Pomocy!!!!

lolo

#6043213 Napisano: 11.07.2015 14:12:12
dolly napisał(a):

lolo napisał(a):

mam problem z wysłaniem sms na konkurs loterie perwoll czy ktoś z was wie o co chodzi próbowałam z róznych numerów i nic. Nie mam zablokowanej usługi premium więc o co chodzi?

A przychodzi Ci sms ze usługa sms specjalny jest zablokowana bla bla bla?
 nie przychodzi tylko jest napisane, że sms nie może być wysłany. Mam na koncie 5 zł ale ten sms niby o.60 ma kosztować. Czy ktos z Was wysyłał tam smsa???

0 0

baja31

#6043237 Napisano: 11.07.2015 16:03:37
lolo napisał(a):

dolly napisał(a):

lolo napisał(a):

mam problem z wysłaniem sms na konkurs loterie perwoll czy ktoś z was wie o co chodzi próbowałam z róznych numerów i nic. Nie mam zablokowanej usługi premium więc o co chodzi?

A przychodzi Ci sms ze usługa sms specjalny jest zablokowana bla bla bla?
 nie przychodzi tylko jest napisane, że sms nie może być wysłany. Mam na koncie 5 zł ale ten sms niby o.60 ma kosztować. Czy ktos z Was wysyłał tam smsa???

Ja wysłałam przed chwila z sieci orange i poszło bez problemu
0 0

Gość: ewikewik

#6043348 Napisano: 12.07.2015 10:14:58
Potrzebuję pomocy rodziców chłopców w wieku 13 - 14 lat. Chodzi o poradę dotyczącą prezentu - chłopiec w tym wieku byłby moim "ekspertem". 
Chciałabym wiedzieć, czy pewnego rodzaju zabawki są jeszcze dla chłopców
w tym wieku atrakcyjne czy już nie.
0 0

jarko44

#6043413 Napisano: 12.07.2015 15:39:33
Szukam niedrogiego kuriera do wysyłki paletowej. Ważne dla mnie jest, aby można było opłacić przesyłkę bezposrednio u kuriera. Może ktoś coś doradzi...?
0 0

ziolko

#6043547 Napisano: 13.07.2015 09:32:04
weszłam dziś na fb, wszystko było w porządku do czasu, aż chciałam w mój komentarz wkleić skróconego linka z wyszukiwaniem google. Miałam info, że nie można zamieścić komentarza, bo zawiera spam, zaś później jak chciałam coś napisać, to mam info
"Your Computer Needs to Be Cleaned
"Wygląda na to, że Twój komputer został zainfekowany przez złośliwe oprogramowanie. Pomożemy Ci rozwiązać ten problem, aby zadbać o bezpieczeństwo konta i zapobiec rozprzestrzenieniu się złośliwego oprogramowania na konta Twoich znajomych.Złośliwe oprogramowanie próbuje wykraść dane osobowe i może powodować problemy podczas korzystania z Facebooka. Kliknięcie lub udostępnienie linków zawierających spam może spowodować zainfekowanie komputera przez złośliwe oprogramowanie

F-Secure Online Scanner
Aby oczyścić swój komputer, musisz pobrać i uruchomić darmowe oprogramowanie skanujące F-Secure Online Scanner. Oprogramowanie to skontroluje obecność złośliwego oprogramowania i podejmie próbę jego usunięcia.Klikając opcję Pobierz, akceptujesz Regulamin oprogramowania F-Secure Online Scanner."

CO jest grane??? emotka
Dodam, że na inne konto mogę spokojnie się zalogować. Tylko na moim jest ten problem...
Wczoraj zmieniłam hasło, mogę się zalogować, ale po zalogowaniu zamiast normalnego okna fb widzę ten komunikat. Takie coś mam tylko na Chrome, na Operze wszystko ok (ale staram się nie używać opery, bo bardzo obciąża mi system)
0 0

rwas

#6043554 Napisano: 13.07.2015 09:54:28
czy w ogłoszeniu na OLX moge podac link np do producenta,youtube lub sklepu?
0 0

nanajka81

#6043578 Napisano: 13.07.2015 10:29:00
ewikewik napisał(a):

Potrzebuję pomocy rodziców chłopców w wieku 13 - 14 lat. Chodzi o poradę dotyczącą prezentu - chłopiec w tym wieku byłby moim "ekspertem". 

Niewiem czy Ci to pomoże ale 2 miesiące temu rozmawiałam z 14latkiem i pytałam czym się bawi. Powiedział że lego i PSP, poza tym to nic innego go nie ciekawi.
0 0

mkrzysiek

#6043580 Napisano: 13.07.2015 10:34:28
rwas napisał(a):

Nie
0 0

maa

#6044067 Napisano: 14.07.2015 08:43:32
mkrzysiek napisał(a):

rwas napisał(a):

Nie

Nawet maila ani telefonu
0 0

rwas

#6044068 Napisano: 14.07.2015 08:44:52
dziekuje za informacje emotka
0 0

#6044107 Napisano: 14.07.2015 10:25:17
nanajka81 napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Niewiem czy Ci to pomoże ale 2 miesiące temu rozmawiałam z 14latkiem i pytałam czym się bawi. Powiedział że lego i PSP, poza tym to nic innego go nie ciekawi.

Dzięki.  Jeśli ktoś ma dziecko w tym wieku to proszę o pomoc emotka
0 0

joan

#6044108 Napisano: 14.07.2015 10:27:39
mkrzysiek napisał(a):

rwas napisał(a):

Nie

Hmm, a w moich ogłoszeniach są linki typu "Szczegółowa specyfikacja na stronie producenta: kdjvisojgiosjergjs" emotka
0 0

luko922

#6045742 Napisano: 17.07.2015 15:22:15
emotka   Wysłałem do bazy konkurs ze źle określonymi datami trwania. Co mam teraz zrobić?  
0 0

kalka

#6045745 Napisano: 17.07.2015 15:24:46
luko napisz do któregoś z administratorówemotka
0 0

luko922

#6045774 Napisano: 17.07.2015 16:09:09
kurcze, tylko nie wiem kto tu jet administratorem emotka
0 0

koper

#6045878 Napisano: 17.07.2015 20:36:11
ewikewik napisał(a):

Potrzebuję pomocy rodziców chłopców w wieku 14 lat. Chodzi o poradę dotyczącą prezentu -
chłopiec w tym wieku byłby moim "ekspertem". 
Chciałabym wiedzieć, czy figurki Avengersów, takie ok. 25 cm są w tym wieku atrakcyjne czy już nie.
Jedno info już mam ale muszę mieć pewnosć emotka

Tak tylko sobie myślę, ale może zadzwoń do rodziców chłopca, którego chcesz obdarować...
0 0

onlyrybka

#6046309 Napisano: 19.07.2015 23:41:24
koper napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Potrzebuję pomocy rodziców chłopców w wieku 14 lat. Chodzi o poradę dotyczącą prezentu -
Chciałabym wiedzieć, czy figurki Avengersów, takie ok. 25 cm są w tym wieku atrakcyjne czy już nie.

Tak tylko sobie myślę, ale może zadzwoń do rodziców chłopca, którego chcesz obdarować...

Dal chłopca mogą być chwilowo atrakcyjne, dla rodziców raczej nie.
Mój 13-latek byłby zadowolony z klocków Lego, biletów do kina, doładowania telefonu.
0 0

taalvikki

#6046311 Napisano: 19.07.2015 23:53:56
ewikewik napisał(a):

:o
Ależ to zależy od człowieka. Jeżeli komuś konkretnemu daje się prezent, to powinno się wiedzieć, co mniej więcej będzie pasować. A jeżeli człowieka się nie zna, to się prezentu nie daje. Nie da się tego dobrać tylko wiekowo, bo dzieci są bardzo różne. Prezenty dobiera się do osobowości, a nie do wieku - ale to tylko moje zdanie.
0 0

#6046317 Napisano: 20.07.2015 00:39:53
taalvikki napisał(a):

ewikewik napisał(a):

:o
Ależ to zależy od człowieka. Jeżeli komuś konkretnemu daje się prezent, to powinno się wiedzieć, co mniej więcej będzie pasować. A jeżeli człowieka się nie zna, to się prezentu nie daje. Nie da się tego dobrać tylko wiekowo, bo dzieci są bardzo różne. Prezenty dobiera się do osobowości, a nie do wieku - ale to tylko moje zdanie.

Prezent to niespodzianka, takie jest założenie, wiec nie spytam go wcześniej. Tak pojmuję ideę prezentu. A czy znam chrześniaka na tyle aby wiedzieć, czy dana zabawka go ucieszy? Nie, nie jestem jego rodzicem, nie jestem z nim co dzień, nie rozmawiam z nim co dzień, nie wiem czym się bawi bo jestem chrzestną jak większość ludzi z przypadku i dzieciaka widuję sporadycznie. A zatem czy to jest powód by go "olać" i nic mu nie dawać? Ja wiem, że każdy dzieciak chce prezentów od chrzestnych, możliwie fajnych. I jego moje dylematy nie interesują.
A że jesteśmy na tej stronie to chyba nie trudno się domyślić, że zabawki wygrałam i się zastanawiam czy będą odpowiednie. I tylko o to pytałam jako bardzo dojrzała osoba nie mająca pojęcia czym się bawi czternastolatek. Ale dziękuję za poświęcony mi czas. I będę bardzo wdzięczna za brak komentarza na inne kwestie typu: co oznacza być chrzestną kogoś -  by co dzień się nim zajmować czy nie być bo się nim stale nie zajmuję, itp.
0 0

kreatia

#6046323 Napisano: 20.07.2015 07:10:55
14latka na pewno nie zainteresują żadne figurki  emotka  może jakby miał 7-11 to jeszcze, ale 14latek (szczególnie w dzisiejszych czasach) nie będzie chciał figurek emotka
0 0