Smolar

agakaz2

#6657948 Napisano: 17.11.2019 18:27:15
ditomaso napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

Cos kolo 15 zgloszen, chyba tylko 1 bonik mozna wygrac i tyle mi wystarczy emotka

jeden bon na gospodarstwo?

jedna osoba jeden bon czyli fajnie było by wygrać dwa
0 0

Gość: krseta

#6657949 Napisano: 17.11.2019 18:37:08
Wszyscy laureaci loterii zostaną powiadomieni o wygranej najpóźniej w ciągu 7dni od dnia przeprowadzenia losowania nagród za pośrednictwem wysłania przez organizatora i na jego koszt wiadomości SMS oraz dodatkowo –w przypadku laureata nagrody I-go stopnia –telefonicznie na numer telefonu

Oczywiście tylko gdybam, ale ciekawe czy laureat głównej faktycznie też ma smsa jak cała reszta, tyle że z autem, czy do niego jedynie dzwonia bez wcześniejszego info..
0 0

soulfly

#6657950 Napisano: 17.11.2019 18:39:49
krseta napisał(a):

Wszyscy laureaci loterii zostaną powiadomieni o wygranej najpóźniej w ciągu 7dni od dnia przeprowadzenia losowania nagród za pośrednictwem wysłania przez organizatora i na jego koszt wiadomości SMS oraz dodatkowo –w przypadku laureata nagrody I-go stopnia –telefonicznie na numer telefonu

Oczywiście tylko gdybam, ale ciekawe czy laureat głównej faktycznie też ma smsa jak cała reszta, tyle że z autem, czy do niego jedynie dzwonia bez wcześniejszego info..

Jak to Smolar zwykle robi sms i telefon. 
0 0

nitka310

#6657951 Napisano: 17.11.2019 18:54:27
Wysłałam z 3 czy 4 paragony, Mój brat pije tyle tego że szok ale to człowiek który nie bierze paragonów emotka  więc jak chciałam paragon to sama musiałam kupicemotka
0 0

kreatia

#6657954 Napisano: 17.11.2019 19:02:01
Fajna loteria. Taka przeze mnie niezauważona.  emotka emotka

#6657957 Napisano: 17.11.2019 19:13:48
superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

Cos kolo 15 zgloszen, chyba tylko 1 bonik mozna wygrac i tyle mi wystarczy emotka

Wieksza szansa jak kodami grałaś a nie paragonem

uzasadnienie?;)
0 0

#6657961 Napisano: 17.11.2019 19:26:33
superloser napisał(a):

krseta napisał(a):

superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

uzasadnienie?;)

Kody sa to UNIKATOWE - kody nadane sa raz na zawleczke.

Paragony sa w 100% powtażalne - numer dubel ma prawdopodobienstwo, nawet wielokrotnego pojawienia sie w tej promocji, bo tanio i bez potrzeby "dokup Lubella na tym samym paragonie" - a Smolar tylko numerek chce.

Cos jak staniesz na stadionie 40 tys osób,  losujesz nagrode I wywołujesz pana Krzysztofa.... wygra ten co pierwszy doleci  emotka

PS.
... Smolar urzedowo DUBLE ODRZUCA ...

nie mam aż takich doświadczeń w loteriach, spodziewałbym się komunikatu: "nr paragonu był już użyty"
0 0

Gość: buziolek

#6657978 Napisano: 17.11.2019 21:23:54
superloser napisał(a):

Buziolek - to nie konkurs na lubienie  emotka

Wystarczy przeczytać jeden regulamin Smolara, z zapisem

11.7 Jednorazowy zakup promocyjny uprawnia do wysłania tylko jednego zgłoszenia udziału w loterii. Dokonanie kilku takich samych zgłoszeń na podstawie tego samego zakupu promocyjnego nie zwiększa szans uczestnika na wygraną w loterii i każde kolejne takie samo zgłoszenie będzie traktowane jako duplikat. W bazie zgłoszeń pozostanie pierwsze prawidłowe zgłoszenie

Jasne, ze Smolar wie, ze nałogowcy ten sam numer rejestruja z 10-20 innymi numerami telefonu... 

O zabolała łapka w dół, że żalić sie musisz? Serio? Po to łapki są żeby je klikać  emotka   Regulamin każdy umie czytać, więc oszczędź sobie jego cytowania emotka  

reniii

#6658251 Napisano: 18.11.2019 17:54:14
buziolek napisał(a):

superloser napisał(a):

Buziolek - to nie konkurs na lubienie  emotka

Wystarczy przeczytać jeden regulamin Smolara, z zapisem

11.7 Jednorazowy zakup promocyjny uprawnia do wysłania tylko jednego zgłoszenia udziału w loterii. Dokonanie kilku takich samych zgłoszeń na podstawie tego samego zakupu promocyjnego nie zwiększa szans uczestnika na wygraną w loterii i każde kolejne takie samo zgłoszenie będzie traktowane jako duplikat. W bazie zgłoszeń pozostanie pierwsze prawidłowe zgłoszenie

Jasne, ze Smolar wie, ze nałogowcy ten sam numer rejestruja z 10-20 innymi numerami telefonu... 

O zabolała łapka w dół, że żalić sie musisz? Serio? Po to łapki są żeby je klikać  emotka   Regulamin każdy umie czytać, więc oszczędź sobie jego cytowania emotka  

Nie każdy o tym wie, że odrzucają zdublowane paragony, bo w regulaminie o tym jasno nie pisze. Dobrze, iż ktoś podzielił się taką informacją. I śmiem wątpić, że numery paragonów się nie powtarzają przy tylu zgłoszeniach. Szkoda, że Smolar nie wymaga chociażby numeru kasy fiskalnej.

vanillasky-2017

#6658268 Napisano: 18.11.2019 19:02:20
superloser napisał(a):

krseta napisał(a):

superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

uzasadnienie?;)

Paragony sa w 100% powtażalne - numer dubel ma prawdopodobienstwo, nawet wielokrotnego pojawienia sie w tej promocji, bo tanio i bez potrzeby "dokup Lubella na tym samym paragonie" - a Smolar tylko numerek chce.

Cos jak staniesz na stadionie 40 tys osób,  losujesz nagrode I wywołujesz pana Krzysztofa.... wygra ten co pierwszy doleci  emotka

PS.

A nie jest tak, że "dubel" to ten sam nr tel.plus ten sam paragon? Oczywiście, że nr paragonów będą się powtarzać.
0 0

Gość: kermit

#6658280 Napisano: 18.11.2019 19:40:44
vanillasky-2017 napisał(a):

superloser napisał(a):

krseta napisał(a):

superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

uzasadnienie?;)

PS.

A nie jest tak, że "dubel" to ten sam nr tel.plus ten sam paragon? Oczywiście, że nr paragonów będą się powtarzać.

Dokładnie tak. Dubel to ten sam numer paragonu wysłany z tego samego numeru telefonu. I takie zgłoszenia są odrzucane, zgodnie z regulaminem.

loteryjny

#6658314 Napisano: 18.11.2019 21:03:38
U mnie na tigera poszło około 90 paragonów ale sądząc po konkurencji w tej loterii to raczej niewiele emotka
0 0

katake

#6658317 Napisano: 18.11.2019 21:05:08
loteryjny napisał(a):

U mnie na tigera poszło około 90 paragonów ale sądząc po konkurencji w tej loterii to raczej niewiele emotka

emotka  nie dziwię się,Że rzadko coś zgarniam w loteriach...
1 pink086 0

nitka310

#6659016 Napisano: 20.11.2019 17:40:44
Jak to wygląda z tymbarkiem w Lidlu? Losowanie wszystkich nagród będzie w styczniu więc nie opłaca się wysyłać na jedna osobę sporo zgłoszeń tylko na kilka osób? Pytam ponieważ z tego co zrozumiałam to jedna osoba może wygrać tylko jedna nagrodę ale nie ma ograniczeń na jeden adres?
0 0

agakaz2

#6659019 Napisano: 20.11.2019 17:44:20
nitka310 napisał(a):

Jak to wygląda z tymbarkiem w Lidlu? Losowanie wszystkich nagród będzie w styczniu więc nie opłaca się wysyłać na jedna osobę sporo zgłoszeń tylko na kilka osób? Pytam ponieważ z tego co zrozumiałam to jedna osoba może wygrać tylko jedna nagrodę ale nie ma ograniczeń na jeden adres?

pierwsze losowanie jest 11 grudnia
0 0

nitka310

#6659021 Napisano: 20.11.2019 17:45:44
agakaz2 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

Czyli są 2 losowania?
0 0

agakaz2

#6659025 Napisano: 20.11.2019 17:52:25
nitka310 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

Czyli są 2 losowania?

12.7 Losowania laureatów nagród odbywać się będą w następujące dni: losowanie nr 1) w dniu 11.12.2019 r. ze zgłoszeń otrzymanych w okresie trwania pierwszego etapu loterii, tj. od godz. 00:00:00 dnia 18.11.2019 r. do godz. 23:59:59 dnia 09.12.2019 r., losowanie nr 2) w dniu 07.01.2020 r. ze zgłoszeń otrzymanych w okresie trwania drugiego etapu loterii, tj. od godz. 00:00:00 dnia 10.12.2019 r. do godz. 23:59:59 dnia 31.12.2019 r.
1 andii 0

Gość: kermit

#6659053 Napisano: 20.11.2019 19:02:15
superloser napisał(a):

kermit napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

PS.

Dokładnie tak. Dubel to ten sam numer paragonu wysłany z tego samego numeru telefonu. I takie zgłoszenia są odrzucane, zgodnie z regulaminem.

Czyli KUPUJESZ pierwszego dnia Tymbark w Lidlu - I ten sam paragon wbijasz kazdego dnia na inne dane - taniej kupic starter za 5zl niz sok za 8zl  emotka
Zalozenie adresu kolejnego email - Free  emotka
I łapiesz 2 loterie  emotka

Dziwne, ze w Smolarze tak "dubel" interpretujesz ... bo w TicTac to chyba szukałaś "świeżych paragonów" emotka  - jaki sens tego, skoro ty bys ten sam paragon na inne dane rejestrowała  emotka  a to nie dubel dla ciebie ....

Ja? Chyba ty... Idź napić się wody i pooddychać głęboko, bo cię chyba nosi. W żadnym miejscu nie napisałam, że tak robię. Nie dopowiadaj sobie do moich wypowiedzi własnych urojeń. Wytłumaczyłam ci co jest dublem wg. Smolara i tyle. 

Bimbusia

#6659435 Napisano: 21.11.2019 16:29:36
Cy wiecie czy smolar wysyla nagrode jeszcze raz? Wczoraj niby byl kurier z przesylką, ani nie zadzwonił ze przyjechał ani nic...dzis została zmagazynowana w Gliwicach i miała tam czekać 5 dni, pojechałam a tam Pani mówi ze ją dziś o 12 odesłali do Łodzi emotka
0 0

tuw3105

#6659439 Napisano: 21.11.2019 16:36:09
Bimbusia napisał(a):

Cy wiecie czy smolar wysyla nagrode jeszcze raz? Wczoraj niby byl kurier z przesylką, ani nie zadzwonił ze przyjechał ani nic...dzis została zmagazynowana w Gliwicach i miała tam czekać 5 dni, pojechałam a tam Pani mówi ze ją dziś o 12 odesłali do Łodzi  emotka

Do mnie wyslali ponownie gdy nagroda wrocila do nich.
0 0