Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agakaz2

#7323757 Napisano: dzisiaj o 17:34:35
wiolka252 napisał(a):

daisygirl napisał(a):

kupiłam piwa na konkurs hard w żabce i nie mam losu emotka  wie ktoś może dlaczego albo ile się czeka?

U mnie od razu się pokazał ,tzn szybko ,ale i tam pudło 😔

ja nawet nie zachowałam odstępu 3 minut i losy wlecialy
0 0

onlyrybka

#7323771 Napisano: dzisiaj o 18:20:35
Barjoa13 napisał(a):

cherry21 napisał(a):

dostaliście informację o weryfikacji z konkursu Monster Lidl?

Jeszcze nic nie dostałam

Macie już weryfikacje z Monster Lidl? Nagrody do 31.12 powinny być doręczone, u mnie cisza.
0 0

snowflake

#7323785 Napisano: dzisiaj o 18:51:58
malgosia74 napisał(a):

Ja byłam zarejestrowana przed zakupem, zakup z aplikacją był na milion procent, a mimo to 5 losów nie przyszło, pisałam na kontakt@ i cisza od tygodnia...
Jeszcze spróbuję raz bo co mi szkodzi pożebrać u nich wysyłając paragon, może mój mail ze zgłoszeniem reklamacyjnym wpadł w czarną świąteczną dziurę... Albo zwyczajnie jestem żappkowym pechowcem przez duże P emotka

Albo wygrałaś 88 k emotka  pisz, pisz, niech odpowiadają za to, co organizują 😁
0 0

malgosia74

#7323788 Napisano: dzisiaj o 19:05:31
snowflake napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Ja byłam zarejestrowana przed zakupem, zakup z aplikacją był na milion procent, a mimo to 5 losów nie przyszło, pisałam na kontakt@ i cisza od tygodnia...
Jeszcze spróbuję raz bo co mi szkodzi pożebrać u nich wysyłając paragon, może mój mail ze zgłoszeniem reklamacyjnym wpadł w czarną świąteczną dziurę... Albo zwyczajnie jestem żappkowym pechowcem przez duże P emotka

Wątpię w cokolwiek, ja też w to żeby zdążyli odpisać przed końcem loterii 😎
0 0

smerf1234

#7323789 Napisano: dzisiaj o 19:13:37
malgosia74 napisał(a):

snowflake napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Wątpię w cokolwiek, ja też w to żeby zdążyli odpisać przed końcem loterii 😎

Miałem taką samą sytuację,ze nie dali losów.Wazne jest aby piwa byly kasowane jako jedna sztuka x4,a nie caly czteropak kodem od spodu emotka
0 0