Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: piciaczek

#5640252 Napisano: 23.04.2013 11:17:24
Witam.
Mam pytanko dotyczące strony konkursiaki. Otóż w każdej tam grze jest do wygrania łącznie ileś tam nagród. np 28 nagród po 5 tego 2 tego itd... I chciałam zapytac czy kolejno wygrywają osoby w rankingu od 1 miejsca do 28 ???
0 0

apoccalipsa

#5640287 Napisano: 23.04.2013 12:04:50
kkomandoss napisał(a):

ashley878 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

A czy mozna wygrac tylko jeden raz na jedno gospodarstwo?? Chodzi o Hallsa

3.4.Jeden Uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę w losowaniu przeprowadzanym jednego dnia oraz dowolną ilość nagród we wszystkich losowaniach na podstawie odrębnie dokonanych Zgłoszeń.

Ja mam pytanie też odnośnie hallsów, czy piszecie to oświadczenie, czy to tylko banał regulaminowy?

5.2. Warunkiem nabycia prawa do nagrody jest przekazanie Organizatorowi w terminie miesiąca od dnia losowania:
(...)5.2.4. Złożenie oświadczenia o spełnieniu wymogu określonego w ust. 1.6 i 1.7.

jakie oświadczenie? ja dostałam taki mail :
Aby otrzymać nagrodę - iPoda Shuffle - wyślij do nas

- kopię dowodu osobistego oraz

- swój adres zamieszkania (jeśli jest inny niż w dowodzie).

W przypadku gdy jesteś osobą niepełnoletnią prześlij do nas zgodę swojego opiekuna prawnego (wraz z kopią jego dowodu osobistego) na udział w loterii wraz z adresem zamieszkania, na który powinniśmy wysłać Ci nagrodę.

Pamiętaj także o wysłaniu do nas opakowania Halls, które zgłosiłeś podczas rejestracji.

nie chcą oświadczenia jeśli się jest pełnoletnią osobą
0 0

kkomandoss

#5640297 Napisano: 23.04.2013 12:15:36
W takim razie wkleję dane punkty z regulaminu:

5.2. Warunkiem nabycia prawa do nagrody jest przekazanie Organizatorowi w terminie miesiąca od dnia losowania:
(...)5.2.4. Złożenie oświadczenia o spełnieniu wymogu określonego w ust. 1.6 i 1.7.
1.6. Uczestnikiem Loterii może być wyłącznie osoba fizyczna posiadająca miejsce zamieszkania na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, która ukończyła lat szesnaście, za zgodą swoich przedstawicieli ustawowych albo opiekunów prawnych będącą konsumentem w rozumieniu art. 221 kodeksu cywilnego (dalej: „Uczestnik”).
1.7. W Loterii nie mogą uczestniczyć pracownicy, współpracownicy ani przedstawiciele Organizatora oraz Kraft Foods Polska S.A., a także członkowie najbliższej rodziny tych osób. Przez członków najbliższej rodziny rozumie się: wstępnych, zstępnych, rodzeństwo, małżonków, małżonków rodzeństwa, rodzeństwo małżonków, rodziców małżonków i osoby pozostające z wyżej wymienionymi osobami w stosunku przysposobienia.

Póki co, jako amator, chciałem się dopytać w poprzednim poście, czy ktoś to pisze, czy też jest to "banał regulaminowy".
Wiem jak jest w mailu, ale wcześniej czytałem regulamin no i stąd owe wątpliwości emotka
0 0

apoccalipsa

#5640300 Napisano: 23.04.2013 12:16:44
ale po co mam wnikać w regulamin jak dostałam od nich wytyczne co mam przysłać? emotka nie sądzę, aby to oświadczenie było potrzebne
0 0

malgol

#5640308 Napisano: 23.04.2013 12:22:12
apoccalipsa napisał(a):

ale po co mam wnikać w regulamin jak dostałam od nich wytyczne co mam przysłać? emotka nie sądzę, aby to oświadczenie było potrzebne

Dzwoniłam tam, oświadczenie jest konieczne, można dosłać emotka
0 0

edzia21

#5640322 Napisano: 23.04.2013 12:30:41
malgol napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

A ktos wczesniej psial ze wyslala tylko to co chcieli w mailu i dzwonil i Pani mowila ze jest OK i teraz tylko czekac na nagrode... to juz nie wiem emotka ja wysyalalam tez jedynie opakowania, skan dowodu i tyle, mozecie podac numer do ncih?
0 0

apoccalipsa

#5640327 Napisano: 23.04.2013 12:33:31
to dlaczego nie piszą o tym w mailu? bez sensu
0 0

edzia21

#5640370 Napisano: 23.04.2013 12:58:43
Jeśli chodzi o konkurs http://www.smolar...Laureat%C3%B3w_1.pdf to jakiś chory przekręt chyba. Z tego co pamiętam, skuter byl wybierany z puli wszytkich zgloszen i dodatkowo osoba, ktora wygrala juz nagrode dzienna nie mogla tym zgloszeniem wygrac skutera - muslaia wyslac nowe zgloszenie. I patrzac na wyniki, az mi sie wierzyc nie chce, ze ktos wygrywajac w 5 dniu wyslala kolejne zgloszenie i PRZY TAKIEJ KONKURENCJI jeszcze zgarnąl skuter. Nic tylko w lotto grac emotka
0 0

ziolko

#5640381 Napisano: 23.04.2013 13:03:37
smolar ostatnio schodzi na psy... w każdym razie coraz bardziej się stara o to emotka może starają się dogonić MC albo Mysiorków?? emotka
0 0

edzia21

#5640399 Napisano: 23.04.2013 13:15:42
ziolko napisał(a):

smolar ostatnio schodzi na psy... w każdym razie coraz bardziej się stara o to emotka może starają się dogonić MC albo Mysiorków?? emotka

Pewnie tak... trochę zgloszeń wysłałam, wód zapas mam na rok... a nawet dziennej nie udalo mi się wyhaczyć, a tu taki cyrk. Troszkę mnie to boli, bo aż w takie szczęście nie wierzę. Niestety...
0 0

Gość: koza.k90

#5640401 Napisano: 23.04.2013 13:19:46
szkoda, że graf ostatnio mało konkursów robi
0 0

mahuska

#5640405 Napisano: 23.04.2013 13:23:58
koza.k90 napisał(a):

oj szkoda szkoda

i jeszcze brakuje mi konkursu: zestaw Ariel daje mi emotka
0 0

turli

#5640414 Napisano: 23.04.2013 13:40:28
edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Pewnie tak... trochę zgloszeń wysłałam, wód zapas mam na rok... a nawet dziennej nie udalo mi się wyhaczyć, a tu taki cyrk. Troszkę mnie to boli, bo aż w takie szczęście nie wierzę. Niestety...

no i dobrze że nie grałam. Za drogi był dla mnie.
0 0

cc_investigator

#5640416 Napisano: 23.04.2013 13:42:53
mahuska napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

oj szkoda szkoda

i jeszcze brakuje mi konkursu: zestaw Ariel daje mi emotka

Też macie niedosyt promocyjnych?
Czy to tylko ja i moje (błędne) poczucie, że jakoś ubogo na konkursowym horyzoncie...
0 0

ace

#5640417 Napisano: 23.04.2013 13:43:06
edzia21 napisał(a):

malgol napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

A ktos wczesniej psial ze wyslala tylko to co chcieli w mailu i dzwonil i Pani mowila ze jest OK i teraz tylko czekac na nagrode... to juz nie wiem emotka ja wysyalalam tez jedynie opakowania, skan dowodu i tyle, mozecie podac numer do ncih?

jakbyście coś wiedzieli więcej to dajcie znać emotka Będę wdzięczna emotka Bo nie wiem ani ile opakowań odsyłać ani czy z oświadczeniem czy bez...
0 0

karolkas

#5640491 Napisano: 23.04.2013 14:50:05
Odnośnie Hallsów taką odpowiedź otrzymałam od nich

Witamy,
oświadczenie można dosłać mailowo - jako skan z podpisem.

Wg pkt 1.6 regulaminu:
Uczestnikiem loterii może być wyłącznie osoba fizyczna posiadająca
miejsce
zamieszkania na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej.
Oraz wg pktu 1.7:
W Loterii nie mogą uczestniczyć pracownicy, współpracownicy ani
przedstawiciele
organizatora oraz Kraft Food Po|ska sp. z o.o., a także członkowie
najbliższej
rodziny tych osób.

Reasumując, musi Pan poświadczyć, że spełnia Pan dwa powyższe
warunki
- podpisać oraz dosłać do zgłoszenia emotka

pozdrawiamy,
Zespół Halls

a odnosnie opakowań odsyła się tyle ile sie zgłosiło jednego dnia, a nie suma. Też dostałam taką odpowiedź od nich
0 0

edzia21

#5640494 Napisano: 23.04.2013 14:51:51
Ale jakie to ma być w końcu oświadczenie, odnośnie czego? Bo już tak jest wszytko zakręcone że szoook emotka , że jestem pełnoletnia, że mieszkam w Polsce, że brałam udział czy co?
0 0

karolkas

#5640502 Napisano: 23.04.2013 14:57:20
edzia21 napisał(a):

Ale jakie to ma być w końcu oświadczenie, odnośnie czego? Bo już tak jest wszytko zakręcone że szoook emotka , że jestem pełnoletnia, że mieszkam w Polsce, że brałam udział czy co?

według regulaminu "pkt 5.2.4. Złożenie oświadczenia o spełnieniu wymogu określonego w ust. 1.6 i 1.7"
i o tym oświadczeniu mi odpisali z hallsów
0 0

kkomandoss

#5640509 Napisano: 23.04.2013 15:09:12
Oświadczenie będzie jakoś tak brzmiało:
Oświadczam, że jestem osoba fizyczna posiadająca miejsce zamieszkania na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, ktora ukonczyla 16 lat oraz jest konsumentem w rozumieniu art. 221 kodeksu cywilnego.

Oświadczam również, że nie jestem pracownikiem, współpracownikiem ani przedstawicielem Organizatora oraz Kraft Foods Polska S.A., a także członkiem najbliższej rodziny tych osób.
0 0

Gość: ekuc2

#5640547 Napisano: 23.04.2013 15:42:38
karolkas napisał(a):

edzia21 napisał(a):

według regulaminu "pkt 5.2.4. Złożenie oświadczenia o spełnieniu wymogu określonego w ust. 1.6 i 1.7"
i o tym oświadczeniu mi odpisali z hallsów

ja napisałam coś takiego
"oświadczam iż spełniam wymogi regulaminu określone w ust. 1.6 i 1.7"
i już
0 0