Pomocy!!!!

Gość: gosia16

#6291388 Napisano: 27.11.2016 10:16:18
-Violka- napisał(a):

cb656 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

okazało się że przy wysyłaniu z laptopa po wpisaniu w rubryce miesiąca 0 system automatycznie wpisuje następną liczbę, właśnie to nieszczęsne 1 , a moja 5 nie wchodzi. Napisałam do nich, ale obawiam się , że mnie oleją, bo przecież przed zapisaniem mogłam sprawdzić i skorygować 

Jest dokładnie tak, jak piszesz - oleją. Autouzupełnianie to funkcja przeglądarki, którą możesz włączyć lub wyłączyć sama. No i oczywiście trzeba było sprawdzić przed wysłaniem.

jak wpisałam 0, to on sam wpisał w następne pole 1. Ostatnio grałam tydzień temu i takich cyrków nie było. A mógłbyś sprawdzić u siebie? Bo tylko to pole jest felerne.

wpisuje 1,ale jak się wpisuje ciąg liczb daty to sam zamienia 1 na właściwą cyfrę z klawiatury,przynajmniej u mnie tak jest
0 0

venix

#6291391 Napisano: 27.11.2016 10:19:51
gosia16 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

cb656 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

okazało się że przy wysyłaniu z laptopa po wpisaniu w rubryce miesiąca 0 system automatycznie wpisuje następną liczbę, właśnie to nieszczęsne 1 , a moja 5 nie wchodzi. Napisałam do nich, ale obawiam się , że mnie oleją, bo przecież przed zapisaniem mogłam sprawdzić i skorygować 

Jest dokładnie tak, jak piszesz - oleją. Autouzupełnianie to funkcja przeglądarki, którą możesz włączyć lub wyłączyć sama. No i oczywiście trzeba było sprawdzić przed wysłaniem.

jak wpisałam 0, to on sam wpisał w następne pole 1. Ostatnio grałam tydzień temu i takich cyrków nie było. A mógłbyś sprawdzić u siebie? Bo tylko to pole jest felerne.

wpisuje 1,ale jak się wpisuje ciąg liczb daty to sam zamienia 1 na właściwą cyfrę z klawiatury,przynajmniej u mnie tak jest

a u mnie  przeskakuje od razu do roku i nawet nie zauważyłam podmianki. Teraz płacz nad rozlanym mlekiem...
0 0

Gość: gosia16

#6291393 Napisano: 27.11.2016 10:21:56
-Violka- napisał(a):

gosia16 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

cb656 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

a u mnie  przeskakuje od razu do roku i nawet nie zauważyłam podmianki. Teraz płacz nad rozlanym mlekiem...

ja zawsze jak jest milion cyfr do podania to sprawdzam dwa razy  emotka   lepiej dmuchać na zimne
0 0

venix

#6291395 Napisano: 27.11.2016 10:24:06
cb656 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

jak wpisałam 0, to on sam wpisał w następne pole 1. A mógłbyś sprawdzić u siebie? Bo tylko to pole jest felerne.

Nieprawda. Nie tylko pole dnia - w kolejnych polach (miesiące) też jest autouzupełnianie. Po wpisaniu zera kursor przechodzi do pola następnego i CZEKA na zatwierdzenie enterem, ALBO na wprowadzenie z klawiatury NOWEJ wartości.
Powtarzam - było sprawdzić PRZED wysłaniem. Uważam, że stoisz na straconej pozycji w potyczce z Organizatorem. Tłumaczenie, że "strona wypełniła za mnie" brzmi trochę niepoważnie.

sprawdziłam jeszcze raz. U mnie tylko pole miesiąca. po wpisaniu 0 przeskakuje obok i wpisuje 1, ja piszę 5 a on przeskakuje do roku nie zmieniając tej 1 . No i d... blada. Ja jestem ciut ślepa i pisze z nosem przy klawiaturze, no nie sprawdziłam ekranu.
0 0

venix

#6291400 Napisano: 27.11.2016 10:34:49
cb656 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

u mnie  przeskakuje od razu do roku i nawet nie zauważyłam podmianki. Teraz płacz nad rozlanym mlekiem...

emotka emotka
Nie opowiadaj bajek! SAMO nie przeskakuje! Albo używasz stale ENTER, albo TAB.
SAMO nigdy w życiu nie przeskoczy. Owszem - podpowiada pierwszą cyfrę z ciągu, ale to nadal MOŻNA ZMIENIĆ!
Nie spiesz się tak. Poczekaj, zerknij, sprawdź poprawność PRZED zatwierdzeniem wysłania. To jedyna rada.
Pośpiech jest złym doradcą w każdej sprawie.

liczby wpisuję po kolei bez entera i tabulatora (na laptopie, bo na komórce muszę kliknąć każde pole osobno) , po wpisaniu pojedynczej liczby przeskakuje do następnego pola, które ja uzupełniam następną liczbą - bez entera. Tylko w pierwszym polu miesiąca jest cyrk. wpisuję 0, a on 0 i 1 w polu obok, ja 5, a on  nie zmienia tylko zostawia 1 i przeskakuje do roku.
0 0

venix

#6291402 Napisano: 27.11.2016 10:37:52
cb656 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

po wpisaniu 0 przeskakuje obok i wpisuje 1, ja piszę 5 a on przeskakuje do roku nie zmieniając tej 1 . No i d... blada. Ja jestem ciut ślepa i pisze z nosem przy klawiaturze, no nie sprawdziłam ekranu.

Dziwne historie opowiadasz. Jakim cudem wobec tego mnie się każdorazowo udaje wpisać to, co chcę?
Odpuść walkę z Organizatorem, po problem leży wyłącznie po Twojej stronie, nie wygrasz.

ok, dzięki za pomoc. Miałam nadzieję, że tez ktoś tak ma
0 0

delvitto

#6291404 Napisano: 27.11.2016 10:48:49
a przy okazji wypasionego... czy w razie wygranej należy im wysłać też poprzednie, nie trafione kody i paragony?
0 0

venix

#6291405 Napisano: 27.11.2016 10:51:08
delvitto napisał(a):

a przy okazji wypasionego... czy w razie wygranej należy im wysłać też poprzednie, nie trafione kody i paragony?

nie, u mnie do tej karty chcą tylko ten jeden, no i paragon i oświadczenie
0 0

cranberry99

#6292264 Napisano: 29.11.2016 09:35:25
Cześć:) Po wielu problemach z kurierem GLS udało mi się w końcu odebrać Młynek z Kamisa (wysłany przez Albedo Marketing). Niestety przy odbiorze sprawdziłam tylko czy jest cały, a dopiero w domu zauważyłam rysę/pęknięcie... Oświadczenie, że odebrałam nagrodę już podpisane. Myślicie, że jest jeszcze szansa, żeby to zareklamować? Miał ktoś podobną sytuację? 
0 0

ace

#6292496 Napisano: 29.11.2016 13:59:55
cranberry99 napisał(a):

Cześć:) Po wielu problemach z kurierem GLS udało mi się w końcu odebrać Młynek z Kamisa (wysłany przez Albedo Marketing). Niestety przy odbiorze sprawdziłam tylko czy jest cały, a dopiero w domu zauważyłam rysę/pęknięcie... Oświadczenie, że odebrałam nagrodę już podpisane. Myślicie, że jest jeszcze szansa, żeby to zareklamować? Miał ktoś podobną sytuację? 

ja miałam. też mam pęknięcie, ale olałam sprawę... Nie chce mi się, za dużo zachodu, zamaluję czarnym lakierem i będzie mi służył emotka
0 0

cranberry99

#6292856 Napisano: 29.11.2016 21:37:01
ace napisał(a):

cranberry99 napisał(a):

ja miałam. też mam pęknięcie, ale olałam sprawę... Nie chce mi się, za dużo zachodu, zamaluję czarnym lakierem i będzie mi służył emotka

Dzięki emotka  Swoją drogą powinni je pakować w pudełka, a nie tylko folię i do koperty... Poczekam, może wpadnie jeszcze jakiś młynek, a jak nie to też zainwestuję w lakier. I mam nauczkę na przyszłość, żeby sprawdzać bardziej skrupulatnie.
0 0

baja31

#6292889 Napisano: 29.11.2016 22:48:29
Szukam pilnie regulaminu kokursu Superhistoria z superdociepleniem Thermano na stronie nie ma może ktoś ma zapisane na kompie. Dziękuję
0 0

ziolko

#6292925 Napisano: 30.11.2016 00:08:58
cranberry99 napisał(a):

ace napisał(a):

cranberry99 napisał(a):

Dzięki emotka  Swoją drogą powinni je pakować w pudełka, a nie tylko folię i do koperty... Poczekam, może wpadnie jeszcze jakiś młynek, a jak nie to też zainwestuję w lakier. I mam nauczkę na przyszłość, żeby sprawdzać bardziej skrupulatnie.

wczoraj widziałam w lidlu po 35 zł młynki elektryczne
0 0

edzia21

#6292927 Napisano: 30.11.2016 00:32:24
ziolko napisał(a):

cranberry99 napisał(a):

ace napisał(a):

cranberry99 napisał(a):

Przecież tutaj nie chodzi o to, żeby kupować w lidlu młynek za 35 zł...tylko cieszyć się z WYGRANEGO urządzenia, które jest (powinno być) w pełni sprawne emotka
1 paula9891 0

ziolko

#6292933 Napisano: 30.11.2016 00:50:52
edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Przecież tutaj nie chodzi o to, żeby kupować w lidlu młynek za 35 zł...tylko cieszyć się z WYGRANEGO urządzenia, które jest (powinno być) w pełni sprawne  emotka

wiem... ale jeśli organizator nie uznałby reklamacji, a ktoś chciałby młynek, to podałam taką informację emotka  przecież nie mówię, że od razu trzeba zadzierać kiecę i lecieć do lidla po młynek... 
0 0

ace

#6292991 Napisano: 30.11.2016 09:37:28
cranberry99 napisał(a):

ace napisał(a):

cranberry99 napisał(a):

wiesz nie wiem na ile to jest wina tego, że źle zapakowane, bardziej chyba chodzi o to że młynek jest drewniany, a drewno się rozchodzi - więc albo źle przygotowali drewno, albo zamalowali za wcześnie, albo jakaś wilgoć się dostała. Bo mój młynek sam nie jest pęknięty (tzn drewno) widać tylko rysę która właśnie jakby zrobiona pod wpływem zwiększenia objętości samego młynka

wiesz ziółko ja mam 3 elektryczne młynki z poprzedniej edycji Kamisa, ale one są na sprzedaż, bo ja jestem oldschoolowa i lubię sobie pokręcić w kuchni emotka
1 paula9891 0

Gość: natka91

#6293086 Napisano: 30.11.2016 11:22:44
Czy ktoś z was ma tak samo problem z odesłaniem danych na pudliszkowe podkładki ? od wczoraj dostaje maila zwrotnego, że jest problem z dostarczeniem wiadomości emotka
0 0

Gość: cleopatra

#6293091 Napisano: 30.11.2016 11:27:20
natka91 napisał(a):

Czy ktoś z was ma tak samo problem z odesłaniem danych na pudliszkowe podkładki ? od wczoraj dostaje maila zwrotnego, że jest problem z dostarczeniem wiadomości emotka

u mnie przeszło...sprawdz, czy nie masz za dużego załącznika i/lub oni mają przepełnioną skrzynkę....
0 0

venix

#6293105 Napisano: 30.11.2016 11:43:41
cleopatra napisał(a):

natka91 napisał(a):

u mnie przeszło...sprawdz, czy nie masz za dużego załącznika i/lub oni mają przepełnioną skrzynkę....

Lub błąd w adresie ? 
promocja@redheads.pl
0 0

Gość: cleopatra

#6293123 Napisano: 30.11.2016 11:52:33
-Violka- napisał(a):

cleopatra napisał(a):

natka91 napisał(a):

Lub błąd w adresie ? 
promocja@redheads.pl

no własnie, być może po prostu błąd w adresie... emotka  sprawdź
0 0