Pomocy!!!!

marynai

#6299111 Napisano: 12.12.2016 07:18:55
ambi_9 napisał(a):

Nie mogę wysłać sms na konkurs dr Gerard z nowego startera Vergin Mobile, doładowałam i nadal się nie da... ktoś ma jakiś pomysł co zrobić? Bardzo proszę o pomoc  emotka

trzeba zarejestrować numer emotka  miałam to samo w play. A jeśli zarejestrowałaś to pewnie masz blokadę na smsy specjalne.
0 0

kreatia

#6299132 Napisano: 12.12.2016 09:18:01
mikron22 napisał(a):

Jaki gust mają w dr. Gerardzie ?

Najwyraźniej słaby, bo nie wygrałam emotka

Claudia77

#6299214 Napisano: 12.12.2016 12:48:16
Witam mam pytanie odnośnie dr Gerarda - czy w załączniku trzeba cały tekst hasła reklamowego wpisać? i odnośnie kwoty wartości brutto ( tablet) wpisać kwotę wartości tabletu + tej wartości pieniężnej ?( w sumie dziwne oświadczenie, oświadczam że otrzymałam nagrodę< której jeszcze nie otrzymałam)  Dzięki za pomoc
0 0

assal

#6299220 Napisano: 12.12.2016 12:54:18
Mikron22: Wygrywają auta głównie ci, co z dwa samochody już mają na swoim koncie, więc zakładam, że dobry  emotka
0 0

Claudia77

#6299236 Napisano: 12.12.2016 13:14:33
Claudia77 napisał(a):

Witam mam pytanie odnośnie dr Gerarda - czy w załączniku trzeba cały tekst hasła reklamowego wpisać? i odnośnie kwoty wartości brutto ( tablet) wpisać kwotę wartości tabletu + tej wartości pieniężnej ?( w sumie dziwne oświadczenie, oświadczam że otrzymałam nagrodę< której jeszcze nie otrzymałam)  Dzięki za pomoc

już znalazłam w innym wątku sorki
0 0

Gość: cleopatra

#6299351 Napisano: 12.12.2016 16:27:22
gdzie na swoim profilu w e-konkursy moge zmienić hasło?
0 0

wioleczka83

#6299369 Napisano: 12.12.2016 17:04:05
Mam pytanie czy w t-mobile wystarczy doladować konto za 5 zł by odblokowanie smsy specjalne
0 0

Masza86

#6299394 Napisano: 12.12.2016 17:56:45
mam problem z odesłaniem danych i skanu paragonu na Wielka Loterie w C4 emotka
cały czas wraca mi zwrotka ze nie udało się wysłać wiadomości , a już jest po terminie!
ma może ktoś meila do tej agencji, lub miał podobny problem emotka
0 0

annb

#6299407 Napisano: 12.12.2016 18:25:21
cleopatra napisał(a):

Mój profil -> Edytuj profil (na zielonym tle u góry z prawej, na niebieskiej belce z nickiem) -> Hasło i Zapisz zmiany emotka
0 0

edith

#6299424 Napisano: 12.12.2016 19:00:47
Wczoraj wieczorem miałam dziecko zdrowe a w nocy obudzilo się z bólem nogi ,sztywnością i gorączkąemotka Rano pediatra,chirurg,rtg,orteza i podejrzenie mlodzieńczego zapalenia stawów ..jak zaczęłam czytać o tej chorobie na internecie to się przeraziłam emotka  Jutro ma rozszerzone badania w tym zakresie,czy ktoś z was miał do czynienia z tą chorobą albo z takimi problemami??Syna boli noga w okolicach kolana ,ale mówi że wcześniej odczuwał ból raz w jednej raz w drugiej nodze.Nie wyprostuje nogi ,jest sztywna ..nie mogę patrzeć jak go boli... emotka Być moze jeszcze przed świętami może trafić na odział reumatologiczny w celu dalszego leczenia..proszę o pomoc jak ktoś ma jakieś wiadomości na ten temat emotka
0 0

#6299441 Napisano: 12.12.2016 19:34:16
annb napisał(a):

cleopatra napisał(a):

Mój profil -> Edytuj profil (na zielonym tle u góry z prawej, na niebieskiej belce z nickiem) -> Hasło i Zapisz zmiany emotka

dziękuje...głupia jestem, że tego nie zakumałam...emotka
0 0

memos

#6299460 Napisano: 12.12.2016 20:09:43
Proszę o pomoc kogoś, kto na allegro zna się bardziej niż ja emotka
Kupiłam zabawkę, która okazała się zepsuta. Odesłałam ją i czekałam na zwrot zakupu i wysyłki (zwrotu). Dzisiaj dostałam maila od allegro:
"Sprzedający xxxx powiadomił allegro, że warunki transakcji uległy zmianie i wskazał następujący powód: Kupujący odstąpił od umowy kupna zawartej na odległość. Czy potwierdzasz wersję sprzedającego?" I tutaj mam do wyboru TAK lub NIE. 
Czy jeśli zaznaczę TAK, to czy sprzedający odeśle mi kasę za zakup i wysyłkę zwrotna?
0 0

#6299464 Napisano: 12.12.2016 20:19:40
memos napisał(a):

Kupiłam zabawkę, która okazała się zepsuta. Odesłałam ją i czekałam na zwrot zakupu i wysyłki (zwrotu). Dzisiaj dostałam maila od allegro:
"Sprzedający xxxx powiadomił allegro, że warunki transakcji uległy zmianie i wskazał następujący powód: Kupujący odstąpił od umowy kupna zawartej na odległość. Czy potwierdzasz wersję sprzedającego?" I tutaj mam do wyboru TAK lub NIE. 
Czy jeśli zaznaczę TAK, to czy sprzedający odeśle mi kasę za zakup i wysyłkę zwrotna?

tak....potwierdzasz, że rezygnujesz z zakup, dzięki temu sprzedający odzyska prowizję a Ty pieniądze....
0 0

memos

#6299469 Napisano: 12.12.2016 20:21:59
cleopatra napisał(a):

memos napisał(a):

tak....potwierdzasz, że rezygnujesz z zakup, dzięki temu sprzedający odzyska prowizję a Ty pieniądze....

Bardzo Ci dziękuję emotka
0 0

Domino123

#6299523 Napisano: 12.12.2016 21:28:12
edith napisał(a):

Wczoraj wieczorem miałam dziecko zdrowe a w nocy obudzilo się z bólem nogi ,sztywnością i gorączką emotka Rano pediatra,chirurg,rtg,orteza i podejrzenie mlodzieńczego zapalenia stawów ..jak zaczęłam czytać o tej chorobie na internecie to się przeraziłam emotka  Jutro ma rozszerzone badania w tym zakresie,czy ktoś z was miał do czynienia z tą chorobą albo z takimi problemami??Syna boli noga w okolicach kolana ,ale mówi że wcześniej odczuwał ból raz w jednej raz w drugiej nodze.Nie wyprostuje nogi ,jest sztywna ..nie mogę patrzeć jak go boli... emotka Być moze jeszcze przed świętami może trafić na odział reumatologiczny w celu dalszego leczenia..proszę o pomoc jak ktoś ma jakieś wiadomości na ten temat emotka

moja koleżanka na to choruje już wiele lat.. musi cały czas brać leki, to jest choroba gdzie są gorsze i lepsze dni. Czasem ledwo chodzi a czasem nie odczuwa większych dolegliwości. Dużo zdrówka życzę emotka
0 0

mczarna

#6299525 Napisano: 12.12.2016 21:32:15
Domino123 napisał(a):

edith napisał(a):

Wczoraj wieczorem miałam dziecko zdrowe a w nocy obudzilo się z bólem nogi ,sztywnością i gorączką emotka Rano pediatra,chirurg,rtg,orteza i podejrzenie mlodzieńczego zapalenia stawów ..jak zaczęłam czytać o tej chorobie na internecie to się przeraziłam emotka  Jutro ma rozszerzone badania w tym zakresie,czy ktoś z was miał do czynienia z tą chorobą albo z takimi problemami??Syna boli noga w okolicach kolana ,ale mówi że wcześniej odczuwał ból raz w jednej raz w drugiej nodze.Nie wyprostuje nogi ,jest sztywna ..nie mogę patrzeć jak go boli... emotka Być moze jeszcze przed świętami może trafić na odział reumatologiczny w celu dalszego leczenia..proszę o pomoc jak ktoś ma jakieś wiadomości na ten temat emotka

moja koleżanka na to choruje już wiele lat.. musi cały czas brać leki, to jest choroba gdzie są gorsze i lepsze dni. Czasem ledwo chodzi a czasem nie odczuwa większych dolegliwości. Dużo zdrówka życzę emotka

Pamiętam,że jako dziecko strasznie bolały mnie kolana,kości,wtedy pomocna była aspiryna, teraz ją odradzają. Czy to nie jest związane z rośnięciem,bo u mnie było? Ale innych akcji,o których piszesz, nie miewałam wtedy,lepiej więc udaj się na badania.
0 0

Gość:

#6299527 Napisano: 12.12.2016 21:35:30
Domino123 napisał(a):

edith napisał(a):

Bądź dobrej myśli. To może być ból wzrostowy albo przeciążeniowy.
0 0

kreatia

#6299543 Napisano: 12.12.2016 21:56:15
cb656 napisał(a):

kreatia napisał(a):

mikron22 napisał(a):

Jaki gust mają w dr. Gerardzie ?

Najwyraźniej słaby, bo nie wygrałam emotka

Ale oczywiście nie odważysz się poddać pod osąd społeczny swojego genialnego zapewne zgłoszenia i nie podasz na forum wysłanego tekstu, o którym tak buńczucznie się wypowiadasz? emotka emotka Tak tylko z ciekawości pytam... emotka

Sam dobrze wiesz, jak kończy się podawanie GENIALNYCH haseł na forum publicznym, a na forum konkursowym tym bardziej, także z ubolewaniem odmówię. Pozwól mi stworzyć sobie ołtarzyk z moich zgłoszeń i czytać je poprawiając humor. Sobie, a nie całemu konkursowemu światkowi  emotka  A poza tym - nie ten konkurs, to inny. Słowo "ciasteczka" zamienię na "karma dla kota", "piwo", albo "tabletki na świąd" i voilla autko moje emotka   emotka  
0 0

mikron22

#6299545 Napisano: 12.12.2016 21:59:29
Tabletki na świąd dr Gerarda są najlepsze na zimowe wieczory emotka

Doktor zmieni specjalizacje emotka
1 kreatia 0

bethan

#6299759 Napisano: 13.12.2016 13:33:31
memos napisał(a):

Na pewno dostanie zwrot prowizji, ale czy Tobie odda kasę - któż to wie. To potwierdzenie "tak/nie" tego Ci nie zagwarantuje. Uważam, że najpierw sprzedawca powinien rozliczyć się z Tobą, a potem występować o zwrot prowizji.
0 0