Żabka

fryteczka

#7342116 Napisano: dzisiaj o 12:53:30
zaczytana-pola napisał(a):

Realizowaliście karty podarunkowe z Fortis Żabka? Mąż chciał zrobić zakupy płacąc kartą 200 zł z Coca Coli i wyskakuje podobno błędny kod. emotka

tak, bez problemu. Tylko nie mogłam brać napojów w butelkach kaucyjnych

zaczytana-pola

#7342118 Napisano: dzisiaj o 12:58:27
fryteczka napisał(a):

Realizowaliście karty podarunkowe z Fortis Żabka? Mąż chciał zrobić zakupy płacąc kartą 200 zł z Coca Coli i wyskakuje podobno błędny kod. emotka

tak, bez problemu. Tylko nie mogłam brać napojów w butelkach kaucyjnych

Czyli zakup wody 1.5 l nie przejdzie? Mąż chciał wodę wziąć m. in.
0 0

koniczynka123

#7342119 Napisano: dzisiaj o 12:59:20

Pisałam wcześniej, też miałam problemy ale tak jak ktoś napisał powyżej nie można kupować nic co ma kaucje i nie można realizować równocześnie bonów rabatowych, bo odrzuca ten kod. Udało mi się zapłacić dopiero za 3 razem  emotka

zaczytana-pola

#7342122 Napisano: dzisiaj o 13:01:22
koniczynka123 napisał(a):

Pisałam wcześniej, też miałam problemy ale tak jak ktoś napisał powyżej nie można kupować nic co ma kaucje i nie można realizować równocześnie bonów rabatowych, bo odrzuca ten kod. Udało mi się zapłacić dopiero za 3 razem  emotka

Dzięki. Trochę szkoda 😏 Mam nadzieję, że bez tego przejdzie ten kod.