Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: haz0r
Allegro.pl --> doładowania
nariam
Postów 1955
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
w Carrefour już sa
kadett33
Postów 1892
Data rejestracji 15.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alma, auchan, tesco, w niektórych rossmannach. I w zwykłych sklepach też można znaleźć.
Dzięki wiem, ale chodzi mi o taniej niż na allegro.
dysia
Postów 2021
Data rejestracji 06.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
aerdna
Postów 5251
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszelkie reklamacje we własnym zakresie na podstawie protokołu przekazania nagrody. Groszek nie dosyła skanów faktur itp.
edzia21
Postów 9853
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy u Groszka jest coś takiego jak "protokół przekazania nagrody"? Groszkową kamerę dostałam bez jakichkolwiek papierów, które świadczyłyby o wygranej w konkursie.
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
wasata
Postów 64
Data rejestracji 21.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: izana
Akurat do kamery był protokół, może Tobie zapomnieli dołożyć. Tylko co z tego, jeśli na infolinii Samsunga powiedzieli, że protokół będzie ważny tylko z kopią paragonu/faktury lub w przypadku wygranej powinna być gwarancja promocyjna (niebieska)
tadziowa
Postów 1570
Data rejestracji 13.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest protokół przekazania nagrody.
edzia21
Postów 9853
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To i tak "po ptokach"
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, ale jednak wolę coś z popularnych sieci komórkowych, nie chcę ryzykować z nieznajomymi.
A co do nju mobile - czy ten zwrot dostaje się wtedy gdy osoba która jest właścicielem rachunku jest też osobą która przedłuża umowę?
staszek
Dzięki za opinię, chyba się zdecyduję
pioge7
Super! Dzięki za informację! Jak nie będę mogła wziąć zwrotu z mbanku to wybiorę głośniczek, nie widziałam tego
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kadett33
Postów 1892
Data rejestracji 15.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba może być inna osoba, ale trzeba zapłacić pierwszy rachunek z tego konta mbanku.
Gość: ewikewik
Gość: plocia
allegro
alita
Postów 364
Data rejestracji 11.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alita
Postów 364
Data rejestracji 11.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kilka lat temu wpadła mi w oko żyrafka gumowa do gryzienia i ssania(na chrzciny dla maluszka kuzynki ). Z tą myślą zapytałam męża, gdzie u nas można kupić jakieś gumowe zabawki. Odpowiedział: W zoologicznym.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
xooxoo
Postów 979
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Chodzi pewnie o żyrafę Sophie
Ja teraz też idę na chrzciny ale u nas wybiera się prezenty, które są przydatne, zaraz zejdą i jakiś pożytek z nich będzie. Zapas pampersów, maty edukacyjne, porządne ubranie na zimę itp. Na pierwsze chrzciny wybrałam grawerowaną łyżeczkę czy smoczek i już niestety tego nie ma, schowali, nie wiedzą gdzie i tyle po prezencie..
To jednak zależy gdzie idziesz i jakie mają zdanie na temat takich prezentów, czy podchodzą z sentymentem czy jednak nie.
Idę do szwagierki, maty edukacyjne mają, pampersy także w dużych ilościach, ubrania także.
A co sądzicie o takich pamiątkowych obrazkach (tu przykład bo jest tego od groma http://www.wszyst...redni-8x8-p-678.html )