Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

estrelitta

#7270273 Napisano: 13.06.2025 13:16:02
mietowa napisał(a):

pikawka napisał(a):

[quote=zof83]

monikar napisał(a):

pink086 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

pikawka napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Tyskie netto .. błędna data końca konkursu. emotka Był do wczoraj. 
Przepadło mi kilka paragonów...

Cooooooemotka  nie wierzę emotka

O kurde, też mam dwa paragony. Miałam sobie wysłać w weekend. 
😐

I mi też przepadły:(

To samo u mnie! Super

Tak coś mi się kojarzy, że to nie pierwszy raz, gdy ta osoba dodała konkurs ze złą datą zakończenia...

nie wierzę w przypadek, za takie coś powinien być BAN! Ale mam wkur….a

Oczywiście, że to nie pierwszy raz od tej osoby. Kiedyś już o tym pisałam. Kiedy widzę, że ona/on dodaje, sprawdzam dokładniej regulamin emotka .O nie!!!!!!
1 ZetZ 0

pikawka

#7270274 Napisano: 13.06.2025 13:16:58
mietowa napisał(a):

pikawka napisał(a):

[quote=zof83]

monikar napisał(a):

pink086 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

pikawka napisał(a):

rudzixon napisał(a):

😐

To samo u mnie! Super

Tak coś mi się kojarzy, że to nie pierwszy raz, gdy ta osoba dodała konkurs ze złą datą zakończenia...

Oczywiście, że to nie pierwszy raz od tej osoby. Kiedyś już o tym pisałam. Kiedy widzę, że ona/on dodaje, sprawdzam dokładniej regulamin emotka .

Nie wysłałem ani jednego zgłoszenia, paragony leżą. No co za IDIOTAA/TKA nie mam litości dla takich osób emotka
1 ZetZ 0

elmas

#7270280 Napisano: 13.06.2025 13:43:17
FBmagdalena17 napisał(a):

zof83 napisał(a):

Pepa napisał(a):

Eh też chciałam wziąć udział, paragon gotowy, a juz nie sprawdzałam dokładnie w regulaminie😟. 
Wymyślona data, żeby wprowadzać w błąd.

I cyk, część konkurencji zmieciona z planszy emotka  Też się wybierałam do sklepu, dobrze że nie doszłam, bo zapewne wysłałabym zgłoszenie ostatniego dnia emotka

Witam w klubie, ja miałam teraz iść do sklepu. Wchodzę na stronę żeby doczytać o jakie piwo dokładnie chodzi a tu konkurs zakończony. Kojarzę też że już był konkurs co zła data podana była. Faktycznie to celowe jest. emotka

No to Wam zazdroszczę, bo ja niestety dziś kupiłam piwa na drugi paragon, a nie zagram ani razu 

Smutne, że nikt nie zgłosił błędu, choćby w komentarzu do konkursu. Naprawdę żadna z osób, które zdążyły wziąć udział, nie zauważyła, że data jest nieprawidłowa? Mam przykre wrażenie, że gdyby do wygrania były tylko skarpetki, ktoś jednak poprawiłby ten błąd  emotka

malmika

#7270290 Napisano: 13.06.2025 14:13:22
Gdzie kupujecie produkty Capri Sun? Nigdy ich nie kupowałam i nie wiem w które sklepy celować
0 0

Nuna1210

#7270291 Napisano: 13.06.2025 14:14:27
malmika napisał(a):

Gdzie kupujecie produkty Capri Sun? Nigdy ich nie kupowałam i nie wiem w które sklepy celować

Ja kupowałam w Intermarche, na pewno też widziałam w Żabce
1 malmika 0

nikos

#7270292 Napisano: 13.06.2025 14:16:40
To możemy sobie stosik do spalenia zrobić z tych naszych paragonów... emotka
Ja mam za swoje, jak zawsze na ostatni moment pisanie, bo przecież jest czas. Aż wczoraj na lajcie jak widziałam, że ktoś szuka "paragonu na dziś" z Tyskiego sobie pomyślałam, że ani nie ma końca konkursu, ani etapów dziennych.
1 mia 0

notta

#7270293 Napisano: 13.06.2025 14:18:19
malmika napisał(a):

w dino są też
1 malmika 0

anialistopad

#7270294 Napisano: 13.06.2025 14:18:34
Nuna1210 napisał(a):

malmika napisał(a):

W rossamnie są,w dealz ,Carrefour,kaufland tam widziałam
1 malmika 0

nata1898

#7270296 Napisano: 13.06.2025 14:20:59
anialistopad napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

malmika napisał(a):

W rossamnie są,w dealz ,Carrefour,kaufland tam widziałam

W biedronce
1 malmika 0

malmika

#7270313 Napisano: 13.06.2025 14:50:26
A czy Pantene w Hebe ma jakiś limit znaków? Nigdy nie brałam udziału w konkursach na Everdayme więc nie ogarniam zupełnie
0 0

stalowiak1979

#7270321 Napisano: 13.06.2025 15:17:58
Działa Wam formularz Capri bo wykakuje mi bład przy wysłaniu
0 0

toniefuks

#7270323 Napisano: 13.06.2025 15:22:53
malmika napisał(a):

A czy Pantene w Hebe ma jakiś limit znaków? Nigdy nie brałam udziału w konkursach na Everdayme więc nie ogarniam zupełnie

100 znaków emotka
1 malmika 0

gregory04

#7270327 Napisano: 13.06.2025 15:32:24
elmas napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

zof83 napisał(a):

Pepa napisał(a):

Eh też chciałam wziąć udział, paragon gotowy, a juz nie sprawdzałam dokładnie w regulaminie😟. 
Wymyślona data, żeby wprowadzać w błąd.

I cyk, część konkurencji zmieciona z planszy emotka  Też się wybierałam do sklepu, dobrze że nie doszłam, bo zapewne wysłałabym zgłoszenie ostatniego dnia emotka

Witam w klubie, ja miałam teraz iść do sklepu. Wchodzę na stronę żeby doczytać o jakie piwo dokładnie chodzi a tu konkurs zakończony. Kojarzę też że już był konkurs co zła data podana była. Faktycznie to celowe jest. emotka

No to Wam zazdroszczę, bo ja niestety dziś kupiłam piwa na drugi paragon, a nie zagram ani razu 

Smutne, że nikt nie zgłosił błędu, choćby w komentarzu do konkursu. Naprawdę żadna z osób, które zdążyły wziąć udział, nie zauważyła, że data jest nieprawidłowa? Mam przykre wrażenie, że gdyby do wygrania były tylko skarpetki, ktoś jednak poprawiłby ten błąd  emotka

Mnie się wydaje, że to zostało zrobione specjalnie żeby wykosić konkurencję.
0 0

yaagatka

#7270334 Napisano: 13.06.2025 15:41:13
mietowa napisał(a):

pikawka napisał(a):

[quote=zof83]

monikar napisał(a):

pink086 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

pikawka napisał(a):

rudzixon napisał(a):

😐

To samo u mnie! Super

Oczywiście, że to nie pierwszy raz od tej osoby. Kiedyś już o tym pisałam. Kiedy widzę, że ona/on dodaje, sprawdzam dokładniej regulamin emotka .Z tego co widze ta osoba dodaje sporo konkursów, więc może sie po prostu pomyliła?
Ja zawsze lubię sobie sprawdzić w regulaminie i upewnić się czy np nie ma etapów tygodniowych itp
A na głównej stronie konkursu jest napisane " Czas trwania konkursu: 22.05.2025 – 12.06.2025" - tuż pod nagrodami. 
Uważam, że to plus, bo czasem trzeba daty szukać dopiero w regulaminie.
0 0

rudzixon

#7270337 Napisano: 13.06.2025 16:08:08
To tak naprawdę kolejna lekcja, żeby najbardziej polegać na sobie
0 1 niunio

anialistopad

#7270339 Napisano: 13.06.2025 16:18:09
A ja wczoraj wysłałam na tyskie netto . Miałam to zrobić dziś, ale jakoś tak mnie naszło i wysłałam. To na moje szczęście, bo regulaminu też nie czytałam
1 kasiulaa 0

ZetZ

#7270349 Napisano: 13.06.2025 17:00:07
stalowiak1979 napisał(a):

Działa Wam formularz Capri bo wykakuje mi bład przy wysłaniu

Działa.
0 0

fan-mandaryny

#7270386 Napisano: 13.06.2025 21:11:00
Co ciekawe, ja również nie zwróciłem uwagi, na to że ten konkurs się skończył i ze była zła data na naszej stronie. Na moje szczęście zgłoszenie wysłałem tydzień temu. Jak ja się kiedyś nadziałem na zły termin na tej stronie, to jakoś nikt mnie nie pożałował. Co więcej, jeszcze mnie skrytykowano, że się odzywam, że nie czytam regulaminu, choć czytałem. Dotyczyło to głównie żabkowych konkursów. Tak, trzeba polegać na sobie. Ile razy ja przegapiłem termin, sugerując się opisem na e-konkursach. Czy to celowe działania? Nie zwracałem uwagi, czy konkursy, na których się przejechałem, dodała (ta akurat) konkretna osoba. Przecież pojedyncza pomyłka się często zdarza (kiedyś w opisie zrobiłem kilka razy błąd, bądź zapomniałem dołączyć regulaminu). Co innego, gdy to sie powtarza nagminnie. Wiem jedno: dzięki temu forum dowiedziałem się o konkursach, o których istnieniu nie miałem pojęcia. Moderatorzy też akceptują te konkursy i muszą je czytać na wyrywki. Nie jest możliwe całościowe ich sprawdzenie. Musimy wziąć pod uwagę, że dodajemy te konkursy, by mieć dostęp do pozostałych wątków. Działamy (?) dla wspólnego dobra. A przecież chcemy mieć korzyść i głupio by było sabotować działania tak, by komuś zaszkodzić. Patrzmy więc wnikliwie na terminy i piszmy, w komentarzach strony, ze jest zły termin. Sam też będę zwracał na to uwagę. Najlepszą osobą jest Kumulacja. Wielokrotnie uratowała sytuację z konkursem, gdy jest  niekompletny opis. Dziękuję.

angel119

#7270407 Napisano: 13.06.2025 22:54:45
Czy przyszedł do Was mail zwrotny po zgłoszeniu do konkursu:
-Nivea Luminous
-Tullamore w Żabce
-Kaktus w Netto?
0 0

aja

#7270408 Napisano: 13.06.2025 22:59:01
angel119 napisał(a):

Czy przychodzi Wam mail zwrotny po zgłoszeniu do konkursu:
-Nivea Luminous
-Kaktus w Netto?

Z Nivea dziś wysłałam, brak powiadomienia.
0 0