Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cudaczek121

#5641297 Napisano: 24.04.2013 14:22:32
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

http://www.tesco....sy/02-magazyn-tesco/ wyniki Tesco magazynu ... PERSIL co oni do kuuuurrrki mają z tym Starogardem Gdańskim.. zapas na 3 lata, porażka. A człwoiek się zastanawia, czemu nie wygral, skoro blyskawicznie wysłał.
emotka emotka emotka

Trzeba przyjąć, że każdy konkursowicz w czymś się specjalizuje. Jeden robi świetne fotografie, drugi wymiata w grach, trzeci ćwiczy w czasówkach. I jeśli ktoś tylko odnajdzie "miejsce dla siebie", jest w coraz lepszy w tym, co robi. Zwykle po prostu nie widzimy list laureatów emotka

to chyba lepiej, że nie widzimy, bo jak się widzi takie wały to się nóż otwiera. Życzę tej osobie żeby się udławiła tymi kapsłukami, albo zeby jej sie pralka popsuła, jesli to czyta! emotka i tyle

edzia,no ale żeby zazdrościć komuś kapsułek do prania emotka świat (konkursowy) zwariował emotka
0 0

edzia21

#5641300 Napisano: 24.04.2013 14:26:34
nie zazdroszczę kapsułek, tylko wkurza mnie AŻ TAKA chciwość ludzka emotka spoko rozumiem, jak tam sobie w małżeństwie grają, na męża/żonę/kochanka 2-3 zestawy, niech wygrywają, ale tyle? jak dla mnie koniec tematu, nigdy więcej już nie napiszę co myślę, bo to jak widać nie ma sensu
0 0

edzia21

#5641301 Napisano: 24.04.2013 14:27:30
emotka posty mi się dublują
0 0

Gość: hepinka

#5641304 Napisano: 24.04.2013 14:28:35
niektórzy się pienią i bez Persila emotka
wyluzujmy emotka
0 0

vickichelm

#5641307 Napisano: 24.04.2013 14:32:01
hhmmm Pani Ewa z Chełmu emotka chyba Chełma emotka szkoda , że to nie ja emotka
0 0

assal

#5641308 Napisano: 24.04.2013 14:34:16
Jedni łapią kapsułki na kogo się da, inni zakładają kilkanaście kont na fb, byle gałkę lodów dostać emotka
Tak było odkąd gram, a to już kilka lat emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5641309 Napisano: 24.04.2013 14:34:23
edzia21 napisał(a):

kammaro napisał(a):

edzia21 napisał(a):

to chyba lepiej, że nie widzimy, bo jak się widzi takie wały to się nóż otwiera. Życzę tej osobie żeby się udławiła tymi kapsłukami, albo zeby jej sie pralka popsuła, jesli to czyta! emotka i tyle

aż przykro się to czyta emotka

a mi się przykro ogląda takie wyniki. Pewnie dla tego, że nie jestem jeszcze aż tak popsuta konkursami, jak co niektórzy.

Nie gram na tysiąc kont, nie gram na rodzine, nie mam miliona numerów żeby słać na sąsiadów, znajomych, rybki w akwarium sms-ów, tylko uczciwie, bo jeszcze wierzę w człowieka.
Ale chyba najwyższy czas zatracić wiarę i stać się rownie popsutą i kombinować, żeby wyrwać jak najwięcej a później na Allegro, o to właśnie chodzi?

Wierzę, że są jeszcze ludzie uczciwi, którzy grają bez cwaniakowania i najgorsze jest to, że również dostają po cenzura.

Możecie mnie teraz zjechać, ogolnie spływa mi to. Bo pewnie odezwą się tacy, którzy to sami robią. emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

więc ktoś, kto ma X telefonów i do tego X uczciwych paragonów, jest według Ciebie nieuczciwy ????

to tylko i wyłącznie konkursowicza sprawa ile jest w stanie wydać i na kogo zagra

i nic nikomu do tego, czy pralkę sprzeda na allegro, czy zagra dla potrzebującej krewnej

żeby odnosić jakieś sukcesy na konkursowym poletku, trzeba nauczyć się luzu i pokory

tym bardziej, że rzucasz się o głupie kapsułki jakby to co najmniej porządne SPA było emotka

raz masz farta, innym razem wszystko idzie jak po grudzie i nie ma sensu obrzucać ludzi błotem
0 0

ashley878

#5641312 Napisano: 24.04.2013 14:34:55
vickichelm napisał(a):

Może pani Ewa w Chełmie emotka
0 0

#5641314 Napisano: 24.04.2013 14:39:27
cudaczek121 napisał(a):

edzia,no ale żeby zazdrościć komuś kapsułek do prania emotka świat (konkursowy) zwariował emotka

cudaczek, wejdź na FB

ludzie tam nawet dla głupich kremów i próbek są w stanie się pozabijać

ale według mnie taki pseudo-konkursowicz nigdy nie odniesie większych sukcesów, bo brak mu dystansu do tego co robi i spala się w negatywnych emocjach
0 0

joan

#5641317 Napisano: 24.04.2013 14:39:56
ashley878 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

A może Pani Ewa w hełmie emotka
0 0

Monika11

#5641320 Napisano: 24.04.2013 14:42:17
Edzia akurat powiem Ci tyle że ta osoba bardzo udziela się charytatywnie i dobro do niej powraca.Ps... wiem coś o tym emotka emotka
0 0

#5641323 Napisano: 24.04.2013 14:42:50
joan napisał(a):

ashley878 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

A może Pani Ewa w hełmie emotka

a ten hełm pełen kapsułek emotka
0 0

mia

#5641328 Napisano: 24.04.2013 14:49:40
koza.k90 napisał(a):

więc ktoś, kto ma X telefonów i do tego X uczciwych paragonów, jest według Ciebie nieuczciwy ????

to tylko i wyłącznie konkursowicza sprawa ile jest w stanie wydać i na kogo zagra
i nic nikomu do tego, czy pralkę sprzeda na allegro, czy zagra dla potrzebującej krewnej
żeby odnosić jakieś sukcesy na konkursowym poletku, trzeba nauczyć się luzu i pokory
tym bardziej, że rzucasz się o głupie kapsułki jakby to co najmniej porządne SPA było emotka

raz masz farta, innym razem wszystko idzie jak po grudzie i nie ma sensu obrzucać ludzi błotem

Wściekłeś się do cholery, czy co? emotka

Co za bzdury! Oczywiście, że jest nieuczciwy! W świetle prawa, ktoś kto podaje czyjeś dane i na nie gra, jest!
Tyle tylko, że w świecie konkursowym już dawno te granice - moralności czy uczciwości - zostały rozmyte.

Sama gram na kilka telefonów i danych, ale w życiu nie będę sobie wmawiać, że to jest uczciwe! Najbardziej mnie wk...a ludzkie zakłamanie. Gratuluję luzu i pokory!

I skończcie wreszcie z tymi chrzanionymi kapsułkami i postem edzi - nie macie większych problemów na dzisiaj? emotka
0 0

zaczytana-pola

#5641330 Napisano: 24.04.2013 14:52:12
Konkursowy dobór naturalny emotka emotka
0 0

bethan

#5641332 Napisano: 24.04.2013 14:54:21
mia napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

Co za bzdury! Oczywiście, że jest nieuczciwy! W świetle prawa, ktoś kto podaje czyjeś dane i na nie gra, jest!
Tyle tylko, że w świecie konkursowym już dawno te granice - moralności czy uczciwości - zostały rozmyte.

Sama gram na kilka telefonów i danych, ale w życiu nie będę sobie wmawiać, że to jest uczciwe! Najbardziej mnie wk...a ludzkie zakłamanie. Gratuluję luzu i pokory!

emotka

0 0

margo466

#5641337 Napisano: 24.04.2013 15:03:16
mia napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

Wściekłeś się do cholery, czy co? emotka

I skończcie wreszcie z tymi chrzanionymi kapsułkami i postem edzi - nie macie większych problemów na dzisiaj? emotka

jak zwykle masz rację - ale nie wściekaj się bo tu już tak mają emotka emotka emotka
0 0

asantesana

#5641338 Napisano: 24.04.2013 15:05:10
O rany, czytam i nie wierze. Ile tu jest mentorów, uczciwych ludzi, osob mówiacych innym jak mają żyć i co jest uczciwe a co nie. Może założymy jakiś Kościoł, ponoć nieźle się na tym zarabia, a w ramach codziennego nabożeństwa będzie wspólne granie w konkursach i równe, niezależne od predyspozycji i wkładu czasu i pracy dzielenie się nagrodami?
0 0

zaczytana-pola

#5641339 Napisano: 24.04.2013 15:05:19
Zmieniając temat emotka

Czy ktoś wie może jak Grzegorze? Na jakim dniu skończyli? emotka
0 0

Gość: awen6

#5641340 Napisano: 24.04.2013 15:06:26
ale pech dzis wszyscy mnie ubiegaja w quizie emotka
0 0

aurorcia

#5641342 Napisano: 24.04.2013 15:09:07
zaczytana-pola napisał(a):

Zmieniając temat emotka

Czy ktoś wie może jak Grzegorze? Na jakim dniu skończyli? emotka

No właśnie! A do tego jak tam Visa???Na którym dniu stanęła?
0 0