Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
według mnie głupota - lepiej zainwestować w zupki, kawę, budynie czy papier toaletowy
wygrasz - masz frajdę i konkretną inwestycję
nie wygrasz - zjadasz zupki i całą resztę
Gość: russski
No może racja te 100zł wystarczy na kilkadziesiat batonów czy kilkanaście opakowań papieru,
no i zawsze mam produkt który zakupiłem. Dzięki
Gość: kickong
Już jesteśmy drudzy. Dziękuję Wam bardzo
Gość: sophie
Help
Czy ktoś ma lub miał do czynienia z ekspresem na kapsułki DOLCe GUSTO MELODY ?
Podczas robienia kawy przestała lecieć kawa i ten uchwyt nie mogę go nawet podnieść do góry ,tak jakby się zablokował .Także kapsułka w środku ,wyłączyłam z gniazdka,czekałam z godzinę i nic ,dalej nie mogę podnieść do góry .w czym może tkwić problem ,może jakiś serwisowiec mi coś podpowie ,plis ,no a jak nie to i tak w poniedzialek muszę zanieść .Może jednak ktoś coś podpowie i zadziała ?dziękuję
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ludziska moje kochane, nie wiem czy dobrze wytłumaczę ale mam nadzieję, że tak:
jak się nazywa takie coś robione szydełkiem, wyplata się to na płótnie, czy czymś takim i z jednej strony wystaje mulina na długość kilka centymetrów, wygląda to podobnie do dywaników łazienkowych.
nie jest to do żadnego konkursu, tylko po prostu jak byłam mała robiłam takie coś (tylko że mam wyrzuciła wszystko jak tylko zaprzestałam
wpisuję już przeróżne rzeczy na google i nie znajduje mi tego.
ps. nie jest to : KILIM ani GOBELIN
błagam poratujcie bo już mnie nerwica strzela
z wyrazami szacunku i uznania pozdrawiam i czekam na pw jakby kto wiedział
Gość: musztarda
yes
Spoko oddzielę 3 tabliczkami następny klient
Dzięki.
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
w tym momencie piszecie o bounty czy jest moze jakis inny konkurs z batonami ?:)
alaalex40 i luk1990
nic mi o tym nie wiadomo
Gość: grancias
Dokladnie, lepiej kup produkty promocyjne - wg mnie wieksza szansa na wygranie niz w totka
Gość: ewe85lina
Proszę o pomoc
Gość: marielu
Gość: kubatbg
pomocy!!!!!
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
#
Ty i inne osoby (6) lubicie to.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
18
Gość: kubatbg
pioge7
Postów 8420
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
chcę tylko breloczek
a nigdy nie mogę zrobić tego ostatniego zdjecia przed czasem
mogę w zamian gdzies kliknać
Gość: piotroncia
Ty, Agnieszka Kuśmiderska, Agnieszka Steidel-kowalska, Gosia Gawlak i 34 innych innych znajomych lubi to.
targicola
Postów 1091
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty i inne osoby (39) lubicie to.
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....