Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jenny21
Gość: tato999
nie spamuj każdego wątku bo tylko zniechęcasz do tego aby Ci pomóc
Gość: bluesky
podasz link?
Gość: taaga20
Ja miałam podobna sytuację - tylko z drugiej strony. Wygrałam aparat - wartość 1000 zł. Gdy go poszłam odebrać, Pani mnie przeprosiła, bo przez pomyłkę oddała innej osobie - której należała się tylko nagroda pocieszenia. Ta osoba powiedziała, że nie odda nagrody, bo już ją dała w prezencie (ona sama wiedziała, że aparat jej się nie należy). Nie wiem czy biuro dało pieniądze na moją nagrodę czy Pani za pomyłkę musiała płacić z własnej kieszeni.Sponsor czasami za zgłoszenie, że się dostało dwie nagrody każe ją sobie zostawić ale znam też takie sytuacje, że ktoś zgłosił to jeszcze dostał opiernicz za to że odebrał i nawet dziękuje nie usłyszał
grzebałam w ustawieniach i raczej jest to niewykonalne
joan
Postów 18688
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
No właśnie, a mnie się dni popierniczyły i niepotrzebnie usunęłam konkursy z zakładek
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo!! nie wiem jak kupić rzeczy w puchatku..
Joan - a jak przywrócisz system do jakiegoś wcześniejszego punktu to nie odzyska zakładek? W sumie nigdy się tym nie interesowałam, przywracałam tylko wtedy jak zaczynały mi się krzaczyć programy..
joan
Postów 18688
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
BTW: wiem, że już kiedys o tym wspominałaś, ale teraz trudno byłoby mi odnaleźć tego posta. Więc pytam się ja: jakiego tuszu do rzęs używasz?
karkocka
Postów 3886
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
misiu musi wypić codziennie jeden kubek kakao jeżeli dasz mu chyba 5 więcej przechodzisz do następnego etapu i możesz po kolei kupywać rzeczy
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Gość: bluesky
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chce mi się teraz zaglądac na puchatka.. jak misio nie wypił 2 dni z rzędu, to... żyje jeszcze?
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odejmują ci 10pkt jak mu nie dasz kakao raz dziennie
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
karkocka
Postów 3886
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
jak go nie nakarmisz to odejmuje 10 punktów dziennie
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wypił 18kubkow i co? nic sie nei zmieniło chyba nie kumam tej gry