Pomocy!!!!

Gość: agusia222

#6208429 Napisano: 06.06.2016 13:10:48
estrelitta napisał(a):

agusia222 napisał(a):

szukam nr telefonu do organizatora konkursu Garnier-wiosna pełna komplementów w sklepie tesco..... jestem na liscie, odesłałam paragon a nagrody brak:(

ja te jeszcze czekam na walizke

ok, to czekamy razem emotka ufffff
0 0

shell

#6208434 Napisano: 06.06.2016 13:19:12
elotta napisał(a):

shell napisał(a):

elotta napisał(a):

shell napisał(a):

testmetoo
zywiec zdroj jabłkowy
czy Wam tez (POMIMO WYSŁANIA DO OKOŁO 10 ZNAJOMYCH) przyszedl mail :

Jest nam bardzo przykro
Twoja relacja z testu została przez Ciebie wysłana do jedynie kilku osób albo wręcz do nikogo.
Szkoda, żeby nie trafiła ona tam, gdzie na nią czekają.

? emotka emotka

Mnie przyszedł taki e-mail w związku z testem paletek cieni do powiek emotka

i co zrobiłaś? emotka

Nic emotka  emotka

:D
A po tym "nic" dali Ci cos do testowania nowego? emotka
0 0

elotta

#6208478 Napisano: 06.06.2016 13:59:38
shell napisał(a):

elotta napisał(a):

shell napisał(a):

elotta napisał(a):

shell napisał(a):

testmetoo
zywiec zdroj jabłkowy
czy Wam tez (POMIMO WYSŁANIA DO OKOŁO 10 ZNAJOMYCH) przyszedl mail :

Jest nam bardzo przykro
Twoja relacja z testu została przez Ciebie wysłana do jedynie kilku osób albo wręcz do nikogo.
Szkoda, żeby nie trafiła ona tam, gdzie na nią czekają.

? emotka emotka

Mnie przyszedł taki e-mail w związku z testem paletek cieni do powiek emotka

i co zrobiłaś? emotka

Nic emotka  emotka

:D
A po tym "nic" dali Ci cos do testowania nowego? emotka

Miałam zaproszenie do udziału w teście tych wód (chyba), ale nie zgłaszałam się emotka
0 0

defed

#6209875 Napisano: 08.06.2016 09:22:28
emotka  Kupiłam starter Play, wczoraj doładowałam go 5zł i nadal nie mogę wysłać SMS premium (zwykłe idą).
Przeważnie po 1h już była taka możliwość. Czy zasady się zmieniły? Czy to wina prac modernizacyjnych? (od wczoraj nie mogę zalogować się z tego powodu do play24). Kurka, Smolar czeka na mojego miłosnego eska...  emotka
0 0

defed

#6209886 Napisano: 08.06.2016 09:38:31
andii napisał(a):

defed napisał(a):

emotka  Kupiłam starter Play, wczoraj doładowałam go 5zł i nadal nie mogę wysłać SMS premium (zwykłe idą).
Przeważnie po 1h już była taka możliwość. Czy zasady się zmieniły? Czy to wina prac modernizacyjnych? (od wczoraj nie mogę zalogować się z tego powodu do play24). Kurka, Smolar czeka na mojego miłosnego eska...  emotka

hello, mnie włączyli jak doładowałam za 10zł:) serio

Dzięki emotka zobaczę, może to zależy od taryfy, albo faktycznie od czerwca zwiększyli kwotę...
0 0

defed

#6209889 Napisano: 08.06.2016 09:43:28
andii napisał(a):

defed napisał(a):

andii napisał(a):

defed napisał(a):

hello, mnie włączyli jak doładowałam za 10zł:) serio

Dzięki emotka zobaczę, może to zależy od taryfy, albo faktycznie od czerwca zwiększyli kwotę...

ale to było w marcu:) i tez dopiero po paru godzinach włączyliemotka

teraz kupiłam ROK WAŻNOŚCI KONTA - to chyba winowajca,  bo 1 lub 2 czerwca miałam starter: 0zł za rozmowy i 0zł za sms do wszystkich sieci i premium odblokowały się po godzince po doładowaniu za jedyne 5zł.
0 0

defed

#6209896 Napisano: 08.06.2016 09:53:03
andii - no własnie nie do końca, bo trzeba najpierw wydac 5zł, potem doładować 10zł by mieć premium włączone.

Taniej kupić za 5zł ten 0zł za rozmowy i 0zł za sms do wszystkich sieci i wpisać kod: *163*2#  , a potem doładować za jedyne 5zł i również będzie rok ważności konta emotka
0 0

defed

#6209954 Napisano: 08.06.2016 11:08:46
andii napisał(a):

defed napisał(a):

andii - no własnie nie do końca, bo trzeba najpierw wydac 5zł, potem doładować 10zł by mieć premium włączone.

Taniej kupić za 5zł ten 0zł za rozmowy i 0zł za sms do wszystkich sieci i wpisać kod: *163*2#  , a potem doładować za jedyne 5zł i również będzie rok ważności konta emotka

e tam ,jak już go mam to trudno, emotka  smolarek polubił juz mój numeremotka

czy to miłość jednorazowa, czy długoterminowa? emotka
0 0

nanajka81

#6211178 Napisano: 09.06.2016 21:00:19
czy ktos wie co moze isc paczka XXL z Lubonia??
0 0

Gość: tusienka

#6214286 Napisano: 15.06.2016 08:11:58
Wczoraj przyszedł mi sms o wygranej z jednego z magazynów msz. Dumny leszczyk odesłał szybko dane , tylko gapa zapomniałam wpisać prefiks NAGRODA na starcie przed danymi i dostałam taką przyjemną zwrotkę ,,Po zamowieniu subskrypcji tresci cyfrowych MobiwinSpzoo place,godze sie na start swiadczenia,trace prawo odstapienia.Wypis stop TAK na60177.1,23zl/dz.Do39zl/mc" z numeru 71750"

Co teraz??? Miał ktoś tak? 
0 0

moniazr

#6214288 Napisano: 15.06.2016 08:19:47
tusienka napisał(a):

Wczoraj przyszedł mi sms o wygranej z jednego z magazynów msz. Dumny leszczyk odesłał szybko dane , tylko gapa zapomniałam wpisać prefiks NAGRODA na starcie przed danymi i dostałam taką przyjemną zwrotkę ,,Po zamowieniu subskrypcji tresci cyfrowych MobiwinSpzoo place,godze sie na start swiadczenia,trace prawo odstapienia.Wypis stop TAK na60177.1,23zl/dz.Do39zl/mc" z numeru 71750"

Ja często dostaję takiego sms i na niego nie odpisuję.  A ten sms to przyszedł z tego samego numeru co informacja o wygranej?
0 0

#6214290 Napisano: 15.06.2016 08:29:44
moniazr napisał(a):

tusienka napisał(a):

Ja często dostaję takiego sms i na niego nie odpisuję.  A ten sms to przyszedł z tego samego numeru co informacja o wygranej?

Tak z tego samego z tym ,że było napisane ,że trzeba wpierw wpisać prefiks NAGRODA a ja od razu wpisałam dane a to chyba jest jakaś bramka czy coś- wysyłasz na ten nr dane za darmo 8068. To też nie odpiszę emotka . Tu jeszcze jedna osoba życzliwa osoba mi podpowiedziała stronkę,że cały kant polega na próbie zastraszenia i jak cokolwiek się odpisze to wtedy uruchomię subskrypcję emotka
0 0

pioge7

#6215025 Napisano: 15.06.2016 20:59:36
Nie wiem gdzie wkleić wklejam tu:
http://www.siepomaga.pl/emil
Kto tylko może i ile może!!! Zostało ostatnich kilka kropel w morzu do uzbierania... ułamek tego co już się udało! Pomóżcie!
0 0

banka-manka

#6218172 Napisano: 21.06.2016 19:21:16
Prawdopodobnie ktoś na FB zgłosił moje konto jako SPAM lub fałszywe.
Nie mogę dodawać komentarzy na stronach - mogę, ale za chwilę znikają, nikt ich nie widzi, nie zapisują się także w dzienniku aktywności.
Jedna Pani ukradła zdjęcie na konkurs, przerobiła je i zgłosiła jako swoje, zwróciłam uwagę, napisałam do właścicielki zdjęcia. Ale obrażona złodziejka, prawdopodobnie mnie zgłosiła emotka
I teraz, czy jak ja dodaję komenta - nikt go nie widzi, czy prowadzący stronę tak?
Czy mogę gdzieś potwierdzić, że zgłoszono tak moje konto?
Czy mi je usuną, albo dostanę jakieś powiadomienie?
0 0

joan

#6218173 Napisano: 21.06.2016 19:31:56
tusienka napisał(a):

To ściema i zmyłka, trzeba odczytywać takie wiadomości następująco:
Wypis: STOP
lub
Godzisz się na start świadczenia: TAK

PS: Również nigdy nie odpisuję na tego typu bzdury emotka

PS2: Nie warto blokować numeru 71750, przychodzi z niego info o różnych wygranych i to nawet wtedy, gdy smsa zgłoszeniowego słało się pod całkiem inny nr emotka

0 0

#6218175 Napisano: 21.06.2016 19:38:03
joan napisał(a):

tusienka napisał(a):

To ściema i zmyłka, trzeba odczytywać takie wiadomości następująco:
Wypis: STOP
lub
Godzisz się na start świadczenia: TAK

PS: Również nigdy nie odpisuję na tego typu bzdury emotka

PS2: Nie warto blokować numeru 71750, przychodzi z niego info o różnych wygranych i to nawet wtedy, gdy smsa zgłoszeniowego słało się pod całkiem inny nr emotka

właśnie- ten nr to ten sam co wysyłałam zgłoszenie na konk i dostałam z tego nr powiadomienie o wygranej. To jakas Bramka tych PREMIUM do wysyłania danych też
0 0

stelka

#6218182 Napisano: 21.06.2016 19:54:59
Dostałam dziś kartę prepaid z Biedronki, która powinna być doładowana kwotą 100 zł. Zarejestrowałam tak jak w instrukcji i pokazuje mi saldo 0 zł... Czy coś robię nie tak? A może trzeba zaczekać na doładowanie? Niech mnie ktoś oświeci w tej sprawie  emotka
0 0

edzia21

#6218183 Napisano: 21.06.2016 19:56:07
stelka napisał(a):

Dostałam dziś kartę prepaid z Biedronki, która powinna być doładowana kwotą 100 zł. Zarejestrowałam tak jak w instrukcji i pokazuje mi saldo 0 zł... Czy coś robię nie tak? A może trzeba zaczekać na doładowanie? Niech mnie ktoś oświeci w tej sprawie  emotka

A dostałaś od nich maila? 
0 0

stelka

#6218187 Napisano: 21.06.2016 20:03:32
edzia21 napisał(a):

stelka napisał(a):

Tylko o wygranej po wylosowaniu, gdzie trzeba było wysłać skan paragonu. A powinnam dostać coś jeszcze?
0 0

edzia21

#6218189 Napisano: 21.06.2016 20:04:22
stelka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stelka napisał(a):

Tylko o wygranej po wylosowaniu, gdzie trzeba było wysłać skan paragonu. A powinnam dostać coś jeszcze?

tak.

Maila o wysyłce. Tam jest info, że karty są puste. Będą doładowane 23.06 emotka
0 0