Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agunia666

#7279125 Napisano: 15.07.2025 18:32:50
Macie rację, zgadzam się z tym co napisaliście, dałam plamę, choć nagroda nie przekracza nawet wartości 50zł, bardziej wkurza to że przy zgłoszeniu do konkursu się napracowałam, paragon mam zawsze, bo w myślach piszę z nadzieją na główną. Pół dnia przesiedziałam na szukaniu paragonu i stąd nasunęło się pytanie. Jestem na siebie wkurzona ale przynajmniej zrobiłam większy porządek w paragonach 😃
0 0

banka-manka

#7279128 Napisano: 15.07.2025 18:47:29
agunia666 napisał(a):

Macie rację, zgadzam się z tym co napisaliście, dałam plamę, choć nagroda nie przekracza nawet wartości 50zł, bardziej wkurza to że przy zgłoszeniu do konkursu się napracowałam, paragon mam zawsze, bo w myślach piszę z nadzieją na główną. Pół dnia przesiedziałam na szukaniu paragonu i stąd nasunęło się pytanie. Jestem na siebie wkurzona ale przynajmniej zrobiłam większy porządek w paragonach 😃

Na przyszłość rada. Zaraz po zakupie robisz zdjęcie paragonu. Nie ważne czy przy zgłaszaniu trzeba dodać zdjęcie czy numer, czy zgłoszenie będziesz wysyłać za dwa tygodnie. Kupujesz, cykasz fotę, chowasz. Minimalizuje to później takie starty, kiedy paragon się gubi, a do odebrania nagrody potrzebne jest jedynie zdjęcie a nie oryginał. Powodzenia!

myszania

#7279132 Napisano: 15.07.2025 19:08:33
snowflake napisał(a):

myszania napisał(a):

Czy ktoś w Zabie wygrał chillbag....bo ja niestety tak i nie wiem jak to ma działać. Ale może ktoś jest ode mnie mądrzejszy ?

Chillbag? To taki jakby dmuchany leżak, nie potrafię tego inaczej opisać 🙈

Ja wiem co to, ale tego się nie dmucha zgodnie z instrukcją tylko trzeba napełnić "powietrzem z powietrza"....w koncu napełnilismy to wentylatorem...ale mega to jest g**na rzecz emotka
0 0

snowflake

#7279133 Napisano: 15.07.2025 19:15:34
myszania napisał(a):

snowflake napisał(a):

myszania napisał(a):

Czy ktoś w Zabie wygrał chillbag....bo ja niestety tak i nie wiem jak to ma działać. Ale może ktoś jest ode mnie mądrzejszy ?

Chillbag? To taki jakby dmuchany leżak, nie potrafię tego inaczej opisać 🙈

Ja wiem co to, ale tego się nie dmucha zgodnie z instrukcją tylko trzeba napełnić "powietrzem z powietrza"....w koncu napełnilismy to wentylatorem...ale mega to jest g**na rzecz emotka

Haha tak czułam, że wyjdę na "gupka" 😂😂 ale przynajmniej w razie jakiejś przyszłej wygranej już wiem, jak to "nadmuchać" 😎😂
0 0

wiolka252

#7279150 Napisano: 15.07.2025 20:24:37
Nie umie znaleźć wątku...co FedEx nadaje dziś od kogo ?
0 0

mrmax

#7279152 Napisano: 15.07.2025 20:29:36
wiolka252 napisał(a):

Fortis z fuzetea
0 0

wiolka252

#7279153 Napisano: 15.07.2025 20:35:20
mrmax napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Fortis z fuzetea

Hmm nie wygrałam, przynajmniej nie miałam żadnego maila o wygranej .Także czekam co to będzie
0 0

agnesita

#7279157 Napisano: 15.07.2025 20:54:44
wiolka252 napisał(a):

mrmax napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Fortis z fuzetea

Hmm nie wygrałam, przynajmniej nie miałam żadnego maila o wygranej .Także czekam co to będzie

A nie wygrałaś jakiejś rzeczowej nagrody w Żywcu tam, gdzie organizatorem jest G3? . Mi np. trampki z tej biedronkowej loterii przysłali właśnie fedexem
1 wiolka252 0

8igora9

#7279159 Napisano: 15.07.2025 21:03:39
Czy ktoś z Was może kojarzy, czy 1stLine daje jakieś dokumenty do podpisu przy odbieraniu nagrody od kuriera i czy oni wysyłają w miarę od razu, czy raczej pod koniec ostatecznego terminu wysyłki?
0 0

zezowaty_kot

#7279168 Napisano: 15.07.2025 21:16:43
8igora9 napisał(a):

Czy ktoś z Was może kojarzy, czy 1stLine daje jakieś dokumenty do podpisu przy odbieraniu nagrody od kuriera i czy oni wysyłają w miarę od razu, czy raczej pod koniec ostatecznego terminu wysyłki?

Do patelni i oleju z loterii Kujawskiego nie było nic, wysłane DPD emotka
1 8igora9 0

zezowaty_kot

#7279170 Napisano: 15.07.2025 21:19:01
Czy ktoś już wie jaki jest limit Dino everyday? emotka
0 0

banka-manka

#7279171 Napisano: 15.07.2025 21:21:02
zezowaty_kot napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Na 99% były. I bardzo się wkurzałam, że właśnie przez dokumenty nie można było przekierować paczki do punktu.
1 8igora9 0

zezowaty_kot

#7279176 Napisano: 15.07.2025 21:39:52
banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Na 99% były. I bardzo się wkurzałam, że właśnie przez dokumenty nie można było przekierować paczki do punktu.

Jak to? Mi kurier zostawił na podwórku paczki... wróciłam z pracy i leżały...
0 0

incendio12

#7279177 Napisano: 15.07.2025 21:40:25
banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Potwierdzam, były dokumenty do Kujawskiego i też się wkurzałam że nie mogę przekierować paczki do punktu emotka

banka-manka

#7279179 Napisano: 15.07.2025 21:53:25
zezowaty_kot napisał(a):

banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

8igora9 napisał(a):

W wątku Dziś dotarła nagroda z też jest pełno wpisów o dokumentach. Może masz tak fajnego kuriera, że podpisuje za Ciebie? emotka
1 rufus 0

zezowaty_kot

#7279187 Napisano: 15.07.2025 22:32:31
banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

8igora9 napisał(a):

W wątku Dziś dotarła nagroda z też jest pełno wpisów o dokumentach. Może masz tak fajnego kuriera, że podpisuje za Ciebie? emotka

Tak, on często podpisuje, ale z reguły mi o tym mówił 😂

anialistopad

#7279188 Napisano: 15.07.2025 22:37:58
w loteri amino jest ograniczene nagrod? czytam i nie widze . wole sie upewnic
0 0

8igora9

#7279189 Napisano: 15.07.2025 22:42:00
banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Pewnie kurier się podpisał sam, skoro u innych osób były dokumenty. Ja ostatnio podpisywałam odnior paczki, to kurier powiedział, że chyba pierwszy raz ja podpisuje, bo zawsze on sam daje autograf 🤣

rufus

#7279201 Napisano: 16.07.2025 00:17:21
8igora9 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Pewnie kurier się podpisał sam, skoro u innych osób były dokumenty. Ja ostatnio podpisywałam odnior paczki, to kurier powiedział, że chyba pierwszy raz ja podpisuje, bo zawsze on sam daje autograf 🤣

To ja przeciwnie. Mialem kuriera ktory nie dal mi kartki poki sam nie przeczytal co mam podpisac i dopiero "oficjalnie" przekazal mi dlugopis a wyrwalem sie szybciej do podpisu to trzymal uparcie. emotka  Byl w tym bardzo ostrozny i nadwyraz "sluzbista", a wszystko to wygladalo komicznie bo nagrodą byl bon za 100 Zl. A robil cyrk z tego jakby to bylo przekazanie kluczykow do nowego merola. emotka
0 0

lukaszn12

#7279202 Napisano: 16.07.2025 00:30:10
nique napisał(a):

zdziwiło mnie, że dziś o 5 rano wyczerpana już była pula zwrotów z Magnum... 4000... Aż tak popularna ta akcja???

Dziś o 00:26 już koniec puli. W dodatku strona się zawiesza, formularz nie przechodzi. Mi mimo 26 minut prób się nie udało więc już odpuszczam
1 domiqa 0