Smolar

elmas

#7185043 Napisano: 21.06.2024 13:36:58
biegacz1 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

TurboMike napisał(a):

No niestety, Smolarek też ma czarne listy ale ogólnie też uważam że jest to w miarę profeska. Co do odpisywania to nie mam zastrzeżeń. Szkoda tylko że przy takiej liczbie konków które biorą... oceniają zgłoszenia raczej wybiórczo ;/

a za co można "wskoczyć" na czarną listę?

ja trafiłem na listę, bo się upomniałem o wysyłkę nagród, których termin minął. Wcześniej też ich lubiłem - potrafili mnie nagrodzić 10 razy w miesiącu emotka  a od tego maila z upomnieniem ani jednej nagrody w niczym - od jakiś 5 lat.

I naprawdę wolałeś grać przez te pięć lat z zerowym wynikiem niż po prostu użyć innego maila i numeru telefonu? Jeśli się nie mylę, w wielu konkursach Smolar nie wymaga więcej danych przy zgłoszeniu, więc nie wiedziałby, że to "ten, który upomniał się o nagrodę".
1 byekitty 0

donia7

#7185067 Napisano: 21.06.2024 14:16:19
donia7 napisał(a):

Czy z 2 etapu Dove kogoś przepuszcza?

Halo, przekupki emotka
1 byekitty 0

olunka

#7185068 Napisano: 21.06.2024 14:19:13
donia7 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Czy z 2 etapu Dove kogoś przepuszcza?

Halo, przekupki emotka

mnie niestety nie, ale ostatnio nie jestem na fali emotka
0 0

FBsebastian3

#7185077 Napisano: 21.06.2024 14:41:16
biegacz1 napisał(a):

elmas napisał(a):

biegacz1 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

TurboMike napisał(a):

No niestety, Smolarek też ma czarne listy ale ogólnie też uważam że jest to w miarę profeska. Co do odpisywania to nie mam zastrzeżeń. Szkoda tylko że przy takiej liczbie konków które biorą... oceniają zgłoszenia raczej wybiórczo ;/

ja trafiłem na listę, bo się upomniałem o wysyłkę nagród, których termin minął. Wcześniej też ich lubiłem - potrafili mnie nagrodzić 10 razy w miesiącu emotka  a od tego maila z upomnieniem ani jednej nagrody w niczym - od jakiś 5 lat.

I naprawdę wolałeś grać przez te pięć lat z zerowym wynikiem niż po prostu użyć innego maila i numeru telefonu? Jeśli się nie mylę, w wielu konkursach Smolar nie wymaga więcej danych przy zgłoszeniu, więc nie wiedziałby, że to "ten, który upomniał się o nagrodę".

Nie będę zakładał nowego maila, bo ktoś jest łódzką kurwą i oszustem emotka

Po awanturze jestem na pewno na czarnej liście. Nic u nich nie wygrywam. Zmieniłam emaila i numer telefonu ale co z tego? Ujawniłam sie przy natychmiastowej
0 0

elmas

#7185083 Napisano: 21.06.2024 14:52:56
biegacz1 napisał(a):

elmas napisał(a):

biegacz1 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Nowego maila zakładał nie będziesz, ale będziesz tracił pieniądze na produkty konkursowe i czas na pisanie zgłoszeń?  Przez pięć lat musiało się tego nazbierać. Cóż, jak kto woli.
0 0

kumulacja

#7185085 Napisano: 21.06.2024 15:01:29
biegacz1 napisał(a):

elmas napisał(a):

biegacz1 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Ale do napisania tej wypowiedzi założyłeś nowe konto. To kłóci się z Twoimi zasadami.
1 onmyown 0

Jestemnowa

#7185114 Napisano: 21.06.2024 16:55:59
Pozytywna weryfikacja z eksperckim składem Dino
0 0

loteryjny

#7185578 Napisano: 24.06.2024 13:25:48
Poszły pozytywne weryfikacje z loterii wypełnionej słodkością. Z milki i axe ktoś coś dzisiaj dostał?
0 0

masza

#7185583 Napisano: 24.06.2024 13:36:15
loteryjny napisał(a):

Poszły pozytywne weryfikacje z loterii wypełnionej słodkością. Z milki i axe ktoś coś dzisiaj dostał?

Z Milki już mam dawno
Czy wysyłali kolejny przelew z Zoozoli?
0 0

loteryjny

#7185590 Napisano: 24.06.2024 13:58:00
masza napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Z Milki już mam dawno
Czy wysyłali kolejny przelew z Zoozoli?

Miałem na myśli przelewy z milki, nie weryfikacje i bliki albo ebilety z axe.
1 masza 0

wazucha

#7185686 Napisano: 24.06.2024 19:05:32
loteryjny napisał(a):

wazucha napisał(a):

sks900 napisał(a):

wazucha napisał(a):

Ile czasu zajmuje weryfikacja w loterii Dino "Wygrywaj z eksperckim składem!"? Dostałam powiadomienie o wygranej 100zł dwa dni temu i czekam na kolejnego mmaila.

Email o wygranej trzeba przeczytać i formularz wypełnić.

Wypełniłam formularz i dostałam maila, że dane zostały przyjęte i zostaną zweryfikowane przez system, a o pozytywnej weryfikacji poinformują w kolejnym mailu. Stąd moje pytanie ile się czeka na weryfikacjęemotka

Czas weryfikacji to raczej wynik skomplikowanych algorytmów które zna tylko smolar. Ogólnie mam wrażenie, że kiedyś smolar weryfikował i wysyłał nagrody szybciej, teraz trwa to trochę dłużej emotka

dzięki za odpowiedź. Dzisiaj dostałam maila z weryfikacją emotka
0 0

nienia

#7185719 Napisano: 24.06.2024 21:39:14
wazucha napisał(a):

loteryjny napisał(a):

wazucha napisał(a):

sks900 napisał(a):

wazucha napisał(a):

Ile czasu zajmuje weryfikacja w loterii Dino "Wygrywaj z eksperckim składem!"? Dostałam powiadomienie o wygranej 100zł dwa dni temu i czekam na kolejnego mmaila.

Email o wygranej trzeba przeczytać i formularz wypełnić.

Wypełniłam formularz i dostałam maila, że dane zostały przyjęte i zostaną zweryfikowane przez system, a o pozytywnej weryfikacji poinformują w kolejnym mailu. Stąd moje pytanie ile się czeka na weryfikacjęemotka

Czas weryfikacji to raczej wynik skomplikowanych algorytmów które zna tylko smolar. Ogólnie mam wrażenie, że kiedyś smolar weryfikował i wysyłał nagrody szybciej, teraz trwa to trochę dłużej emotka

dzięki za odpowiedź. Dzisiaj dostałam maila z weryfikacją emotka

Dziś dostałam info o pozytywnej weryfikacji, wygrana 15 czerwca
1 wazucha 0

Takitos

#7185786 Napisano: 25.06.2024 09:02:00
Hej. Dostał ktoś pozytywną weryfikacje z Rexony? Konkurs z koszulkami siatkarskimi 🤔
0 0

parad0x

#7185787 Napisano: 25.06.2024 09:09:28
Takitos napisał(a):

Hej. Dostał ktoś pozytywną weryfikacje z Rexony? Konkurs z koszulkami siatkarskimi 🤔

U mnie cisza.
1 Takitos 0

toka

#7185801 Napisano: 25.06.2024 10:13:57
parad0x napisał(a):

Takitos napisał(a):

U mnie cisza.

Mają jeszcze trochę czasu na wysyłkę
0 0

kumulacja

#7185918 Napisano: 25.06.2024 16:01:59
Dzisiaj wysyłano mejle dotyczące weryfikacji w konkursie Lirene - Twoje wspomnienie z mamą.

iwona0103

#7185921 Napisano: 25.06.2024 16:21:52
toka napisał(a):

parad0x napisał(a):

Takitos napisał(a):

U mnie cisza.

Mają jeszcze trochę czasu na wysyłkę

Bilety powinni wysłać do piątku, ale nie ma jeszcze weryfikacji
0 0

Slotomania

#7185931 Napisano: 25.06.2024 16:45:50
delfinka101 napisał(a):

Co z boxami z tigera? Szukałam maila, bo coś mi się kojarzy, że do 20 czerwca przesunięcie terminu było.

Do końca czerwca mają wysłać  również czekam , ciekawe czy wyślą czy znowu przedłuża 

toka

#7185943 Napisano: 25.06.2024 17:10:21
Ciekawe czy będzie rezerwa z rexony w Rossmanie
0 0

Gość: Situation

#7186187 Napisano: 26.06.2024 14:30:28
odkąd upomniałem się o nagrodę która nie była wysłana zgodnie z regulaminem i napisaniu reklamacji którą olali stwierdzam że jest tam czarna lista. Dopiero po interwencji u firmy która zleciła przeprowadzeniu loterii dostali wszyscy maila że będą opóźnienia w wysyłce nagród, Od tej pory nie mogę u nich nic a nic trafić ostatni raz kilka miesięcy temu blik zozole 50 zł... Widać krytyka boli i postanowili się mścić emotka
0 0