Pomocy!!!!

Gość: swibek

#4040469 Napisano: 11.01.2011 07:16:25
ziółko.. rodzice nie powinni wpuszczać obcych.. TPSA wczesniej zawsze informuje.. albo dzwonią albo smsmem albo mailem.. nie ma opcji, żeby przyjechali ot tak.. o ile już jest awaria na linii telef. na słupie i chcą sprawdzać po ludziach to mogą przyjść ale mają papiery w ręce z pieczątkami!! .. no a filtry powinny być podpięte do fonu.. emotka to prawda..
0 0

Gość: ineska

#4040473 Napisano: 11.01.2011 07:16:50
ziolko napisał(a):

ineska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

Pomocy! Problem z neostradą

Nie wiem gdzie napisać, więc piszę tu.

U moich rodziców była dziwna sytuacja.
Mają telefon w TP i neostradę. Nie zgłaszali ostatnio (w ciagu ostatnich 2-3 miesięcy) żadnych uszkodzeń linii, modemu ani problemów z neostradą a dziś niespodziewanie przyjechał technik z TP, że jest jakiś problem z neo i on musi sprawdzic linię. Podobno podłączył jakiś komputerek i sprawdził, że jest za mała prędkość, doradził zakupienie i podłączenie filtra. I pojechał.

Na profilu indywidualnym na stronie TP nie ma żadnych info o reklamacjach i usterkach, na infolinii też nic nie mają.

CO z tym fantem zrobić? dziwne, że ktoś przyjechał bez wezwania, ale coś mi tu śmierdzi i nie wiem jak to zweryfikować.

Ktoś miał podobne doświadczenia??

Proszę o odzew emotka

a o jakie łącze chodzi - bezprzewodowe czy przez kabel ?

najlepiej zadzwonić do nich na infolinie i zapytać czy wysyłali technika i dlaczego. A internet działa ?

normalny modem przewodowy,
na infolinii twierdzą, że nikogo nie wysyłali, nie mają żadnego zgłoszenia. Auto miało napis z firmy, co normalnie przyjeżdżają do usterek, ale obecnie nie jest trudno zrobić napis na aucie emotka
Internet chyba jest - nie wiem, bo nie mieszkam z rodzicami

hmm może sami coś namodzili, numer zgłoszenia pomylili, u nich to rożnie bywa bo tez u nich mam neta emotka Jeżeli jest net, a na infolinii nic o tym nie wiedza to chyba bym to porostu olała emotka
0 0

henryczka62

#4040539 Napisano: 11.01.2011 07:38:09
polec napisał(a):

Co trzeba kupić na konkurs Misja : Domowy budżet w Carrefourze ?

W gazetce jest info o konkursie, ale żadnych szczegółów ???

może to o to chodzi:
http://media2.pl/...akcja-carrefour.html
0 0

Gość: ineska

#4040615 Napisano: 11.01.2011 07:55:17
swibek napisał(a):

ziółko.. rodzice nie powinni wpuszczać obcych.. TPSA wczesniej zawsze informuje.. albo dzwonią albo smsmem albo mailem.. nie ma opcji, żeby przyjechali ot tak.. o ile już jest awaria na linii telef. na słupie i chcą sprawdzać po ludziach to mogą przyjść ale mają papiery w ręce z pieczątkami!! .. no a filtry powinny być podpięte do fonu.. emotka to prawda..

mi ostatnie przestał działać i kazali mi ten filtr odłączyć,gdyż niby osłabiał sygnał
emotka
0 0

ziolko

#4040639 Napisano: 11.01.2011 08:01:29
echh.. dzięki za odp...

myślę i szukam
0 0

Gość: 2904314

#4040706 Napisano: 11.01.2011 08:15:07
henryczka62 napisał(a):

polec napisał(a):

Co trzeba kupić na konkurs Misja : Domowy budżet w Carrefourze ?

W gazetce jest info o konkursie, ale żadnych szczegółów ???

może to o to chodzi:
http://media2.pl/...akcja-carrefour.html

A ma ktoś regulamin?
0 0

Gość: agulecece

#4041603 Napisano: 12.01.2011 08:09:56
czy mógłby mi ktos zmniejszyc zdjecie?
0 0

Gość: weronetka

#4041628 Napisano: 12.01.2011 08:20:09
agulecece napisał(a):

ja sciagnełam sobie program irfanview i zawsze tym zmniejszam - prosty w obsłudze emotka
0 0

efelinkaaa

#4041631 Napisano: 12.01.2011 08:22:16
weronetka napisał(a):

agulecece napisał(a):

ja sciagnełam sobie program irfanview i zawsze tym zmniejszam - prosty w obsłudze emotka

a ja zawsze zmneijszam w paintce... Obraz - rozciągnij/pochyl i wstawiam o ile chce zmniejszyć emotka
To tylko jak zmniejszam.. Jak jeszcze coś poprawiam / obrabiam, to w Gimpie emotka
0 0

Gość: nineczka17

#4041706 Napisano: 12.01.2011 08:50:29
weronetka napisał(a):

agulecece napisał(a):

też polecam emotka
0 0

Gość: ivisia

#4041720 Napisano: 12.01.2011 08:54:26
efelinkaaa napisał(a):

weronetka napisał(a):

agulecece napisał(a):

a ja zawsze zmneijszam w paintce... Obraz - rozciągnij/pochyl i wstawiam o ile chce zmniejszyć emotka
To tylko jak zmniejszam.. Jak jeszcze coś poprawiam / obrabiam, to w Gimpie emotka

a ja polecam Microsoft Office Picture Manager - super prosty! Jest w każdym pakiecie Office emotka
obrazy można albo przycinać albo zmieniać ich rozmiar - procentowo % i ma sporo innych funkcji emotka
0 0

#4041735 Napisano: 12.01.2011 09:02:36
agulecece napisał(a):

poradziłaś sobie? czy nadal potrzebujesz pomocy? jak coś to PW! emotka jestem jeszcze 15 minut a potem będę po 15.30 dopiero.. emotka
0 0

Gość: arta

#4041737 Napisano: 12.01.2011 09:02:46
nineczka17 napisał(a):

weronetka napisał(a):

agulecece napisał(a):

też polecam emotka

Ja też polecam plus GIMP oczywiscie.

Jesli nie zmniejszylas nadal, wal na PW - zrobie Ci to emotka
0 0

#4041743 Napisano: 12.01.2011 09:04:00
ivisia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

weronetka napisał(a):

agulecece napisał(a):

a ja polecam Microsoft Office Picture Manager - super prosty! Jest w każdym pakiecie Office emotka
obrazy można albo przycinać albo zmieniać ich rozmiar - procentowo % i ma sporo innych funkcji emotka

najlepszy to IMAGE RESIZER.. malutki i działa z menu kontekstowego.. może hurtem zmniejszać zdjęcia.. emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4042866 Napisano: 12.01.2011 04:18:28
Szukam kontaktu do pilsner.pl w sprawie wygranych piw... Kurier DPD właśnie dostarczył wielką paczkę dla synusia, a w niej... maleńkie piwko pilsner - sztuk 1... Musiałam podpisać protokół odbioru... Teraz go przeczytałam, że potwierdziłam odbiór 4 piwek, ale przy kurierze paczki nie otwierałam... Była nienaruszona... Co w takim wypadku mam uczynić ??? emotka
0 0

Gość: annaszura

#4043480 Napisano: 12.01.2011 06:58:41
Podpowiedzcie mi bo nie wiem co wpisac w polu kwota. Kwotę razem czy ile zapłaciłam w sumie za produkty knorr
http://www.knorr....ci-do-nowosci/glosuj
0 0

Gość: wsciekly

#4043488 Napisano: 12.01.2011 07:02:09
annaszura napisał(a):

Podpowiedzcie mi bo nie wiem co wpisac w polu kwota. Kwotę razem czy ile zapłaciłam w sumie za produkty knorr

łączna kwota za wszystkie produkty na paragonie
0 0

isiulka

#4043492 Napisano: 12.01.2011 07:02:59
annaszura napisał(a):

Sumę wszystkich towarów, czy to ile zapłaciłaś za całe zakupy
0 0

Gość: annaszura

#4043493 Napisano: 12.01.2011 07:03:11
wsciekly napisał(a):

annaszura napisał(a):

łączna kwota za wszystkie produkty na paragonie

dziękuję emotka
0 0

pioge7

#4043508 Napisano: 12.01.2011 07:10:10
arta napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

weronetka napisał(a):

agulecece napisał(a):

też polecam emotka

Ja też polecam plus GIMP oczywiscie.

Jesli nie zmniejszylas nadal, wal na PW - zrobie Ci to emotka

ja zmniejszam tu:
http://www.zmniejszfotke.pl/
0 0