Pomocy!!!!

o.lukasz

#5918952 Napisano: 17.09.2014 20:51:44
wszystkiego próbowałem i nic, poradźcie coś
0 0

Gość: kluseczka

#5919043 Napisano: 17.09.2014 23:51:47
czy ktoś będzie tak miły i pomoże rozwiązać rebus z tego konkursu: https://www.e-kon...to.html#.VBoCIBbuAms

przyznam, że z tym duchem to wymiękłam... co to ma być emotka emotka
0 0

marzenier

#5919050 Napisano: 18.09.2014 00:15:01
kluseczka napisał(a):

czy ktoś będzie tak miły i pomoże rozwiązać rebus z tego konkursu: https://www.e-kon...to.html#.VBoCIBbuAms

.

Jak dla mnie rozwiazanie to "baw sie z netto"

A ten duch to "bać sie " bez "bać" czyli zostaje samo się emotka
0 0

edith

#5919685 Napisano: 19.09.2014 12:14:07
Pomożcie mi w wymyśleniu fajnego cieplego dania na imieniny emotka Ma to byc coś w miarę szybkiego,efektownego i dobrego,żadnych bigosów,flakow,krokietow i innych może macie wypróbowane fajne takie dania-przystawki emotka
0 0

asiam

#5919704 Napisano: 19.09.2014 12:52:07
marzenier napisał(a):

kluseczka napisał(a):

.

Jak dla mnie rozwiazanie to "baw sie z netto"

A ten duch to "bać sie " bez "bać" czyli zostaje samo się emotka

Baw się z Netto.

Mało profesjonalny ten rebus emotka
0 0

goldbutterfly

#5919965 Napisano: 19.09.2014 20:24:13
Ratunku! jak macie oznaczoną wodę Tesco (zgrzewkę żywca zdrój), bo nie mogę znaleźć dziadostwa na paragonie.
0 0

Gość: wismar

#5921382 Napisano: 23.09.2014 17:09:37
Witam,
orientuje się może gdzie można zgłosić nieprawidłowości przy rozstrzyganiu konkursów? Jest jakiś organ który zajmuje się takimi sprawami?
0 0

ziolko

#5921529 Napisano: 24.09.2014 00:05:46
wismar napisał(a):

Witam,
orientuje się może gdzie można zgłosić nieprawidłowości przy rozstrzyganiu konkursów? Jest jakiś organ który zajmuje się takimi sprawami?

zależy, jakie to nieprawidłowości.
Bo może być coś drobnego, to może rzecznik praw konsumenta, a jak coś grubszego, to albo Urząd Celny wydający pozwolenie (?) albo ktoś inny - kiedyś jedna agencja była nagłośniona w TV, jak robili przekręty

Możesz podać jakieś szczegóły?
0 0

agusia147

#5921574 Napisano: 24.09.2014 09:15:17
edzia21 napisał(a):

gocha28 napisał(a):

Jak jest z garanacja na sprzety Apple? Chodzi mi o to ze mam wygranego iPhona i nie mam papierow do gwarancji. Jest cos takiego jak gwarancja producenta i nie trzeba do tego papierow?

jest cos takiego jak gwarancja po numerze seryjnym i nie trzeba papierow emotka

W każdym iSpocie po numerze seryjnym Ci wezmą do naprawy jakby coś. Bo Apple nie wystawia papierów, dodatkowo możesz kupić dłuższą gwarancję Apple Care.
0 0

ace

#5922666 Napisano: 25.09.2014 20:39:13
Czy ktoś z Was korzysta z Areo? Albo Areo 2? Czym to się różni? Bo chce sobie neta na ipadzie zainstalować, a nie wiem jak to wszystko ugryźć. Bedę wdzięczna za pomoc, lub opinię emotka
0 0

Gość: b011375

#5922667 Napisano: 25.09.2014 20:45:15
ace napisał(a):

Czy ktoś z Was korzysta z Areo? Albo Areo 2? Czym to się różni? Bo chce sobie neta na ipadzie zainstalować, a nie wiem jak to wszystko ugryźć. Bedę wdzięczna za pomoc, lub opinię emotka

a skad jestes bo jesli z jakiegos duzego miasta to bedzie dzialac aero moj facet ma tez ale mieszkamy na wsi i roznie to bywa raz ok a raz nie
0 0

malenka

#5922668 Napisano: 25.09.2014 20:49:06
ace napisał(a):

A chodzi nie chodzi Ci może o Aero? emotka Ja mam już prawie rok, działa dobrze, chociaż od czasu do czasu trzeba wklepywać kod żeby znów się połączyć z internetem. Ale zdaje się, że musisz mieć wbudowany modem 3g żeby Ci to Aero na ipadzie chodziło.

edit: mi na wsi też działa bez problemu, ale może to od regionu zależy.
0 0

ace

#5922669 Napisano: 25.09.2014 20:50:52
b011375 napisał(a):

ace napisał(a):

a skad jestes bo jesli z jakiegos duzego miasta to bedzie dzialac aero moj facet ma tez ale mieszkamy na wsi i roznie to bywa raz ok a raz nie

Tak z Krakowa. Tylko mnie intryguje fakt ze to darmowy internet emotka A ja nie wierze w nic co jest za darmo emotka Dlatego w takich przypadkach szukam haczyka emotka
A na czym to polega? Przysyłają jakieś hasło? jakiś sim czy coś? Bo nie wyobrazam sobie tego za bardzo?
0 0

ace

#5922670 Napisano: 25.09.2014 20:51:37
malenka napisał(a):

ace napisał(a):

A chodzi nie chodzi Ci może o Aero? emotka Ja mam już prawie rok, działa dobrze, chociaż od czasu do czasu trzeba wklepywać kod żeby znów się połączyć z internetem. Ale zdaje się, że musisz mieć wbudowany modem 3g żeby Ci to Aero na ipadzie chodziło.

edit: mi na wsi też działa bez problemu, ale może to od regionu zależy.

Nie no jasne ze o Aero emotka Literówka taka emotka

a tak w ogole dziękuję dziewczyny za odp emotka
0 0

malenka

#5922675 Napisano: 25.09.2014 21:01:48
ace napisał(a):

b011375 napisał(a):

ace napisał(a):

Tak z Krakowa. Tylko mnie intryguje fakt ze to darmowy internet emotka A ja nie wierze w nic co jest za darmo emotka Dlatego w takich przypadkach szukam haczyka emotka
A na czym to polega? Przysyłają jakieś hasło? jakiś sim czy coś? Bo nie wyobrazam sobie tego za bardzo?

Ja szczegółów technicznych nie znam bo mi to mój TŻ załatwił żebym się nie wściekała, że limity w PLAYu przekraczam. Zdaje się, że jakiś wniosek przez neta składasz, płacisz 20 zł, a oni Ci przesyłają kartę SIM pocztą. Modem musisz mieć własny. Faktycznie jest za darmo, działa cały czas, chociaż prędkość neta oczywiście nie powala i czasem zbuforowanie krótkiego filmiku trwa lata świetlne. Ale jak na darmowy internet jest super.
0 0

ace

#5922678 Napisano: 25.09.2014 21:14:30
malenka napisał(a):

ace napisał(a):

b011375 napisał(a):

ace napisał(a):

Ja szczegółów technicznych nie znam bo mi to mój TŻ załatwił żebym się nie wściekała, że limity w PLAYu przekraczam. Zdaje się, że jakiś wniosek przez neta składasz, płacisz 20 zł, a oni Ci przesyłają kartę SIM pocztą. Modem musisz mieć własny. Faktycznie jest za darmo, działa cały czas, chociaż prędkość neta oczywiście nie powala i czasem zbuforowanie krótkiego filmiku trwa lata świetlne. Ale jak na darmowy internet jest super.

ale ogólnie rozumiem że warto emotka Dziękuję za odpowiedź emotka
0 0

Gość: zeida

#5923278 Napisano: 27.09.2014 20:22:52
Nie mogę od wczoraj korzystać z poczty onet.pl - czy ktoś coś wie?
0 0

Aganaluzie

#5923736 Napisano: 29.09.2014 13:43:22
Kto mi podpowie co można dać facetowi na 40-tkę,imprezę robi w stylu lat 80.Sama nie wiem co mu kupić ???
0 0

marta_1234

#5923739 Napisano: 29.09.2014 13:53:18
mereszka napisał(a):

Kto mi podpowie co można dać facetowi na 40-tkę,imprezę robi w stylu lat 80.Sama nie wiem co mu kupić ???

Może jakiś jego ulubiony alkohol np. wino.
0 0

zezowaty_kot

#5923743 Napisano: 29.09.2014 13:57:30
mereszka napisał(a):

Kupić można tysiąc rzeczy, kwestia tego co facet lubi, czym się interesuje, np czytnik, sprzęt sportowy, albo wykupić mu jakieś atrakcje - tu mają różne takie głupoty
http://www.wyjatkowyprezent.pl/
0 0