Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
strzelec02
Postów 78
Data rejestracji 23.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez popieram
Gość: blood
Poza tym opiekunowie strony chyba mają ją już gdzieś, bo kompletnie się nią nie zajmują, a na forum potrzeba moderacji (vide temat o batonach). Jak nie macie czasu, to przekażcie obowiązki komuś kto może poświęcić forum należytą ilośc czasu, a nie trzymacie się kurczowo stołków / koryta
Gość: yaro2004
Dokładnie
Forum stoi cały czas w miejscu, zero rozwoju. Dodatkowo wszędzie bałagan. Dużo konkursów w bazie nieaktualnych lub data zakonczenia - nieznana a konkurs juz dawno sie zakończył.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy wiecie, ale Admini też mają swoje życie - rodzinę, pracę...
Przecież to nie jest ich zajęcie, z którego żyją... To ich pasja, której się poświęcają - dla Nas.
zdolnabestia
Postów 5306
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Jak widzisz taki zakończony konkurs - zgłoś go komukolwiek z Redakcji - zostanie przeniesiony do archiwum. Jak tak robię. Pomyśl sam - niemożliwością jest przejrzenie codziennie ponad 2000 konkursów w poszukiwaniu tych zakończonych. Dlatego każdy w wolnym czasie może przejrzeć choć trochę takich starszych konkursów i wrzucić któremuś z adminów parę linków na PW. To my tworzymy tą bazę
A tak na marginesie najwięcej narzekają ci, którzy nie dodają do bazy żadnych konkursów i sami nie robią nic dla rozwoju strony..
Gość: tedance
Ja tam lubię narzekać,ale ostatnio podesłałam kilkadziesiąt linków do nieaktualnych konkursów,nie chwaląc się
Gość: kala405
Gość: barbara1910
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie tak jest!
Taka sprytna prowokatorka
Gość: scofield17
cos w tym jest ;d
Gość: ksantypa
Gość: ksantypa
jarekaska
Postów 399
Data rejestracji 25.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
alaalex40 i luk1990
slavek
Postów 1727
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dostałem ostatnio pogniecioną grę całą, a połamane opakowania od płyt cd to standard
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie
jak dotrze płyta w całym opakowaniu,to normalnie święto
pionas
Postów 7680
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A ja dostałem tą samą płytę w stanie idealnym
P.S. Fajny ten utwór Cin Cin Amore
P.S. 2 Wkurza mnie szkoła
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: barbara1910
z onetu czekam juz dwa lata na gre i sie nie doczekałam
Gość: chochliczka