Wygraj mi / Wygram za...

delfinka101

#7258558 Napisano: 06.05.2025 11:09:36
Chciałabym wygrać walizkę kit kat a nic nie idzie. Mogę zapłacić kodami Żywca emotka
0 0

isiulka

#7258562 Napisano: 06.05.2025 11:12:32
Jestemnowa napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pepa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Próbujcie w godzinach wieczornych, około 22:00, mam wrażenie że wtedy łatwiej się wstrzelić w bramkę

No to dzisiaj wszyscy na 22.00😂.

to mi się znowu wydaje, że najwiecej nagród jest popołudniami.
Ale tu się liczy czysta statystyka, widzisz wpisy w mdw ale nie widzisz tych zapasów batoników na półkach, u mnie średnio na 10 paragonów jest jedna wygrana, bez względu na porę dnia. Myślę, że najwytrwalsi mają po kilkanaście nagród i teraz pomnóż to *10 i wyobraź sobie jak to wyglada w praktyce.

Ja z kit kat dałam spokój jak zobaczyłam ,że tam można zgłaszać ten sam paragon w nieskończoność bo to otwiera bramy dla tych osób , które celowo to robią ( dobitnie widać to w Smolarowej loterii tolpa po nr telefonów ) rezerw nie ma więc można myśleć ,że ktoś ma cel w tym . Dajmy na to ,że Smolar ma 1000 zestawów wysłać a po weryfikacji ma do wysłania 600 no to już oszczędność jest ! To samo w kit kat .

Ale jak, jesli wpisuje sie nr i zdjecie paragonu?

No właśnie po to żeby nagród nie wydac . Negatywna weryf , nagroda zostaje do dyspozycji organizatora 😉

Sensu brak jesli grajacy ma IQ trzy cyferki +
bo I tak nagrody nie dostanie, a gra dla siebie przeciez a nie dla sponsora

zawsze jest sens jakikolwiek ale jest 
mniej nagród do wydania albo coś w stylu ja nie trafię to nikt nie trafi i takie tam 🤭
szkoda ,że tych rezerw nie ma 😔

Myślisz, ze ktoś ma tyle wolnego czasu, żeby słać lewe paragony tylko po to by inni nie mieli? Powiem Ci, myślenie godne mistrza emotka   Raczej organizator sam nie bojkotuje swojego konkursu, tym bardziej jak na bieżąco weryfikuje paragony. A ludzie grają by wygrać a nie żeby innym nie dać. Jak wgl mogło Ci to przyjść do głowy emotka ?
Nie wiem, czy można zgłaszać ten sam paragon na okrągło ale blokada takiego trolla zajmuje mniej niż sekundę, wiec raczej żadna agencja nie pozwoli sobie na takie działania a tym bardziej NAV   emotka

Jestemnowa

#7258576 Napisano: 06.05.2025 11:24:43
isiulka napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pepa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Próbujcie w godzinach wieczornych, około 22:00, mam wrażenie że wtedy łatwiej się wstrzelić w bramkę

Ale tu się liczy czysta statystyka, widzisz wpisy w mdw ale nie widzisz tych zapasów batoników na półkach, u mnie średnio na 10 paragonów jest jedna wygrana, bez względu na porę dnia. Myślę, że najwytrwalsi mają po kilkanaście nagród i teraz pomnóż to *10 i wyobraź sobie jak to wyglada w praktyce.

Ja z kit kat dałam spokój jak zobaczyłam ,że tam można zgłaszać ten sam paragon w nieskończoność bo to otwiera bramy dla tych osób , które celowo to robią ( dobitnie widać to w Smolarowej loterii tolpa po nr telefonów ) rezerw nie ma więc można myśleć ,że ktoś ma cel w tym . Dajmy na to ,że Smolar ma 1000 zestawów wysłać a po weryfikacji ma do wysłania 600 no to już oszczędność jest ! To samo w kit kat .

No właśnie po to żeby nagród nie wydac . Negatywna weryf , nagroda zostaje do dyspozycji organizatora 😉

mniej nagród do wydania albo coś w stylu ja nie trafię to nikt nie trafi i takie tam 🤭

Myślisz, ze ktoś ma tyle wolnego czasu, żeby słać lewe paragony tylko po to by inni nie mieli? Powiem Ci, myślenie godne mistrza emotka   Raczej organizator sam nie bojkotuje swojego konkursu, tym bardziej jak na bieżąco weryfikuje paragony. A ludzie grają by wygrać a nie żeby innym nie dać. Jak wgl mogło Ci to przyjść do głowy emotka ?
Nie wiem, czy można zgłaszać ten sam paragon na okrągło ale blokada takiego trolla zajmuje mniej niż sekundę, wiec raczej żadna agencja nie pozwoli sobie na takie działania a tym bardziej NAV   emotka

Wgl nie rozumiem o co Ci chodzi tak szczerze 🤔
0 0

sks900

#7258590 Napisano: 06.05.2025 11:35:19
W loterii kit kat nie ma rezerwy, bo  negatywnie zweryfikowane wygrane, wracają do puli nagród możliwych do wygrania. Warto regulaminy czytać.

Jestemnowa

#7258595 Napisano: 06.05.2025 11:41:02
PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pepa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Wgl nie rozumiem o co Ci chodzi tak szczerze 🤔

O logiczne zachowanie jednostki 
NAV obecnie skanuje obraz paragonu w Grzeskach to moze tez to robic w KK, gdy numer paragonu jest ponownie & ponownie zglaszany

Umiem czytać ze zrozumieniem , chodziło mi bardziej o to ,że nie rozumiem dlaczego dziewczyna wyżej wyciąga moje myślenie do rangi mistrza 🤣 
Wyjaśniam dla czytających w biegu

Lewe zgłoszenie -niewydana nagroda -brak rezerwy -😔 
To tyle
0 0

fryteczka

#7258599 Napisano: 06.05.2025 11:42:48
Nav sprawdza czy 2 razy nie został wykorzystany paragon. Ja zamieszałam nowe ze starymi i uwierzcie - to był błąd :)
nagroda poszła w ....

sks900

#7258601 Napisano: 06.05.2025 11:51:51
fryteczka napisał(a):

Nav sprawdza czy 2 razy nie został wykorzystany paragon. Ja zamieszałam nowe ze starymi i uwierzcie - to był błąd :)
nagroda poszła w ....

Kit kat i Grześki to NAV. W grzeskach nie można zgłosić tego samego paragonu 2 raz, jest informacja, że był już zgłoszony. W kit kat nie wiem, ale pewnie tak samo. 

Ps. Kilka lat temu w loterii SMS wygrałem rezerwę 10k zł, bo ktoś wysyłał ten sam nr paragonu z różnych nr telefonu.

isiulka

#7258620 Napisano: 06.05.2025 12:24:35
Jestemnowa napisał(a):

Umiem czytać ze zrozumieniem , chodziło mi bardziej o to ,że nie rozumiem dlaczego dziewczyna wyżej wyciąga moje myślenie do rangi mistrza 🤣 
Wyjaśniam dla czytających w biegu

Lewe zgłoszenie -niewydana nagroda -brak rezerwy -😔 
To tyle

Dziewczyna wyżej napisała tak w odniesieniu do twoich słów, ze organizator celowo dopuszcza łamanie regulaminu aby zatrzymać sobie nagrodę emotka  Nie miałam na celu personalnego przytyku tylko podkreślenie absurdu takiej sytuacji  emotka
0 0

delfinka101

#7266046 Napisano: 30.05.2025 16:29:55
mogę zapłacić kodami z zywca lub desperadosa za wygranie patelni  z kujawskiego. paragon zakupie swój
0 0

Yoko

#7266057 Napisano: 30.05.2025 17:15:47
delfinka101 napisał(a):

mogę zapłacić kodami z zywca lub desperadosa za wygranie patelni  z kujawskiego. paragon zakupie swój

dołączam się do prośby emotka
0 0

Morganeczka

#7266061 Napisano: 30.05.2025 17:28:29
Yoko napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

dołączam się do prośby emotka

Ja wyślę cały zestaw olejów za patelnię xd
0 0

vickichelm

#7291001 Napisano: 26.08.2025 12:10:17
Czy podpowie ktoś jak wygrać walizkę w Kinder?
0 0

ineska1991

#7291028 Napisano: 26.08.2025 12:37:03
Podłączam się do pytania . Mam już spory zapas kinder niespodzianek . Może ktoś z forum ma szczęście i wygra mi walizkę za blika . Oferty proszę priv 😉
0 0

tomasz2

#7291037 Napisano: 26.08.2025 12:52:53
ineska1991 napisał(a):

Podłączam się do pytania . Mam już spory zapas kinder niespodzianek . Może ktoś z forum ma szczęście i wygra mi walizkę za blika . Oferty proszę priv 😉

Wygrałem jedną walizkę po czym poszło już 25 kinder niespodzianek. Nie ma reguły próbowałem wcześnie rano w południe wieczorem dość dziwnie to wygląda patrząc na ilość walizek do wygrania 40 dni trwa konkurs 1000 walizek to dziennie powinno być 25 bramek.
0 0

ineska1991

#7291040 Napisano: 26.08.2025 12:56:46
Ja podobnie , rano, w południe,  nocą .... wydaje mi się ,że są dni gdzie jest więcej bramek , a są takie ,że ich nie ma ... nie mniej jednak może na forum jest ktoś komu idzie w tej loterii lepiej 😊
0 0

tomasz2

#7291072 Napisano: 26.08.2025 14:09:18
ineska1991 napisał(a):

Ja podobnie , rano, w południe,  nocą .... wydaje mi się ,że są dni gdzie jest więcej bramek , a są takie ,że ich nie ma ... nie mniej jednak może na forum jest ktoś komu idzie w tej loterii lepiej 😊

Według regulaminu z tego co pamiętam to jury wybierało okienka godzinowe, czasowe więc może mieli jakąś ciekawą wizję układania godzin. Trzeba chyba celować w jakieś dziwaczne godziny typu 14:14 itd.
0 0

asiaaa85

#7296489 Napisano: 11.09.2025 19:44:11
Wygra mi ktoś bilety Polska Holandia z wyzwania żabka piłkarzyki -konkurs do dziś ,oferty w zamian za co  zapraszam na priv emotka (mogę zaoferować voucher żabka 20 zł lub paragon itp
0 0

aguagu

#7296490 Napisano: 11.09.2025 19:50:27
Ja też byłabym chętna na zakup kilku biletów na mecz Polska - Holandia emotka
0 0

Hold-em

#7296494 Napisano: 11.09.2025 19:56:10
asiaaa85 napisał(a):

Wygra mi ktoś bilety Polska Holandia z wyzwania żabka piłkarzyki -konkurs do dziś ,oferty w zamian za co  zapraszam na priv emotka (mogę zaoferować voucher żabka 20 zł lub paragon itp

Ale tam nie ma jawnego rankingu, więc nie wiadomo jaki trzeba mieć wynik żeby wygrać.
0 0

asiaaa85

#7296533 Napisano: 11.09.2025 23:22:55
Hold-em napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Ale tam nie ma jawnego rankingu, więc nie wiadomo jaki trzeba mieć wynik żeby wygrać.

Ok dziękuję za odpowiedz ,zagrałam sama ,może się uda emotka
0 0