Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18696
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
pioge7
Postów 8420
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jeśli tylko pozytywne to jasne
pioge7
Postów 8420
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
no nie w Suchej B., mama w Wadowicach
lubiekisiel
Postów 284
Data rejestracji 08.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gość: dag70
Gość: cb656Old
Z nieczytelnego łatwo paragon uczynić nieistniejącym
Może jeśli ciepło tak działa, lepiej (bezpieczniej) żelazkiem?
Na wszelki wypadek wypróbuj na jakimś innym, nieważnym paragonie, którego nie będzie szkoda w razie niepowodzenia
- wystarczy podstawić świeczke lub zapalniczke pod takim paragonem i bedizemy poruszac w różnych kierunkach. powinny ujawnic sie nam dane z paragonu ale na czarno.
- Paragony należy przechowywać w niskich temperaturach. W temperaturze pokojowej szybko blakną i już po kilku miesiącach stają się zupełnie nieczytelne. Lodówka jest dobrym miejscem.
-bezproblemowo można je odczytać pod ultrafioletem
- Wystarczy potraktować paragon żelazkiem parowym. Białe tło zamieni się w czarne i pozostaną widoczne białe napisy które wyblakły na czarnym tle. Coś jakby negatyw.
Gość: iskierka
lubiekisiel
Postów 284
Data rejestracji 08.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
No właśnie na moich próbnych tez się tak zrobiło, ale to białe tło jest czarne, a literki są jasne, więc w sumie widać wyraźnie co tam pisze, tylko nie wiem czy mozna taki odwrócony przesłać
Gość: cb656Old
Taka rymowanka już jest
Gdy z powodu córy gryziesz swe pazury,
w męża wbijasz szpony z winy (cudzej) żony,
w akrylową zbroję sprawnie cię przystroję -
na telefon, domowe Pogotowie Paznokciowe
Gość: moloes
kto może mnie poprzeć proszę nabijacze wkroczyli do akcji
proszę chyba wszyscy z wątku kliknijcie mi już głosowali
Gość: ivisia
zwrócenia sprzętu AGD kupionego wczoraj w Carrefourze - płatność była w bonach.
Miał być prezent, ale okazało się, że zupełnie nietrafiony, obdarowana ma już taki... ;(
Zamiana na inny asortyment mnie nie bardzo interesuje...
Miał ktoś może taką sytuację?
Gość: taaga20