Żabka

sergrazyna

#7327455 Napisano: dzisiaj o 12:48:23
pioge7 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

pikawka napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

isiulka napisał(a):

Z ciekawości, jak nazywaliście te renifery, może być priv ? Ja nie brałam udziału, bo mnie to przerosło   emotka

Antyklinek, Stresik, Moczka i Chytrusek. Wygrał Stresik, który jechał w parze z Luzakiem XD A nie był to mój faworyt

u mnie Kapsel i Bąbelek i żaden nie wygrał emotka  Ale pisałam bez rymu na próbę i wyszło mi to bokiem emotka

U mnie Fizz,Spark,kopytko i błyskacz ...i tak błyskawicznie nic nie wybrali 😅

jeśli kogoś to interesuje to u mnie wygrały dwa zgłoszenia po 200 zł

"Kopytko" to renifer, który czasem żongluje,gdy Mikołaj się spóźnia, on szybko nadrobić to próbuje.Jest zwinny i szybki, czym innym reniferom imponuje,on cichy postój na dachu gwarantuje.Choć małe ma racice, to wielką moc pokazujei w każdą szczelinę sanie mistrzowsko wpasuje!

i drugie:
Zamieciusz to renifer, co pogodą władać może,chętnie Mikołajowi w dotarciu do dzieci pomoże.Gdy burza chce zaszaleć i niebo trzeszczy z góry,Zamieciusz machnie porożem i ucisza wichury.Gwiżdże na zamiecie, wichry okiełznać potrafi nocą,gdy z Mikołajem wylatuje w podróż, pomaga mu swoją mocą.

Fajne emotka

Podczas rozdawania prezentów Mikołajowi czasem zdarzy się zaklinować w kominie. No cóż, ludzie zostawiają prawdziwe przysmaki, a mikołajowy brzuszek rośnie i rośnie. Dlatego nowy renifer powinien nazywać się Antyklinek. Antyklinek zadba o formę Mikołaja i żaden komin nie będzie już straszny!

mi najbardziej szkoda tego zgłoszenia, byłam zadowolona i nic nie dali emotka  wpadło na o wiele gorsze

holala

#7327461 Napisano: dzisiaj o 13:44:19
wygral ktos, kto zglaszal na ostatnia chwile? moze nagrodzili te pierwsze x sztuk dobrych zgloszen i dalej sie nie wczytywali?
0 0

magdalena-chili

#7327465 Napisano: dzisiaj o 13:51:42
holala napisał(a):

wygral ktos, kto zglaszal na ostatnia chwile? moze nagrodzili te pierwsze x sztuk dobrych zgloszen i dalej sie nie wczytywali?

Ja wysylalam w sylwestra, coś koło godz 20.o czy 21 nawet emotka  1/1.
0 0

jomico

#7327466 Napisano: dzisiaj o 13:57:03
czy karta żabki z fortisa (coca - cola) jest wielokrotnego użytku?
0 0

wiolka252

#7327474 Napisano: dzisiaj o 14:47:58
pioge7 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

pikawka napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

isiulka napisał(a):

Z ciekawości, jak nazywaliście te renifery, może być priv ? Ja nie brałam udziału, bo mnie to przerosło   emotka

Antyklinek, Stresik, Moczka i Chytrusek. Wygrał Stresik, który jechał w parze z Luzakiem XD A nie był to mój faworyt

u mnie Kapsel i Bąbelek i żaden nie wygrał emotka  Ale pisałam bez rymu na próbę i wyszło mi to bokiem emotka

U mnie Fizz,Spark,kopytko i błyskacz ...i tak błyskawicznie nic nie wybrali 😅

jeśli kogoś to interesuje to u mnie wygrały dwa zgłoszenia po 200 zł

"Kopytko" to renifer, który czasem żongluje,gdy Mikołaj się spóźnia, on szybko nadrobić to próbuje.Jest zwinny i szybki, czym innym reniferom imponuje,on cichy postój na dachu gwarantuje.Choć małe ma racice, to wielką moc pokazujei w każdą szczelinę sanie mistrzowsko wpasuje!

i drugie:
Zamieciusz to renifer, co pogodą władać może,chętnie Mikołajowi w dotarciu do dzieci pomoże.Gdy burza chce zaszaleć i niebo trzeszczy z góry,Zamieciusz machnie porożem i ucisza wichury.Gwiżdże na zamiecie, wichry okiełznać potrafi nocą,gdy z Mikołajem wylatuje w podróż, pomaga mu swoją mocą.

I mnie też kopytko,które nie wygrało 😅
0 0

parad0x

#7327481 Napisano: dzisiaj o 15:08:58
jomico napisał(a):

czy karta żabki z fortisa (coca - cola) jest wielokrotnego użytku?

Jeśli jest z pinem to tak
1 jomico 0

bocin

#7327493 Napisano: dzisiaj o 17:46:12
Maggie81 napisał(a):

U mnie wygrał DRUH, bo w czerwononosym RUDolpHie się on zawiera  emotka

o! i taką pomysłowość rozumiem i bym nagradzał. emotka

fryteczka

#7327496 Napisano: dzisiaj o 18:12:35
holala napisał(a):

Tak emotka  przed samym końcem prawie
0 0

isiulka

#7327500 Napisano: dzisiaj o 18:21:28
Świetne te zgłoszenia macie emotka
Kopytko i kapsel mi się mega podobają ( nazwałabym tak swojego renifera  emotka ).
1 kumulacja 0