czy jest to godne linczu? Nie wiem.
Czy ja robiłbym burzę o łapkę w dół? Nie.

radziosny

#7241359 Napisano: 18.02.2025 14:20:02
radosna napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Hold-em napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Pojutrze będę pełnoletnia na tym forum. Marzę o tym, żebyśmy byli dla siebie mili i życzliwi.
Na tym forum zawiązały się prawdziwe przyjaźnie. Rozwijajmy przy okazji wyobraźnię!
Wszelkie spory, kłótnie i waśnie powodują u mnie smutek. Nie kłóćcie się, proszę! 

I super, że są te przyjaźnie! Jednak nie oszukujmy się, konkursy to nie zawsze cukierkowy obraz naszej twórczości. To także kombinatorstwo. Nie mówię o tej konkretnej sytuacji, bo to akurat wina po stronie organizatora bardziej, ale jak ludzie z własnych domów robią magazyny z nagrodami to odechciewa się grać. Przynajmniej po kilku latach na forum mogę mniej więcej wywnioskować, gdzie będą przekręty, a gdzie nie.

vixen

#7241361 Napisano: 18.02.2025 14:21:20
Wie ktoś jak płacić w Lidlu tym kodem/voucherem z Cola Coli od Albedo? Dodałam ten kod do portfela google, ale na kasie samoobsługowej pokazuje, że to nie jest karta podarunkowa.
0 0

nanajka81

#7241362 Napisano: 18.02.2025 14:23:33
niunio napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

niunio napisał(a):

A ktoś inny musiał wydać swoje ciężko zarobione pieniądze, żeby wziąć udział w loterii. Cieszę się, że rodzina najedzona. emotka
Tak samo Maczupikczu a nuż spróbowała i się udało, równie dobrze te paragony mogły przepaść, bo nie było gwarancji, że te nagrody nie przejdą na przykład do jakiejś puli rezerwowej.

Też wydałam swoje ciężko zarobione pieniądze na głupią walkę o piniatę kinder. Czy było warto? Nie. Tylko dzięki znalezionemu paragonowi wyszłam na prawie zero.

Maczupikczu miała baaardzo dużo szczęścia że pod rząd udało jej się tyle nagród trafić szczególnie że na odblokowanie strony czekało mnóstwo osób a nagród było ile? z 30-ści?

Pal licho, powodzenia wszystkim życzę i tym samym z mojej strony kończę dyskusję. Przepraszam tych co się poczuli urażeni, tak naprawdę powinnam napisać swoje uwagi do organizatora i tyle.

zezowaty_kot

#7241363 Napisano: 18.02.2025 14:26:57
A ja tam się cieszę jak nagrody wpadają na forum, zawsze to milej poczytać, że konkurs jest wiarygodny, a nasze starania doceniane. Zdecydowanie wolę w MDW czytać, że ktoś wygrał 5 nagród w jednym konkursie, niż w innym wątku rozmowy o tym, że nie ma nagród na forum. emotka

notta

#7241364 Napisano: 18.02.2025 14:28:33
vixen napisał(a):

Wie ktoś jak płacić w Lidlu tym kodem/voucherem z Cola Coli od Albedo? Dodałam ten kod do portfela google, ale na kasie samoobsługowej pokazuje, że to nie jest karta podarunkowa.

była już kiedyś dyskusja na ten temat.. u mnie tylko przechodziło w lidlu na zwykłej kasie.
0 0

emanuela24

#7241366 Napisano: 18.02.2025 14:30:57
nanajka81 napisał(a):

niunio napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

niunio napisał(a):

Też wydałam swoje ciężko zarobione pieniądze na głupią walkę o piniatę kinder. Czy było warto? Nie. Tylko dzięki znalezionemu paragonowi wyszłam na prawie zero.

Maczupikczu miała baaardzo dużo szczęścia że pod rząd udało jej się tyle nagród trafić szczególnie że na odblokowanie strony czekało mnóstwo osób a nagród było ile? z 30-ści?

Pal licho, powodzenia wszystkim życzę i tym samym z mojej strony kończę dyskusję. Przepraszam tych co się poczuli urażeni, tak naprawdę powinnam napisać swoje uwagi do organizatora i tyle.

Ale ze co chciałabyś napisać? Ze leci bramka po bramce? Przecież to mówi regulamin...i dlatego z setka osób odświeżała stronę, bo były większe szanse aby wygrać:)
Loteria nie jest droga, więc można jeszcze próbować bez wylewania żalu ze się nie wygrało.
Powodzenia wszystkim
2 panasa, bajm 0

vixen

#7241367 Napisano: 18.02.2025 14:34:15
notta napisał(a):

vixen napisał(a):

była już kiedyś dyskusja na ten temat.. u mnie tylko przechodziło w lidlu na zwykłej kasie.

Nie do końca. Karty z Avanti i Smolara przyszły w formie kodu kreskowego i na początku rzeczywiście były problemy i działały tylko na zwykłej kasie. Teraz już wchodzą bez problemu na samoobsłudze. A z Albedo przyszedł sam kod, którego nie można wpisać ręcznie na samoobsłudze ani nie czyta wygenerowanego kodu z portfela google. Może ktoś wygenerował na innej stronie i działa na samoobsłudze lub zwykłej kasie?
1 notta 0