Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

forget-me-not

#5641229 Napisano: 24.04.2013 13:30:14
boom30 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

malgol napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

ale po co mam wnikać w regulamin jak dostałam od nich wytyczne co mam przysłać? emotka nie sądzę, aby to oświadczenie było potrzebne

Dzwoniłam tam, oświadczenie jest konieczne, można dosłać emotka

A ktos wczesniej psial ze wyslala tylko to co chcieli w mailu i dzwonil i Pani mowila ze jest OK i teraz tylko czekac na nagrode... to juz nie wiem emotka ja wysyalalam tez jedynie opakowania, skan dowodu i tyle, mozecie podac numer do ncih?

Czy mozna prosic numer telefonu ? Zadzwonie i dopytam ...

Organizator to BlueBerry... hm... więc chyba do nich trza dzwonić emotka
(022) 257 88 90 - BlueBerry zgodnie z tym co podali tu: http://www.bb-group.pl/ emotka
0 0

edzia21

#5641234 Napisano: 24.04.2013 13:35:03
kammaro napisał(a):

edzia21 napisał(a):

to chyba lepiej, że nie widzimy, bo jak się widzi takie wały to się nóż otwiera. Życzę tej osobie żeby się udławiła tymi kapsłukami, albo zeby jej sie pralka popsuła, jesli to czyta! emotka i tyle

aż przykro się to czyta emotka

a mi się przykro ogląda takie wyniki. Pewnie dla tego, że nie jestem jeszcze aż tak popsuta konkursami, jak co niektórzy. Nie gram na tysiąc kont, nie gram na rodzine, nie mam miliona numerów żeby słać na sąsiadów, znajomych, rybki w akwarium sms-ów, tylko uczciwie, bo jeszcze wierzę w człowieka. Ale chyba najwyższy czas zatracić wiarę i stać się rownie popsutą i kombinować, żeby wyrwać jak najwięcej a później na Allegro, o to właśnie chodzi? Wierzę, że są jeszcze ludzie uczciwi, którzy grają bez cwaniakowania i najgorsze jest to, że również dostają po cenzura. Możecie mnie teraz zjechać, ogolnie spływa mi to. Bo pewnie odezwą się tacy, którzy to sami robią. emotka
0 0

edzia21

#5641237 Napisano: 24.04.2013 13:36:13
zaczytana-pola napisał(a):

edzia21 napisał(a):

to chyba lepiej, że nie widzimy, bo jak się widzi takie wały to się nóż otwiera. Życzę tej osobie żeby się udławiła tymi kapsłukami, albo zeby jej sie pralka popsuła, jesli to czyta! emotka i tyle

emotka Bo co? Bo wygrała za dużo?

Nie, wygrała za mało, szkoda ze całej puli nie zgarnęła emotka
0 0

joan

#5641240 Napisano: 24.04.2013 13:38:56
Nie emocjonujmy się już emotka

Co do samego konka, to teoretycznie wyniki mogły być bardziej urozmaicone; zakładam, że ci, co grają jedynie o nagrody bardzo dużej wartości, odpuścili ten konek.

BTW, jaką odpowiedź na pytanie konkursowe posłaliście?
0 0

Agnes

#5641241 Napisano: 24.04.2013 13:39:17
edzia21 napisał(a):

kammaro napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a mi się przykro ogląda takie wyniki. Pewnie dla tego, że nie jestem jeszcze aż tak popsuta konkursami, jak co niektórzy. Nie gram na tysiąc kont, nie gram na rodzine, nie mam miliona numerów żeby słać na sąsiadów, znajomych, rybki w akwarium sms-ów, tylko uczciwie, bo jeszcze wierzę w człowieka. Ale chyba najwyższy czas zatracić wiarę i stać się rownie popsutą i kombinować, żeby wyrwać jak najwięcej a później na Allegro, o to właśnie chodzi? Wierzę, że są jeszcze ludzie uczciwi, którzy grają bez cwaniakowania i najgorsze jest to, że również dostają po cenzura. Możecie mnie teraz zjechać, ogolnie spływa mi to. Bo pewnie odezwą się tacy, którzy to sami robią. emotka

nie jesteś sama ja gram od wielu wielu lat ale nadal nie uznaję gry bez paragonów, nie wysyłam po kilka smsów na ten sam konkurs itp i na pewno pod tym względem się nie zmienię bo wierzę że jak mam wygrac to i tak wygram
0 0

edzia21

#5641244 Napisano: 24.04.2013 13:42:38
joan napisał(a):

Nie emocjonujmy się już emotka

Co do samego konka, to teoretycznie wyniki mogły być bardziej urozmaicone; zakładam, że ci, co grają jedynie o nagrody bardzo dużej wartości, odpuścili ten konek.

BTW, jaką odpowiedź na pytanie konkursowe posłaliście?

Dziękuję joan emotka może trochę przesadziłam z tym popsuciem pralki, ale ponosi człowieka emotka Tym bardziej jak coraz bardziej dostrzegam zawistność ludzi i ciągły "niedosyt" ileż mozna? emotka

Agnes, dziękuję za zrozumienie emotka i miło mi poznać drugą taką, jak widać chyba stanowimy nisze, nikogo oczywiscie nie posądzając emotka
0 0

zaczytana-pola

#5641246 Napisano: 24.04.2013 13:45:07
emotka edzia21, bo ktoś na pewno będzie czekał, aż Ty wygrasz i dopiero zacznie grać dalej. Lajf is lajf...
Po pierwsze- regulamin nie zabrania grać całym rodzinom.
Po drugie- nie masz pewności, że każda osoba nie grała sama na siebie.
Po trzecie- jesteś mega uczciwa emotka To po co oferujesz paragony w dziale 'Paragony'. Masz dwa kody na maszynki? O nieee, no jak to? Dwa wzięłaś? Trzeba było jeden zostawić dla kogoś innego emotka Zbierasz głosy w 'Kliknijcie' eeeej, no przecież ma wygrać najlepsza praca, a nie tego cwaniaka, który ma najwięcej znajomych emotka Bileciki do kina? Nie pisz, że grasz na kogoś emotka
Sorki, ale nie mogłam się powstrzymać emotka emotka emotka
0 0

edzia21

#5641255 Napisano: 24.04.2013 13:50:04
zaczytana-pola rozwaliłaś mnie na łopatki emotka dziękuję, najlepiej załóż mi kartotekę emotka ale najpierw spójrz na siebie i zobacz czy jesteś bardziej uczciwa? Akurat to co Ty tu wywaliłaś to jest NIC. Tym bardziej że raz mi sie zdarzylo, ze kupilam reddsy i nie zagrlam (nie wiedzialam ze trzeba w tym samym) i oddalam parogony za symboliczne grosze potzrebujacym, czy to jest az takie nieuczciwe?

Bilety do kina na rmf maxx w sensie 2 (ja + osoba towarzyszaca) tez jest nie uczciwe? Napisz najlepiej do nich ze nieuczciwe ze daja podwójne bilety.
0 0

edzia21

#5641257 Napisano: 24.04.2013 13:51:06
emotka
0 0

ashley878

#5641260 Napisano: 24.04.2013 13:53:06
zaczytana-pola napisał(a):

emotka edzia21, bo ktoś na pewno będzie czekał, aż Ty wygrasz i dopiero zacznie grać dalej. Lajf is lajf...
Po pierwsze- regulamin nie zabrania grać całym rodzinom.
Po drugie- nie masz pewności, że każda osoba nie grała sama na siebie.
Po trzecie- jesteś mega uczciwa emotka To po co oferujesz paragony w dziale 'Paragony'. Masz dwa kody na maszynki? O nieee, no jak to? Dwa wzięłaś? Trzeba było jeden zostawić dla kogoś innego emotka Zbierasz głosy w 'Kliknijcie' eeeej, no przecież ma wygrać najlepsza praca, a nie tego cwaniaka, który ma najwięcej znajomych emotka Bileciki do kina? Nie pisz, że grasz na kogoś emotka
Sorki, ale nie mogłam się powstrzymać emotka emotka emotka

Dokładnie. Zanim zabieramy głos wyjdźmy z siebie i stańmy na chwilę obok. Kupuję na więcej niż jeden paragon, gram na członków rodziny, wygrywam w zamian za... coś, zbieram lajki. Powiem ci że nie jesteś w niszy edzia21 ... Jesteś taka jak 99% forumowiczów, więc nie róbmy burzy w szklance wody i dajmy się cieszyć zwycięzcy wygraną.
0 0

zaczytana-pola

#5641265 Napisano: 24.04.2013 13:54:50
edzia21 emotka Ja nie napisałam, że jestem pod tym względem uczciwa. Sama gram na rodzinkę i cieszę się, że mogę wygrać. emotka To po pierwsze emotka
Po drugie nie widzę różnicy między zgarnięciem kilku zestawów Persila, a sprzedażą paragonów, czy pobraniem dwóch kodów na maszynkę. Skoro piszesz, ze jesteś uczciwa, że nie grasz na nikogo itp. to przynajmniej niech ma to pokrycie w rzeczywistości. I widzisz, nie mam zamiaru zakładać Ci kartoteki. Po prostu z ciekawości zerknęłam sobie w Twoje posty po tym, co napisałaś na temat swojej uczciwości emotka Wiadomo- każdy chciałby wygrać zestaw Persila, ale teksty w stylu " niech się udławi"', czy " niech się jej pralka zepsuje"- proszę Cię, bądźmy dorośli emotka
0 0

ashley878

#5641269 Napisano: 24.04.2013 13:58:26
Moje ulubione powiedzenie: Don't throw stones if you live in a glass house. Tyle..
0 0

edzia21

#5641271 Napisano: 24.04.2013 14:00:53
emotka dobra, przyznam że przegielam z ta pralka, ale i tak uwazam ze to jest chore (takie pazerstwo) i na tym pozostanmy emotka i zakonczmy. Może ta osoba, ktora grala ma na celu oddanie nagrody na szczytny cel? emotka dobra nie ma co, milego dnia wszytkim!
0 0

Monika11

#5641277 Napisano: 24.04.2013 14:06:00
kammaro napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Bardzo brzydko komuś tak życzyć emotka
0 0

edzia21

#5641279 Napisano: 24.04.2013 14:07:42
No i co ja Ci poradzę, że taka niewychowana, impulsywna i brzydka jestem? emotka trudno najwyzej los sie obróci i mi sie pralka popsuje emotka tfu tfu tfu, aczkolwiek jeszcze przed zakupem jestem emotka
0 0

mia

#5641283 Napisano: 24.04.2013 14:09:44
Ranyści... ludzie skończmy ten temat!
Życzyć było brzydko, ale pazerność też piękna nie jest.
Uświadomić sobie trzeba, że każdy z nas kto tu zawitał, prędzej czy później kończy z ideałami... emotka
Doskonale rozumiem edzię, bo moje reakcje dwa lata temu były identyczne. Teraz po prostu już chyba okrzepłam, co wcale mnie tak bardzo nie cieszy. emotka
0 0

izak1000

#5641285 Napisano: 24.04.2013 14:11:05
edzia21 napisał(a):

emotka dobra, przyznam że przegielam z ta pralka, ale i tak uwazam ze to jest chore (takie pazerstwo) i na tym pozostanmy emotka i zakonczmy. Może to osoba, ktora grala ma na cellu oddanie nagrody na szczytny cel? emotka dobra nie ma co, milego dnia wszytkim!

Jesteś "wielka", bo sama umiesz przyznać się do błędu, a te kapsułki to sobie kupisz jak wygrasz kasę w innym konkursie emotka
0 0

deva

#5641286 Napisano: 24.04.2013 14:11:42
ciekawe kiedy Pan Sławek wysle eski z tesco deichmann, wyjątkowo grałam, bo nic nie trzeba było inwestować
0 0

edzia21

#5641287 Napisano: 24.04.2013 14:11:46
mia napisał(a):

Ranyści... ludzie skończmy ten temat!
Życzyć było brzydko, ale pazerność też piękna nie jest.
Uświadomić sobie trzeba, że każdy z nas kto tu zawitał, prędzej czy później kończy z ideałami... emotka
Doskonale rozumiem edzię, bo moje reakcje dwa lata temu były identyczne. Teraz po prostu już chyba okrzepłam, co wcale mnie tak bardzo nie cieszy. emotka

emotka emotka emotka dziękuję Mia, dokladnie, czas skończyć z ideałami... w sumie od niedawna wyszlam poza kręgi konkursów na FB i to co widzę, trochę mnie zalamuje emotka ale pora się przyzwyczaic i nie mowic glosno co sie mysli, moj blad, moj blad emotka
0 0

zaczytana-pola

#5641290 Napisano: 24.04.2013 14:14:45
Dlatego ktoś słusznie zauważył. Jedni są dobrzy w konkursach na FB, inni w hasełkowych, a inni w czasówkach. I nie ma co narzekać na to, ze ktoś ma więcej, czy lepiej emotka

Edit.
Nie dziwię się, ze nikt nie chce się chwalić wygranymi, skoro taka atmosfera panuje na forum.
A później- nie wiadomo na jakim etapie są Grześki, nie wiadomo na jakim etapie będą w przypadku innych konkursów emotka
0 0