Pomocy!!!!

stelka

#6218191 Napisano: 21.06.2016 20:05:27
edzia21 napisał(a):

stelka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stelka napisał(a):

Dostałam dziś kartę prepaid z Biedronki, która powinna być doładowana kwotą 100 zł. Zarejestrowałam tak jak w instrukcji i pokazuje mi saldo 0 zł... Czy coś robię nie tak? A może trzeba zaczekać na doładowanie? Niech mnie ktoś oświeci w tej sprawie  emotka

A dostałaś od nich maila? 

Tylko o wygranej po wylosowaniu, gdzie trzeba było wysłać skan paragonu. A powinnam dostać coś jeszcze?

tak.

Maila o wysyłce. Tam jest info, że karty są puste. Będą doładowane 23.06 emotka

A to dziękuję za info.Takiego maila nie dostałam emotka
0 0

joan

#6218454 Napisano: 22.06.2016 11:14:09
Może ktoś wie, jak wyciągnąć zablokowaną zapalniczkę w samochodzie? Znaczy się: mój facet tak wcisnął przycisk, że nie rusza się ni chu chu, a jest mi potrzebne gniazdo do ładowarki emotka
0 0

bamfarfe22

#6218458 Napisano: 22.06.2016 11:25:27
Kto pomoże? Czy u Was w konkursie kinder bueno white da radę dopasować jakiekolwiek zdjęcie do okładki? Czy się wyświetla? Ja klikam, wybieram fotki ale na okładce nic się nie pojawia emotka  chyba że ono wcale się nie wyświetla wcześniej tylko dopiero w galerii??? 
0 0

Gość: ilus

#6218730 Napisano: 22.06.2016 16:37:25
Pomocy! Wygralam karte z konkursu biedronki...cos z vipem emotka  to byla rezerwa...karte otrzymalam wczoraj, to karta prepaid z bzwbk, w trzech sklepach mi ja odrzucilo, w banku powiedzieli ze jej nie widza, a jak wyslalam sms by sprawdzic saldo to 0,00 zl. Pomocy emotka
0 0

dang21

#6218734 Napisano: 22.06.2016 16:39:23
ilus napisał(a):

Pomocy! Wygralam karte z konkursu biedronki...cos z vipem emotka  to byla rezerwa...karte otrzymalam wczoraj, to karta prepaid z bzwbk, w trzech sklepach mi ja odrzucilo, w banku powiedzieli ze jej nie widza, a jak wyslalam sms by sprawdzic saldo to 0,00 zl. Pomocy emotka

ktos pisał, że w czwartek będzie aktywna emotka
0 0

Just222

#6218737 Napisano: 22.06.2016 16:40:37
ilus napisał(a):

Wczoraj informowali mailowo, że karta będzie aktywna i doładowana dopiero od czwartku 23.06
0 0

nelunia

#6218738 Napisano: 22.06.2016 16:42:11
Nie dostałaś maila? informują w nim,że karta będzie zasilona dopiero 23.06.
Musisz poczekać do jutra emotka
0 0

#6218748 Napisano: 22.06.2016 16:56:40
Ufff. Pocieszyliscie mnie emotka  no wlasnie maila nie dostalam emotka  dzieki wielkie!
0 0

Gość: chochliczka

#6218781 Napisano: 22.06.2016 18:21:21
szukam kogos kto pomoze mi zarjestgrowac karty z Biedry, na stronie wzwbk ciagle pisze ze nie mozna trtaz zarjestrowc, moze mi ktos pomoc?
0 0

Just222

#6218783 Napisano: 22.06.2016 18:24:50
chochliczka napisał(a):

szukam kogos kto pomoze mi zarjestgrowac karty z Biedry, na stronie wzwbk ciagle pisze ze nie mozna trtaz zarjestrowc, moze mi ktos pomoc?

Może dlatego, że te karty mają być dopiero od jutra aktywne?  Nie dostałaś maila? 
0 0

#6218784 Napisano: 22.06.2016 18:25:33
Just222 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Może dlatego, że te karty mają być dopiero od jutra aktywne?  Nie dostałaś maila? 

aha niezle dzieki durna jestem emotka
0 0

agicho

#6218787 Napisano: 22.06.2016 18:29:56
chochliczka napisał(a):

Just222 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Ale zarejestrować mimo to juz ludzie rejestrują, tylko saldo 0,00 będzie.Jutro mają zasilać.
0 0

#6218800 Napisano: 22.06.2016 18:42:59
agicho napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Just222 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Ale zarejestrować mimo to juz ludzie rejestrują, tylko saldo 0,00 będzie.Jutro mają zasilać.

pomoze ktos? probowalam zarejestrowac na openbenefit ale tam chca jakis nr nik nie wiem co to...
0 0

#6219051 Napisano: 23.06.2016 09:51:01
Dolaczam sie. Czy numer nik byl na tej bialej naklejce? U mnie cos tam jest, jakis kod, ale kompletnie nieczytelny. Na stronie banku tez mi odrzuca rejestracje. Myslicie ze sama zmiana pinu przez sms wystarczy do aktywacji? To jedyne, co udalo mi sie zrobic emotka  no i ciekawe, i ktorej dzis sie pieniazki pojawia emotka
0 0

1Mamcia

#6219100 Napisano: 23.06.2016 10:52:55
Może ktoś mi doradzi, gdzie pisać. Wygrałam w konkursie Formuła Młodości L'Irene - zestaw kosmetyków o wartości 120 zł. + podatek ok. 13zl.  Odbieram dziś paczkę, a tam 2 kremy o wartości razem niespełna 40 zł. 
Dzwonilam do organizatora, ale oddzwaniaja już od 2 godzin i nic... 
Więc zadzwoniłam do fundatora i pan odpowiedzialny za konkurs powiedział, że to właśnie miały być te dwa kremy i że te 120 zl, które są w regulaminie to są tam uwzględnione koszty promocji... 
Jestem wkurzona na maksa i nie wiem gdzie pisać i czy pisać  skargę???
0 0

shell

#6219115 Napisano: 23.06.2016 11:03:00
Proszę o pomoc tych którzy wygrali TV z Lay's  ( nie chodzi o pomoc w napisaniu zgłoszenia!) - prv emotka
0 0

joan

#6219122 Napisano: 23.06.2016 11:09:08
1Mamcia napisał(a):

Może ktoś mi doradzi, gdzie pisać. Wygrałam w konkursie Formuła Młodości L'Irene - zestaw kosmetyków o wartości 120 zł. + podatek ok. 13zl.  Odbieram dziś paczkę, a tam 2 kremy o wartości razem niespełna 40 zł. 
Więc zadzwoniłam do fundatora i pan odpowiedzialny za konkurs powiedział, że to właśnie miały być te dwa kremy i że te 120 zl, które są w regulaminie to są tam uwzględnione koszty promocji... 

Klient ma ponosić koszty promocji? Znaczy się: sponsorowałaś konkurs?

Napisz oficjalne pismo skierowane do organizatora + fundatora; zaznacz, że pójdziesz do rzecznika itp. Wyślij to mejlem na wszystkie adresy tych firm, jakie uda Ci się znaleźć.

Podatek płaci się od rynkowej wartości nagrody, a nie od tajemniczej kwoty kosztów promocji emotka

BTW, L'Irene to chyba marka Ireny Eris, możesz uderzyć też do ich marketingu/PRu.
0 0

Gość: rpk

#6219125 Napisano: 23.06.2016 11:12:00
chochliczka napisał(a):

agicho napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Just222 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

pomoze ktos? probowalam zarejestrowac na openbenefit ale tam chca jakis nr nik nie wiem co to...

Po co chcecie rejestrować te karty? Saldo sprawdza się sms.
0 0

1Mamcia

#6219129 Napisano: 23.06.2016 11:19:58
joan napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

Napisz oficjalne pismo skierowane do organizatora + fundatora; zaznacz, że pójdziesz do rzecznika itp. Wyślij to mejlem na wszystkie adresy tych firm, jakie uda Ci się znaleźć.

Podatek płaci się od rynkowej wartości nagrody, a nie od tajemniczej kwoty kosztów promocji emotka

BTW, L'Irene to chyba marka Ireny Eris, możesz uderzyć też do ich marketingu/PRu.

0 0

1Mamcia

#6219131 Napisano: 23.06.2016 11:22:15
1Mamcia napisał(a):

joan napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

0 0