Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
KuntaKinte
Postów 617
Data rejestracji 15.08.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aendrius1
Postów 1242
Data rejestracji 29.05.2007
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Nie chce mi ściągać meilie na Outlocka?
Czy ktoś też tak ma czy tylko u mnie ten probem????
PW
karkocka
Postów 3883
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Gość:
alan84
Postów 1280
Data rejestracji 09.04.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama2006
Postów 3470
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3664
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do góry nad wątkiem jest "anuluj powiadomienia". W wersji na komputer.
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mama2006
Postów 3470
Punkty karne 0
Konkursy dodane
danaaa
Postów 1095
Data rejestracji 06.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaznaczyłam, że chcę odebrać poprzez BLIK. Na SMSa dostałam dziewięciocyfrowy nr czeku BLIK, a na @ czterocyfrowy kod BLIK.
W bankomacie była opcja : wpisz nr kodu lub czeku BLIK, wpisałam kod BLIK i pokazała się informacja, że mozliwe będzie potwierdzenie poprzez SMSa. Zatwierdziłam, ale SMSa nie było i pieniędzy bankomat też nie dał
Pozostała jeszcze opcja rozpoczęcia tej transakcji od nr czeku BLIK, ale wolę najpierw poradzić się Was, żeby mi wygrana nie przepadła.
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj po 19.00 zadzwonił do mnie Pan o miłym głosie z radia Rmfm nr krakowski ,powiedział ,ze spodobała mu się moja odpowiedź o Justinie Timberlake'u a raczej o jego jakimś kawałku (coś mi świta jakiś konkurs z wyborem utworu ale nie mogę znaleźć) i poprosił żebym nagrała mu jakieś wejście o poranku Jestem Renata z Justinem świetnie zaczyna mi się dzień, coś w ten deseń, potem powiedział świetnie, coś o gadzetach i ,ze zadzwonią w tygodniu , o co kaman pytam? Oczywieście co napisałam w tym konkursie nie mam uż zielonego pojęcia. Ktoś cos kojarzy co to za konkurs?
cherry_coke
Postów 1908
Data rejestracji 16.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Everything will be okay in the end. If it\'s not okay, it\'s not the end.
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
zielonaszpilka
Postów 3285
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
1Mamcia
Postów 518
Data rejestracji 24.09.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
margobb
Postów 1388
Data rejestracji 12.04.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W razie pytan zapraszam na priv
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.siepo...-Dnopvd7gFIpFjGXb9JM
gosiaczeq
Postów 130
Data rejestracji 05.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesia30
Postów 2035
Data rejestracji 29.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andii
Postów 1127
Data rejestracji 30.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
*Szczęście* -jest jak świeca.Chuchasz,dmuchasz-gaśnie...

Kiedy dbasz o cudze szczęście-Twoje błyszczy jaśniej!!!