Smolar

delvitto

#6648195 Napisano: 12.10.2019 17:34:24
pikawka napisał(a):

reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pini napisał(a):

freyja88 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

delvitto napisał(a):

xpac napisał(a):

Tu nie chodzi o szczęście,  Smolar jest na tyle popie.... ze banuje numery, przekonałem  się na własnej skórze   Smolar i ich ta polityczna poprawność....

i coś w tym jest! 

no to niewiem czym im podpadł mój nr telefonu że mnie nie losują

Z tym blokownaiem to stare dzieje... Kiedyś rzeczywiście można było przyuważyć takie praktyki jak np.polroczna karencja na dany numer. W tej chwili jest zupełnie inaczej. Gram w loteriach i konkursach wieloma zgłoszeniami i zdarza się wygrywać często na jeden numer. Kwestia ilości/jakości zgłoszeń i oczywiście tak bardzo potrzebnego szczęścia emotka

Niestety, nie potwierdzam emotka

czyli rzeczywiście banują?? Ale czemu?? Ja zbyt często u nich udziału nie biorę a jakoś słabo mi idzie, głównie w losowaniach emotka bo jak jest coś kreatywnego to ZDARZA się wygrać ale te losowania masakryczne emotka

To nieprawda, że jeśli się wygra raz u Smolara to więcej już nic nie można, bo ja mam ten sam numer od wielu lat i czasem coś tam od nich wpadnie. Trudniej już mi wygrać w tych bramkach niż u nich. 

ja raptem rok w ogóle gram w konkursy/loterie a u smolara wygrałam raz w wierszyku I chyba 3 w loterii wszystko na jeden numer 

zdania są różne, od dawna. Ja powiem tak: zauważyłam blokowanie numerów, jeśli chodzi o duże wygrane, które są nagrodami głównymi, a wpadło mi ich trochę u Smolara. Na te numery potem nawet głupiej piłki nie trafiałam, przy dużej ilości nagród i moich zgłoszeń. Różne bzdety i popierdułki można wygrywać po wielekroć na ten sam numer, ale raczej do czasu.
No może się mylę, albo miałam pecha, nie wiem, ale coś oni z tą swoją bazą numerów/adresów mailowych jednak robią. 

pikawka

#6648200 Napisano: 12.10.2019 18:24:17
delvitto napisał(a):

pikawka napisał(a):

reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pini napisał(a):

freyja88 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

delvitto napisał(a):

xpac napisał(a):

Tu nie chodzi o szczęście,  Smolar jest na tyle popie.... ze banuje numery, przekonałem  się na własnej skórze   Smolar i ich ta polityczna poprawność....

i coś w tym jest! 

no to niewiem czym im podpadł mój nr telefonu że mnie nie losują

Z tym blokownaiem to stare dzieje... Kiedyś rzeczywiście można było przyuważyć takie praktyki jak np.polroczna karencja na dany numer. W tej chwili jest zupełnie inaczej. Gram w loteriach i konkursach wieloma zgłoszeniami i zdarza się wygrywać często na jeden numer. Kwestia ilości/jakości zgłoszeń i oczywiście tak bardzo potrzebnego szczęścia emotka

Niestety, nie potwierdzam emotka

czyli rzeczywiście banują?? Ale czemu?? Ja zbyt często u nich udziału nie biorę a jakoś słabo mi idzie, głównie w losowaniach emotka bo jak jest coś kreatywnego to ZDARZA się wygrać ale te losowania masakryczne emotka

To nieprawda, że jeśli się wygra raz u Smolara to więcej już nic nie można, bo ja mam ten sam numer od wielu lat i czasem coś tam od nich wpadnie. Trudniej już mi wygrać w tych bramkach niż u nich. 

ja raptem rok w ogóle gram w konkursy/loterie a u smolara wygrałam raz w wierszyku I chyba 3 w loterii wszystko na jeden numer 

zdania są różne, od dawna. Ja powiem tak: zauważyłam blokowanie numerów, jeśli chodzi o duże wygrane, które są nagrodami głównymi, a wpadło mi ich trochę u Smolara. Na te numery potem nawet głupiej piłki nie trafiałam, przy dużej ilości nagród i moich zgłoszeń. Różne bzdety i popierdułki można wygrywać po wielekroć na ten sam numer, ale raczej do czasu.
No może się mylę, albo miałam pecha, nie wiem, ale coś oni z tą swoją bazą numerów/adresów mailowych jednak robią

FakT. Ja drobne nagrody u nich wygrałam.
0 0

agicho

#6648224 Napisano: 12.10.2019 22:22:15
martynamartyna napisał(a):

martinmartinmartin napisał(a):

Wygrałem bon do Biedronki z Domestosa ("graj o nowy tron), ale nie mogę znaleźć na stronie Smolara tego konkursu na stronie zgłoszeń laureatów. A może nie widzę?

https://wyniki.smolar.pl/

Na stronie SMOLARA, tylko sprawdzić możesz który paragon wygrał a formularz dla laureata jest na stronie : https://www.90latdomestos.pl/
1 andii 0

carissma

#6648619 Napisano: 14.10.2019 23:13:17
Wszyscy już dostali swoje grille z Festiwalu Grilla w Tesco Warka? Odpakowaliscie? Jak tam wrażenia? Wszystko z waszymi w porządku? Mój dostała ciotka. Teraz dopiero wyjela z opakowania. Okazało się, ze przyszedł porysowany i powgniatany. Drzwiczki wygięte. Blacha cienka. Zainstalowli go i reklamować nie bardzo chyba można, bo trza było porobić jakieś dziury na sruby, bo istniejące nie pasowały. Porażka na pełnej linii emotka
0 0

anialistopad

#6648651 Napisano: 15.10.2019 08:35:23
Jak informuja z natury z tego kola?
0 0

Vivacia

#6648655 Napisano: 15.10.2019 08:38:40
anialistopad napisał(a):

Jak informuja z natury z tego kola?

Mail. Wczoraj wieczorem dostałam o maseczce
0 0

Gość: buziolek

#6648704 Napisano: 15.10.2019 11:03:09
Czy dostał ktoś zwrot za parodontax? Wg regulaminu do dzisiaj mają czas na przelew
0 0

nswe69

#6648706 Napisano: 15.10.2019 11:08:34
buziolek napisał(a):

Czy dostał ktoś zwrot za parodontax? Wg regulaminu do dzisiaj mają czas na przelew

wczoraj część wysyłali
0 0

alaalicja

#6648719 Napisano: 15.10.2019 11:38:48
nswe69 napisał(a):

buziolek napisał(a):

wczoraj część wysyłali

dzisiaj dopiero dostałam

0 0

Gość: krseta

#6648867 Napisano: 15.10.2019 20:37:09
Wygrana na numer tel XXX, paczka otrzymana wczoraj. Nr podany na liście oraz powiadomienie SMS o dostawie  przyszlo na numer YYY (od jakiegoś czasu w konkursach smolar nieuzywany)... zgadzaly się tylko podane dane adresowe, w konkursie użyty nr byl inny
0 0

ameryka

#6648868 Napisano: 15.10.2019 20:43:11
krseta napisał(a):

Wygrana na numer tel XXX, paczka otrzymana wczoraj. Nr podany na liście oraz powiadomienie SMS o dostawie  przyszlo na numer YYY (od jakiegoś czasu w konkursach smolar nieuzywany)... zgadzaly się tylko podane dane adresowe, w konkursie użyty nr byl inny

Smolar wszystko trzyma w archiwum - dane + numery. 
Mieli przecież już wpadkę z smsami. 
3 pini, darog, bethan 0

gryszelm

#6649094 Napisano: 16.10.2019 14:53:26
Dostałam dziś @ "Twoje oświadczenie z konkursu "Sensodyne - hit tej jesieni!" zostało zweryfikowane pozytywnie", na paragonie nie było nazwy Drogeria Laboo tylko jakiś Hurt-Detal i nazwisko, a na paragonie Pasta (zdobiłam zdjęcie z produktem, który kupiłam, po żadną pieczątkę ne jeździłam), na przyszłość, jakby kto pytał, jak Smolar "reaguje" na źle opisane paragony.

darog

#6649101 Napisano: 16.10.2019 15:14:44
[quote=

ameryka napisał(a):

krseta napisał(a):

krseta] Wygrana na numer tel XXX, paczka otrzymana wczoraj. Nr podany na liście oraz powiadomienie SMS o dostawie  przyszlo na numer YYY (od jakiegoś czasu w konkursach smolar nieuzywany)... zgadzaly się tylko podane dane adresowe, w konkursie użyty nr byl inny

żeby tylko...imię i nazwisko do konkretnego nr tel też trzymają. 
- o takie było zdziwienie jak jakiś czas temu pani zadzwoniła wyjaśniać: CZYJ TO NR TEL? Bo w innym konkursie na ten numer były podane w formularzu inne dane?!

A ograniczenie umysłowe nie jest w stanie zrozumieć, że można dać do tych celów tel żonie, bratu, lub mieć w biurze "firmowy" i każdy sobie może korzystać...
1 Just222 0

Gość: krseta

#6649231 Napisano: 16.10.2019 23:24:52
Z przymrużeniem oka -niebawem powinien pojawić się zapis w regulaminach konkursów organizowanych przez Smolar:

"Dokonaj zakupu dwóch produktów promocyjnych w tym conajmniej jeden starter SIM z nowym numerem tel..."

cala-w-trawie

#6649254 Napisano: 17.10.2019 08:37:56
Czy to jest w ogóle zgodne z regulaminami? nie ma przy każdym konkursie zapisu, że dane będą użyte jedynie do tego konkursu? przecież tak nie wolno mieszać danych. Chyba emotka
1 bethan 0

pokrzywa30

#6649263 Napisano: 17.10.2019 09:02:37
gosiaczeq napisał(a):

Czemu nigdy nie udało mi się jeszcze nigdy wygrać w tej agencji ? ? Połowa konkursów co wysyłam to Smolar.. i nic, kompletnie nic.. Miał ktoś tak ? emotka  

Ja tylko jeden jedyny raz w kreatywnym fotograficznym i chyba tylko dlatego że było 100 nagród a tak nigdy w kreatywnym i może ze 4 razy w loterii mniejsze rzeczy typu keg Heineken, jak widzę Smolara jako organizatora to już przeważnie odpuszczam te konkursy ale czasem się skuszę jak na domestos i wosebe i oczywiście kichaemotka
0 0

soulfly

#6649267 Napisano: 17.10.2019 09:09:29
pokrzywa30 napisał(a):

gosiaczeq napisał(a):

Czemu nigdy nie udało mi się jeszcze nigdy wygrać w tej agencji ? ? Połowa konkursów co wysyłam to Smolar.. i nic, kompletnie nic.. Miał ktoś tak ? emotka  

Ja tylko jeden jedyny raz w kreatywnym fotograficznym i chyba tylko dlatego że było 100 nagród a tak nigdy w kreatywnym i może ze 4 razy w loterii mniejsze rzeczy typu keg Heineken, jak widzę Smolara jako organizatora to już przeważnie odpuszczam te konkursy ale czasem się skuszę jak na domestos i wosebe i oczywiście kicha emotka

Uważam, patrząc obiektywnie że Smolar jest OK! 

grappa25

#6649271 Napisano: 17.10.2019 09:18:23
gosiaczeq napisał(a):

Ja mam tak samo ze Smolarem, i360,  Albedo- nigdy nic. Widać mamy inne poczucie humoru...
0 0

pikawka

#6649276 Napisano: 17.10.2019 09:22:04
grappa25 napisał(a):

gosiaczeq napisał(a):

Ja mam tak samo ze Smolarem, i360,  Albedo- nigdy nic. Widać mamy inne poczucie humoru...

Gram od roku. Ostatnio pierwszy raz u smolara wygrałam w Delma abc. Wcześniej kilka razy w loteri.  Trzeba próbować, aż się wpadnie na ich oczekiwania. 
0 0

fantagiro

#6649277 Napisano: 17.10.2019 09:23:14
soulfly napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

gosiaczeq napisał(a):

Ja tylko jeden jedyny raz w kreatywnym fotograficznym i chyba tylko dlatego że było 100 nagród a tak nigdy w kreatywnym i może ze 4 razy w loterii mniejsze rzeczy typu keg Heineken, jak widzę Smolara jako organizatora to już przeważnie odpuszczam te konkursy ale czasem się skuszę jak na domestos i wosebe i oczywiście kicha emotka

Uważam, patrząc obiektywnie że Smolar jest OK! 

ja też tak uważam..że jest OK nawet bardzo OK.
Dzięki Niemu jestem z Wami po tym jak udało mi się wygrać PS4 w coca cola w Biedrze ...CHOROBA KONKURSOWO/LOTERYJNA zaatakowała umysł i wolny czas emotka .
Tak, przez ostatnie 9m-cy pozwolił wygrać na 2 numery tel - domowe!!! a nie nabyte pod loterie: parę głównych  w przedziale 1-3tyś i kilka ...drobnicy