Pomocy!!!!

Gość: kasia9791

#4190194 Napisano: 03.03.2011 02:15:36
eazybd napisał(a):

postscript napisał(a):

pero33 napisał(a):

zarania napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

trampek napisał(a):

Szukam pomocy zajmuje 6 miejsce juz mało mi brakuje do 3
czy mozecie otwotzyc ten link nic wiecej:)

http://obieliznie...osc/l/zieone_trampki

otworzony emotka

również otworzyłam emotka

też zaszalałem

to i ja przylaczam sie do szalenstwa

otworzony emotka powodzenia!! emotka

otwarte,powodzenia emotka
0 0

Gość: maja21z

#4190196 Napisano: 03.03.2011 02:17:03
kasia9791 napisał(a):

eazybd napisał(a):

postscript napisał(a):

pero33 napisał(a):

zarania napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

trampek napisał(a):

otworzony emotka

też zaszalałem

otwarte
0 0

Gość: sabikus

#4190198 Napisano: 03.03.2011 02:17:36
kasia9791 napisał(a):

eazybd napisał(a):

postscript napisał(a):

pero33 napisał(a):

zarania napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

trampek napisał(a):

otworzony emotka

też zaszalałem

emotka
0 0

Gość: kecaj64

#4191427 Napisano: 03.03.2011 09:42:40
sabikus napisał(a):

kasia9791 napisał(a):

eazybd napisał(a):

postscript napisał(a):

pero33 napisał(a):

zarania napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

trampek napisał(a):

otworzony emotka

też zaszalałem

emotka

A co mi szkodzi, otwarty emotka
0 0

ziolko

#4191440 Napisano: 03.03.2011 09:44:50
DZIAŁ POMOCY NIE SŁUŻY DO KLIKANIA

nie musicie też cytować piramid emotka

emotka fftopic:

emotka fftopic:
0 0

babariba

#4193275 Napisano: 04.03.2011 03:37:08
potrzebuję rady - oczywiście dobrej emotka

w jednym z konkursów wygrałam nagrodę - ale zamiast jednej przyszły dwie - dzień po dniu kurier je przywiózł
starter, na który wygrałam nagrodę jest już nieaktywny - więc nie mogą się ze mną skontaktować telefonicznie

co mam robić? - czekać na jakiś kontakt od nich czy sama się skontaktować i zgłosić nadprogramową wygraną? Dodam, że nagroda warta ok 400zł

mam zagwozdkę i nie wiem czy martwić się czy cieszyć emotka
0 0

monia24

#4193309 Napisano: 04.03.2011 03:49:06
babariba napisał(a):

w jednym z konkursów wygrałam nagrodę - ale zamiast jednej przyszły dwie - dzień po dniu kurier je przywiózł
starter, na który wygrałam nagrodę jest już nieaktywny - więc nie mogą się ze mną skontaktować telefonicznie

co mam robić? - czekać na jakiś kontakt od nich czy sama się skontaktować i zgłosić nadprogramową wygraną? Dodam, że nagroda warta ok 400zł

w sumie wg mnie to tylko sprawa Twojego sumienia. W sumie to ich błąd i nie wiem czy mają prawo pociągnąć Cię do odpowiedzialności jeśli nie oddasz. Ale może być tak, że ktoś będzie musiał za ten błąd zapłacić z własnej pensji - może ten ktoś ma rodzinę na utrzymaniu i dla Niego to spora kwota. My możemy doradzić, ale problem jest Twój i sumienie Twoje. Musisz wybrać.
0 0

babariba

#4193401 Napisano: 04.03.2011 04:15:50
dzięki - jakoś nie za bardzo ciesze się, z tej nadprogramowej nagrody, bo myślę podobnie
0 0

Gość: postscript

#4194778 Napisano: 05.03.2011 08:58:15
babariba napisał(a):

dzięki - jakoś nie za bardzo ciesze się, z tej nadprogramowej nagrody, bo myślę podobnie

ja bym do nich zadzwonil i powiedzial o sprawie. gdyby to byl jakis gadzet, to pewnie machnalbym reka, ale cos o wartosci 400 zl, to juz realna wartosc.
0 0

okrysia

#4194797 Napisano: 05.03.2011 09:05:19
postscript napisał(a):

babariba napisał(a):

ja bym do nich zadzwonil i powiedzial o sprawie. gdyby to byl jakis gadzet, to pewnie machnalbym reka, ale cos o wartosci 400 zl, to juz realna wartosc.

Ja bym się podobnie zachowała jak radzi postscript
0 0

pero33

#4200057 Napisano: 07.03.2011 11:38:59
dostałem takiego maila:

Gratulujemy wygranej w konkursie „Zadbaj o swoje stopy! Wygraj poduszkę do butów na wysokich obcasach!”, organizowanym przez Medi -Portal.pl!
Aby dopełnić formalnosci, prosimy o przesłanie NIP'u oraz numeru PESEL (Zgodnie z ustawą o podatku dochodowym od osób fizycznych).

Pierwszy raz ktos mnie prosi o dane. Mieliście kiedyś taką sytuację? Podajecie NIPy i PESELe?
0 0

Gość: spin

#4200179 Napisano: 07.03.2011 12:11:42
pero33 napisał(a):

dostałem takiego maila:

Gratulujemy wygranej w konkursie „Zadbaj o swoje stopy! Wygraj poduszkę do butów na wysokich obcasach!”, organizowanym przez Medi -Portal.pl!
Aby dopełnić formalnosci, prosimy o przesłanie NIP'u oraz numeru PESEL (Zgodnie z ustawą o podatku dochodowym od osób fizycznych).

Pierwszy raz ktos mnie prosi o dane. Mieliście kiedyś taką sytuację? Podajecie NIPy i PESELe?

jezeli organizator musi odprowadzic podatek to tak
0 0

Gość: dzikanimfa

#4203319 Napisano: 08.03.2011 12:49:38
czy są tutaj użytkownicy przeczytawszystkich.pl ?

jeśli tak yo proszę o kontakt:)

chętnie wymienie się linkami polecającymi!
0 0

Gość: dzikanimfa

#4203338 Napisano: 08.03.2011 12:54:30
dzikanimfa napisał(a):

czy są tutaj użytkownicy przeczytawszystkich.pl ?

jeśli tak to proszę o kontakt:)

chętnie wymienie się linkami polecającymi!

na priv
0 0

joan

#4207569 Napisano: 09.03.2011 09:39:31
Czy można w jakiś sposób przywrócić skasowane zakładki w przeglądarce Chrome? emotka
0 0

Gość: awi

#4207656 Napisano: 09.03.2011 10:14:43
Nie umiem znaleźć konkursu na portalu dentystycznym, emotka

https://www.e-kon...rticles-1-78546.html
http://www.portal...ystyczny.pl/pacjent/
0 0

Gość: stasiak50

#4207671 Napisano: 09.03.2011 10:23:56
0 0

Gość: asiasia

#4207683 Napisano: 09.03.2011 10:28:35
monia24 napisał(a):

babariba napisał(a):

w sumie wg mnie to tylko sprawa Twojego sumienia. W sumie to ich błąd i nie wiem czy mają prawo pociągnąć Cię do odpowiedzialności jeśli nie oddasz. Ale może być tak, że ktoś będzie musiał za ten błąd zapłacić z własnej pensji - może ten ktoś ma rodzinę na utrzymaniu i dla Niego to spora kwota. My możemy doradzić, ale problem jest Twój i sumienie Twoje. Musisz wybrać.

Ja miałam taką sytuację w agencji która niestety ostatnio strasznie zeszła na psy. Wysłali mi 2x tą samą nagrodę, napisałam do nich maila, opisałam sytuację. Pomyślałam sobie że byc może ktoś czeka na nią tak samo jak ja czekałam. Wartosc podobna lub troszkę większa. I właśnie okazało się że było dokładnie tak jak myślałam. Po kilku dniach przyjechał kurier, zabrał nadprogramową wygraną, a 2-3 dni później dostałam piękny kosz z produktami sponsora i podziękowaniami, wiec jeśli chodzi o moje zdanie to ja bym oddała bez zastanowienia.
0 0

Gość: mariolakal

#4210191 Napisano: 10.03.2011 09:36:29
Kurde, chcę wejść do kurnika i wyświetla mi się komunikat: wtyczka JAVA 6 jest nieaktualna... Do tej pory było OK... O co chodzi ??? Próbowałam już instalować, ale mi nie wyszło bo trochę techniki i się gubię... emotka PILNE !!!
0 0

sylwika76

#4210264 Napisano: 10.03.2011 10:04:54
asiasia napisał(a):

monia24 napisał(a):

babariba napisał(a):

Ja miałam taką sytuację w agencji która niestety ostatnio strasznie zeszła na psy. Wysłali mi 2x tą samą nagrodę, napisałam do nich maila, opisałam sytuację. Pomyślałam sobie że byc może ktoś czeka na nią tak samo jak ja czekałam. Wartosc podobna lub troszkę większa. I właśnie okazało się że było dokładnie tak jak myślałam. Po kilku dniach przyjechał kurier, zabrał nadprogramową wygraną, a 2-3 dni później dostałam piękny kosz z produktami sponsora i podziękowaniami, wiec jeśli chodzi o moje zdanie to ja bym oddała bez zastanowienia.

ja kiedyś dostałam 2 x bony nadprogramowe - wygrałam tylko 1 raz i dzwoniłam do Agencji w tej sprawie - Pani się bardzo ucieszyła bo to była Jej pomyłka i Ona ponosiłaby konsekwencje
ale każdy ma swoje sumienie i powinien wiedzieć jak postąpić w takiej sytuacji
0 0