Pomocy!!!!

pakowa

#6410331 Napisano: 02.10.2017 14:39:35
PROMOCJA KINDER BUENO

od paru dni próbuje zalogować kod z opakowania na różnych przeglądarkach/komputerach i za każdym razem wyskakuje mi "BŁĄD WYPEŁNIJ POPRAWNIE WSZYSTKIE WYMAGANE POLA" co zrobić? macie jakieś pomysły co robię nie tak ?
0 0

kameleon1982

#6410338 Napisano: 02.10.2017 14:48:22
pakowa napisał(a):

PROMOCJA KINDER BUENOod paru dni próbuje zalogować kod z opakowania na różnych przeglądarkach/komputerach i za każdym razem wyskakuje mi "BŁĄD WYPEŁNIJ POPRAWNIE WSZYSTKIE WYMAGANE POLA" co zrobić? macie jakieś pomysły co robię nie tak ?

Gdy mi wyskakiwał błąd to najczęściej źle przepisałam kod z obrazka
0 0

joan

#6410339 Napisano: 02.10.2017 14:52:14
pakowa napisał(a):

PROMOCJA KINDER BUENOod paru dni próbuje zalogować kod z opakowania na różnych przeglądarkach/komputerach i za każdym razem wyskakuje mi "BŁĄD WYPEŁNIJ POPRAWNIE WSZYSTKIE WYMAGANE POLA" co zrobić? macie jakieś pomysły co robię nie tak ?

Przewiń dół formularza i zaznacz wszystkie 4 zgody.
1 pakowa 0

Domino123

#6410366 Napisano: 02.10.2017 15:29:45
Czy na konkursie z neo24 na facebooku (kończył się wczoraj) organizator miał prawo nie robić ot tak dwóch ostatnich rund nie informując o tej decyzji swoich klientów?
https://www.e-kon...py.html#.WdI_Ot_njv0 ten konkurs
0 0

ziolko

#6410452 Napisano: 02.10.2017 17:45:23
Domino123 napisał(a):

Czy na konkursie z neo24 na facebooku (kończył się wczoraj) organizator miał prawo nie robić ot tak dwóch ostatnich rund nie informując o tej decyzji swoich klientów?https://www.e-kon...py.html#.WdI_Ot_njv0 ten konkurs

Nie
Regulamin to regulamin. Jeśli jest taki zapis w reg, to ok, a jesli nie - to powinni przeprowadzić wszystkie rundy. Tak samo dotyczy to przedłużenia konkursu bez takiego zapisu w reg. 
Jeśli brałes udział to pisz reklamację. 
0 0

Domino123

#6410467 Napisano: 02.10.2017 18:20:05
ziolko napisał(a):

Domino123 napisał(a):

Czy na konkursie z neo24 na facebooku (kończył się wczoraj) organizator miał prawo nie robić ot tak dwóch ostatnich rund nie informując o tej decyzji swoich klientów?https://www.e-kon...py.html#.WdI_Ot_njv0 ten konkurs

NieRegulamin to regulamin. Jeśli jest taki zapis w reg, to ok, a jesli nie - to powinni przeprowadzić wszystkie rundy. Tak samo dotyczy to przedłużenia konkursu bez takiego zapisu w reg. 
Jeśli brałes udział to pisz reklamację. 

Dziękuję jak zwykle za pomoc. Reklamację napisałam, pytanie co dalej jeżeli nie odniosą się do mojego maila? emotka  
0 0

ziolko

#6410582 Napisano: 03.10.2017 02:31:33
Domino123 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Domino123 napisał(a):

NieRegulamin to regulamin. Jeśli jest taki zapis w reg, to ok, a jesli nie - to powinni przeprowadzić wszystkie rundy. Tak samo dotyczy to przedłużenia konkursu bez takiego zapisu w reg. Jeśli brałes udział to pisz reklamację. 

Dziękuję jak zwykle za pomoc. Reklamację napisałam, pytanie co dalej jeżeli nie odniosą się do mojego maila? emotka  

Reklamację z reguły wysyła się listem poleconym, wtedy mają 14 dni na odpowiedź (chyba, że jest inny zapis w reg). Jeśli w ciągu 14 dni nie odpiszą to znaczy, że Twoje roszczenia uznają za zasadne. Zależy, co napisałaś..
Ale.. jak tu jest napisane, że na maila, to na maila emotka  
Chociaż 14-dniowy okres na odpowiedź jest taki, jak napisałam.
W regulaminie nie ma mowy o wcześniejszym zakończeniu konkursu albo o tym, że mogą nie rozstrzygać jakiegoś etapu. 
Mam nadzieję, że napisałaś reklamację z żądaniem wyłonienia laureatów zaległych etapów?
Ostatnia tura ma być rozwiązana do 15.10
0 0

agniehaha89

#6410616 Napisano: 03.10.2017 09:16:56
Mam pytanie czemu jak wpisuje na tej stronie w "szukaj" słowo milka to nie wyświetla mi tego konkursu - https://www.e-kon.../221218#.WdM5LFu0PIU ? Konkurs jest w bazie i niby są tagi oznaczone #milka . Ktoś wie?
0 0

Frama

#6410617 Napisano: 03.10.2017 09:20:14
agniehaha89 napisał(a):

Mam pytanie czemu jak wpisuje na tej stronie w "szukaj" słowo milka to nie wyświetla mi tego konkursu - https://www.e-kon.../221218#.WdM5LFu0PIU ? Konkurs jest w bazie i niby są tagi oznaczone #milka . Ktoś wie?

Może dlatego, że konkursu nie ma jeszcze w bazie - czeka na akceptację?
0 0

agniehaha89

#6410618 Napisano: 03.10.2017 09:21:26
Frama napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Może dlatego, że konkursu nie ma jeszcze w bazie - czeka na akceptację?

aaa no tak dzięki za pomoc. Nie zwróciłam na to uwagi .
0 0

martynkamaria

#6410820 Napisano: 03.10.2017 13:56:58
Hej, mam nadzieję, że nie wpisuje się w złym miejscu, ale bliska mi osoba chce "rozbujać" swoją stronę na facebooku. Zorganizowała nawet z tej okazji konkurs: https://www.faceb...;id=1534834459890812

Niestety tematyka jest dość trudna (giełda, inwestycje) i jest mały ruch. Pomocne będzie każde polubienie strony, komentarz czy zwykły lajk. Mam nadzieję, że nie wpisuję się w złym miejscu, jeśli tak to przepraszam. Z góry dziękuję za pomoc.
0 0

pioge7

#6410969 Napisano: 03.10.2017 18:25:45
Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim jak przebialkowanie u psa? Chodzi o to że u mojej suczki pojawiły się małe krostki na ciele. Weterynarz mowi ze to z jedzenia za dużo białka i zmienić jedzenie. Na necie czytam że jedni weterynarze mówią że jest coś takiego a inni że nie ma czegoś takiego jak przbiałkowanie. 
Pies nie chce jeść nic innego jak wlasnie kości ugotowane w rosole. Karmy typu chappi pedigree odpadają. Takie na wagę też ... zje raz a potem już nie. 
Nie wiem co robić. Bidulka się drapie i drapie emotka  miał ktoś tak ze swoimi pupilami emotka  
0 0

Domino123

#6410987 Napisano: 03.10.2017 19:06:11
ziolko napisał(a):

Domino123 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Domino123 napisał(a):

NieRegulamin to regulamin. Jeśli jest taki zapis w reg, to ok, a jesli nie - to powinni przeprowadzić wszystkie rundy. Tak samo dotyczy to przedłużenia konkursu bez takiego zapisu w reg. Jeśli brałes udział to pisz reklamację. 

Reklamację z reguły wysyła się listem poleconym, wtedy mają 14 dni na odpowiedź (chyba, że jest inny zapis w reg). Jeśli w ciągu 14 dni nie odpiszą to znaczy, że Twoje roszczenia uznają za zasadne. Zależy, co napisałaś..Ale.. jak tu jest napisane, że na maila, to na maila emotka  
Chociaż 14-dniowy okres na odpowiedź jest taki, jak napisałam.
W regulaminie nie ma mowy o wcześniejszym zakończeniu konkursu albo o tym, że mogą nie rozstrzygać jakiegoś etapu. 
Mam nadzieję, że napisałaś reklamację z żądaniem wyłonienia laureatów zaległych etapów?
Ostatnia tura ma być rozwiązana do 15.10

Baaardzo dziękuję, przemyśleli reklamację i wysłali jakiś bon. Nie wiem jaka wartość, ale dowiem się jak zrealizuję. emotka  Gdyby nie ty, pewnie bym odpuściła emotka  :*

ziolko

#6411095 Napisano: 03.10.2017 23:15:19
Domino123 - proszę bardzo emotka  też kiedyś coś ugrałam na reklamacji, nawet 2 razy emotka
1 ewikewikk 0

joan

#6411100 Napisano: 03.10.2017 23:55:24
pioge7 napisał(a):

Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim jak przebialkowanie u psa? Chodzi o to że u mojej suczki pojawiły się małe krostki na ciele. Weterynarz mowi ze to z jedzenia za dużo białka i zmienić jedzenie. Na necie czytam że jedni weterynarze mówią że jest coś takiego a inni że nie ma czegoś takiego jak przbiałkowanie. Pies nie chce jeść nic innego jak wlasnie kości ugotowane w rosole. Karmy typu chappi pedigree odpadają. Takie na wagę też ... zje raz a potem już nie. 
Nie wiem co robić. Bidulka się drapie i drapie emotka  miał ktoś tak ze swoimi pupilami emotka  

Chappi i Pedigree to - wg mnie - niefajne marki.

Spróbuj kupić coś lepszego np. w sieci, Zooplus ma darmową dostawę już od 79 zł (możesz zrobić zamówienie z kimś, wtedy łatwiej osiągniesz tę kwotę). I taką lepsiejszą puszkę rozrobić z ciepłą wodą, może tego typu "rosołek" jej podpasuje?

Kości gotowane w rosole... hmmm... może to i dobre, ale generalnie każda monodieta jest szkodliwa i nie powinna być stosowana, o ile nie jest to konieczne ze względu na stan zdrowia pacjenta. Niezależnie od tego, czy to całe przebiałkowanie występuje, czy nie, warto poszerzyć dietę. Moi znajomi dają psom puszki (lub mięsko) zmieszane z ugotowanym ryżem + ugotowanymi warzywami typu buraki. I nie wychodzi to drogo.

masza

#6411107 Napisano: 04.10.2017 01:31:25
pioge7 napisał(a):

Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim jak przebialkowanie u psa? Chodzi o to że u mojej suczki pojawiły się małe krostki na ciele. Weterynarz mowi ze to z jedzenia za dużo białka i zmienić jedzenie. Na necie czytam że jedni weterynarze mówią że jest coś takiego a inni że nie ma czegoś takiego jak przbiałkowanie. Pies nie chce jeść nic innego jak wlasnie kości ugotowane w rosole. Karmy typu chappi pedigree odpadają. Takie na wagę też ... zje raz a potem już nie. 

Wypróbuj jakąś dobrą karmę weterynaryjną , wet na pewno coś poleci.....
1 pioge7 0

pioge7

#6411112 Napisano: 04.10.2017 05:29:36
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim jak przebialkowanie u psa? Chodzi o to że u mojej suczki pojawiły się małe krostki na ciele. Weterynarz mowi ze to z jedzenia za dużo białka i zmienić jedzenie. Na necie czytam że jedni weterynarze mówią że jest coś takiego a inni że nie ma czegoś takiego jak przbiałkowanie. Pies nie chce jeść nic innego jak wlasnie kości ugotowane w rosole. Karmy typu chappi pedigree odpadają. Takie na wagę też ... zje raz a potem już nie. Nie wiem co robić. Bidulka się drapie i drapie emotka  miał ktoś tak ze swoimi pupilami emotka  

Chappi i Pedigree to - wg mnie - niefajne marki.

Spróbuj kupić coś lepszego np. w sieci, Zooplus ma darmową dostawę już od 79 zł (możesz zrobić zamówienie z kimś, wtedy łatwiej osiągniesz tę kwotę). I taką lepsiejszą puszkę rozrobić z ciepłą wodą, może tego typu "rosołek" jej podpasuje?

Kości gotowane w rosole... hmmm... może to i dobre, ale generalnie każda monodieta jest szkodliwa i nie powinna być stosowana, o ile nie jest to konieczne ze względu na stan zdrowia pacjenta. Niezależnie od tego, czy to całe przebiałkowanie występuje, czy nie, warto poszerzyć dietę. Moi znajomi dają psom puszki (lub mięsko) zmieszane z ugotowanym ryżem + ugotowanymi warzywami typu buraki. I nie wychodzi to drogo.

Wczoraj (niestety) nie dawaliśmy jej dużo jedzenia żeby ją przegłodzić. Na koniec dnia dostała ryż z niewielka ilością kiełbasy i zjadła wiec może sie nauczy jeść co innego. Zobaczymy co zrobi z nim rano. 
A wieczorem może zrobię kasze. 
Krostki polewamy wodą utleninioną i na razie się zmneijszają. Zobaczymy jak dalej pójdzie. 
Pale dziękuję za pomysły, spróbuje też i ich 
1 joan 0

Claudia77

#6411283 Napisano: 04.10.2017 11:35:07
czy ktoś mnie oświeci, który tekst w glade trzeba wpisać w captcha, bo nie chce mi nic wejść
0 0

Claudia77

#6411288 Napisano: 04.10.2017 11:38:37
wpisuję captcha ale cały czas pisze niepoprawny - są tam dwa i żaden niepoprawny
0 0

Claudia77

#6411290 Napisano: 04.10.2017 11:39:49
Claudia77 napisał(a):

wpisuję captcha ale cały czas pisze niepoprawny - są tam dwa i żaden niepoprawny

zaraz oszaleję
0 0