Pomocy!!!!

kammaro

#6061338 Napisano: 26.08.2015 01:19:30
W sendit kurierem DPD wszyskie wysylam jako standardowe (w kartonie,folii,,a nawet czarnym worku na smieci xD
Nigdy kurier mi nie zwrocil uwagi emotka
0 0

defed

#6061349 Napisano: 26.08.2015 07:53:30
emotka To chyba jakiś żart: aby mieć dostęp do tematu Biedronka muszę dodać do bazy co najmniej 3konkursy emotka  naprawcie to emotka

i kilka innych tematów tez jest tylko dla tych co dodali 3konkursy... Min. Tesco i Zapowiedzi konkursów  ;)
0 0

edzia21

#6061350 Napisano: 26.08.2015 07:59:06
defed napisał(a):

emotka To chyba jakiś żart: aby mieć dostęp do tematu Biedronka muszę dodać do bazy co najmniej 3konkursy emotka  naprawcie to emotka

Obawiam się że to nie jest "błąd". Żeby mieć dostęp musisz dodać konkursy... i to chyba co miesiąc tak samo. Zanim dołączyłaś tutaj na forum, przez pewien okres również panowały takie zasady. Mnie też to wkurza, bo z tej całej bazy praktycznie nigdy nie korzystam ale cóż  emotka
0 0

defed

#6061351 Napisano: 26.08.2015 08:01:12
edzia21 napisał(a):

defed napisał(a):

Obawiam się że to nie jest "błąd". Żeby mieć dostęp musisz dodać konkursy... i to chyba co miesiąc tak samo. Zanim dołączyłaś tutaj na forum, przez pewien okres również panowały takie zasady. Mnie też to wkurza, bo z tej całej bazy praktycznie nigdy nie korzystam ale cóż  emotka

Serio???????? Mówisz serio?
0 0

edzia21

#6061352 Napisano: 26.08.2015 08:01:38
defed napisał(a):

edzia21 napisał(a):

defed napisał(a):

Serio???????? Mówisz serio?

jak najbardziej emotka
0 0

cherry_coke

#6061360 Napisano: 26.08.2015 08:51:10
defed napisał(a):

i kilka innych tematów tez jest tylko dla tych co dodali 3konkursy... Min. Tesco i Zapowiedzi konkursów  ;)

emotka  u mnie to samo. mogli mi 'odebrać' dostęp do każdej zakładki... ale nie Biedronka. nie mają litości!  emotka  
0 0

jolajolanta

#6061363 Napisano: 26.08.2015 09:03:40
cherry_coke napisał(a):

defed napisał(a):

emotka  u mnie to samo. mogli mi 'odebrać' dostęp do każdej zakładki... ale nie Biedronka. nie mają litości!  emotka  

0 0

katrin1

#6061368 Napisano: 26.08.2015 09:14:20
cherry_coke napisał(a):

defed napisał(a):

Szkoda, też mi się nie podoba to ograniczenie. Forum wiele na tym straci, myślę że przez brak dostępu do niektórych wątków zaczną mieszać się tematy i zrobi się chaos. Stracimy mnóstwo czasu na dodawanie konkursów, a okaże się że ten sam konkurs-zanim pokaże się w bazie- dodało już wcześniej kilkanaście innych osób emotka
0 0

rencia163

#6061369 Napisano: 26.08.2015 09:15:15
jolajolanta napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

defed napisał(a):

kurde, mam to samo, i co teraz, mamy szukać nowych konkursów by je dodać? 
0 0

edzia21

#6061370 Napisano: 26.08.2015 09:15:47
katrin1 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

defed napisał(a):

Szkoda, też mi się nie podoba to ograniczenie. Forum wiele na tym straci, myślę że przez brak dostępu do niektórych wątków zaczną mieszać się tematy i zrobi się chaos. Stracimy mnóstwo czasu na dodawanie konkursów, a okaże się że ten sam konkurs-zanim pokaże się w bazie- dodało już wcześniej kilkanaście innych osób emotka

Nie wspominając już o masie śmieciowych konkursów emotka
0 0

ziolko

#6061415 Napisano: 26.08.2015 10:22:21

1 - TAK, szukać nowych konkursów i dodawać. Korona nikomu z głowy nie spadnie emotka   a 3 konkursy w miesiącu to żadna filozofia
2 - może i forum straci, a może i nie... ile jest tu osób, które zakładały nowe konta po to tylko, aby szukać paragonów, albo do tematu "kliknijcie"? ile jest osób, które tylko korzystają nic nie dając od siebie?
3 - przy poprzednim wprowadzeniu limitu był lament, ale jakoś ludzie się zebrali i w bazie była masa konkursów. Nie lepiej dodawać konkursy, zamiast tracić czas na narzekanie?? 
0 0

aurorcia

#6061419 Napisano: 26.08.2015 10:26:31
Dokładnie i ja jestem za tym, żeby nie było dostępu wcale do forum dla tych co konkursów nie dodają, bo znam osoby, które nie dosyć, że żadnych konkursów nie dodają to jeszcze nawet nie są zarejestrowane a wiele wątków sobie śledzą.
0 0

dolly

#6061420 Napisano: 26.08.2015 10:30:09
Akurat w tym przypadku zgodze sie z przedmowcami, bo w tej chwili nie mam czasu na grzebanie winternecie, a jak mam chwile, to wole ja wykorzystac na to by usiasc i sie odprezyc i zebrac sily na kolejne godziny. Pomijam fakt, ze na odblokowanie trzeba bedzie poczekac 2-3 dni , zanim konkursy zostana dodane. I bedzie burdel w temacie szukam i dyskusjach i wcale sie nie dziwie. Wprowadzic limit na sam koniec miesiąca,  kiedy multum się kończy? ?? 
0 0

joan

#6061422 Napisano: 26.08.2015 10:31:47
Ale fajowo! Dziś dodano już 88 konkursów, a jeszcze południa nie ma emotka

Uzupełniając wypowiedź ziolka:

1-> są faceci, co im się wydaje, że jedzenie rośnie w garnkach, a czyste skarpetki pączkują w szufladzie. Nie potrafia pojąć, że ktoś to najpierw tam wkłada. Nie bądź takim kolesiem: wkładaj konkursy do bazy emotka

2-> forum nie straci, bo za pisanie nie na temat i zaśmiecanie wątków są karniaki, a karniak to już armagjodą, bo aż 10 konkursów trzeba dodać emotka Zgłaszam posty do usunięcia natychmiast, gdy je zobaczę, więc nie bój żaby, będzie porządek emotka

3-> czekam niecierpliwie na północ, oby padł rekord w dodawaniu konkursów, których przecież nie ma i dodać się nie da i w ogóle to niewykonalne emotka
0 0

Gość: SaMaE

#6061423 Napisano: 26.08.2015 10:31:51
Czy ktoś miał do czynienia z firmą  Natexo Spain ? Jakiś bon 2000 mogę wygrać od nich.... na pocztę przyszło.  Ściema? W necie nie ma opinii 
0 0

jokan

#6061425 Napisano: 26.08.2015 10:33:04
SaMaE napisał(a):

Czy ktoś miał do czynienia z firmą  Natexo Spain ? Jakiś bon 2000 mogę wygrać od nich.... na pocztę przyszło.  Ściema? W necie nie ma opinii 

trzymać się z daleka, tylko sciaganie danych
0 0

Gość: SaMaE

#6061439 Napisano: 26.08.2015 10:44:36
jokan napisał(a):

SaMaE napisał(a):

trzymać się z daleka, tylko sciaganie danych

Dzięki wielkie ♡
0 0

aga17

#6061448 Napisano: 26.08.2015 10:50:48
Dodałam 3 konkursy i są już na stronie,kiedy będę miała odblokowane forum?wie ktoś ?
0 0

asantesana

#6061460 Napisano: 26.08.2015 11:01:38
edzia21 napisał(a):

defed napisał(a):

Edzia, a z jakiej bazy korzystasz? Sama wyszukujesz sobie wszystkie konkursy i z ręką na sercu możesz powiedzieć, że do forumowej nigdy nie zaglądasz?  emotka
Forum nie straci, a zyska - szczególnie wiarygodność, bo co z tego, że pojawiał się czerwony napis, że nie będzie dostępu do bazy, jeśli nikt sobie nic z tego nie robił? To jak mówić dziecku 'bo zaraz wyłączę ci bajkę jak się nie uspokoisz", a bajka sobie ciągle leci...
Śmieciowe konkursy? Dla jednych śmieciowe, a dla drugich nie - a jeśli nie korzystasz z bazy, to nie powinny Ci one przeszkadzać  emotka
0 0

Gość: ryba6969

#6061461 Napisano: 26.08.2015 11:01:38
dodałam 3 konkursy, sprawdziłam, że nie było ich w bazie, ale w moim profilu nie ma informacji ze dodalam jak mogę odblokować dostęp do wątków?
0 0