Pomocy!!!!

pioge7

#4225027 Napisano: 17.03.2011 06:24:14
edith napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

edith napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

tato999 napisał(a):

edith napisał(a):

Proszę was o pomoc,syn parę dni temu skończył 18 lat ale imprezka się dopiero szykuje chieliśmy mu dac z mężem niepowtarzalny prezent ale niewiem co emotka Moze ma ktoś jakiś pomysł fajny prezent do sprzedania wymiany np.Voycher na przejazd Porsche albo jakis inny fajny prezent pomożcie emotka

a ma prawo jazdy? bo na takie przejażdżki z tego co mi wiadomo trzeba posiadać prawo jazdy i nierzadko z jakims okresem ich posiadania

kurs prawa jazdy zafundujcie! emotka

Jutro o 8.50 ma egzamin babcia zafundowala emotka

a to babcia najlepsze prezenty zaklepuje emotka

Dobrze dobrze ale naprawdę mam problem hej młodzi co dostaliście od rodziców? emotka

a moze jakiś aparat fotograficzny \(cyfrówke\0
0 0

masza

#4225028 Napisano: 17.03.2011 06:24:17
monia24 napisał(a):

masza napisał(a):

monia24 napisał(a):

POMOCY!
nie wiem co się dzieje ale
- nie mogę się zalogować na stare konta leona, na które grane było w poprzedniej promocji
- nie mogę założyć nowych kont na nowe maile, bo leon wie ze podaje niepoprawne dane emotka
- dzieci placza za walizkami, bo głupi leon reklamuje konkurs emotka
Czy ktoś tak ma czy tylko ja?

a skąd leon wie , ze podajesz nieporawne dane? emotka

no właśnie ja tego nie wiem skąd on taki mądry emotka

emotka
0 0

pioge7

#4225033 Napisano: 17.03.2011 06:26:47
taaga20 napisał(a):

eee szukam klucza do licencji Windowsa 7 ... muszę dziś jakiś wpisać bo mi jakiś termin minął czy coś emotka

mnie też minął emotka
i zamaist tapety wychodiz czarne tło emotka
0 0

basiag

#4225770 Napisano: 18.03.2011 06:32:54
szukam pomocy w problemie na allegro emotka
w opcji: Sposób i koszt dostawy, zaznaczam któryś sposób np.list ekonomiczny i nie uaktywnia mi się okno gdzie mogłabym wpisać kwotę emotka i tak jest we wszystkich oknach dostawy obojętnie które zaznaczę emotka
ewnie coś wcisnęłam (zepsułam emotka ) ale nie wiem co? nie otrafię tego jakoś odblokować emotka
wiek ktoś jak to zrobić? naprawić ?
plisss pomocy emotka
0 0

Gość: taaga20

#4225773 Napisano: 18.03.2011 06:42:02
basiag napisał(a):

w opcji: Sposób i koszt dostawy, zaznaczam któryś sposób np.list ekonomiczny i nie uaktywnia mi się okno gdzie mogłabym wpisać kwotę emotka i tak jest we wszystkich oknach dostawy obojętnie które zaznaczę emotka
ewnie coś wcisnęłam (zepsułam emotka ) ale nie wiem co? nie otrafię tego jakoś odblokować emotka
plisss pomocy emotka

może zaznaczyłaś że koszty dostawy ponosisz ty ? to wtedy ma prawo ci się nie wyświetlać emotka
0 0

basiag

#4225790 Napisano: 18.03.2011 07:03:54
taaga20 napisał(a):

basiag napisał(a):

plisss pomocy emotka

może zaznaczyłaś że koszty dostawy ponosisz ty ? to wtedy ma prawo ci się nie wyświetlać emotka

no właśnie nie, nie zaznaczyłam emotka
jest zaznaczone że Kupujący a też są okna nieaktywne emotka
musiałam gdzieś indziej nieopatrznie kliknąć, tak mam już od wczoraj, wyłączenie kompa też nic nie daje emotka
kurcze, ratunku emotka
0 0

mariwanna

#4225835 Napisano: 18.03.2011 07:52:38
pioge7 napisał(a):

edith napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

edith napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

tato999 napisał(a):

edith napisał(a):

Proszę was o pomoc,syn parę dni temu skończył 18 lat ale imprezka się dopiero szykuje chieliśmy mu dac z mężem niepowtarzalny prezent ale niewiem co emotka Moze ma ktoś jakiś pomysł fajny prezent do sprzedania wymiany np.Voycher na przejazd Porsche albo jakis inny fajny prezent pomożcie emotka

a ma prawo jazdy? bo na takie przejażdżki z tego co mi wiadomo trzeba posiadać prawo jazdy i nierzadko z jakims okresem ich posiadania

kurs prawa jazdy zafundujcie! emotka

Jutro o 8.50 ma egzamin babcia zafundowala emotka

a to babcia najlepsze prezenty zaklepuje emotka

Dobrze dobrze ale naprawdę mam problem hej młodzi co dostaliście od rodziców? emotka

a moze jakiś aparat fotograficzny \(cyfrówke\0

lot balonem, fotoksiążka ze zdjęciami od narodzin do 18-ki oraz życzeniami od rodziny, przyjaciół (wcześniej poprosić, by każdy coś napisał i teksty dodać do projektu fotoksiążki)...
0 0

Gość: kecaj64

#4225842 Napisano: 18.03.2011 07:55:44
basiag napisał(a):

taaga20 napisał(a):

basiag napisał(a):

plisss pomocy emotka

musiałam gdzieś indziej nieopatrznie kliknąć, tak mam już od wczoraj, wyłączenie kompa też nic nie daje emotka
kurcze, ratunku emotka

A może masz zaznaczoną opcję-Koszt przesyłki pokrywa sprzedający emotka
0 0

kunia

#4226581 Napisano: 18.03.2011 12:50:35
Czy ktoś słał smsa na konkurs-“Złoto dla Palette”,bo ja wysłałam 2 razy i za każdym razem mam odpowiedź,że treść jest błędna a ślę tak jak w regulaminie-PALETTE na numer 71355..pomocy emotka
0 0

Gość: ivisia

#4226603 Napisano: 18.03.2011 12:57:28
Szukam filmu KRÓL LEW dla małego chrześniaczka, ostatnio nic tylko śpiewa sobie Hakuna Matata, więc chciałbym mu puścić cały filmik...
Może być po polsku lub ew. po niemiecku, a co, niech się dziecko uczy emotka

Może ktoś byłby w stanie mi przegrać DVD i odesłać? Oczywiście zwrócę koszty emotka
0 0

Gość: kwiatpaproci

#4226689 Napisano: 18.03.2011 01:29:18
ivisia napisał(a):

Szukam filmu KRÓL LEW dla małego chrześniaczka, ostatnio nic tylko śpiewa sobie Hakuna Matata, więc chciałbym mu puścić cały filmik...
Może być po polsku lub ew. po niemiecku, a co, niech się dziecko uczy emotka

Może ktoś byłby w stanie mi przegrać DVD i odesłać? Oczywiście zwrócę koszty emotka

Ja podobnie jak ivisia z tym, że może nie bajki ale szukam muzyki relaksacyjnej z dużą nutką romantyzmu...
0 0

Gość: bluesky

#4226710 Napisano: 18.03.2011 01:36:06
Hej mam taki problem ...
mam tel w plusie i z karty x chcę przerzucić środki pieniężne na kartę y jak to zrobić?
Trzeba wysłać jakiegoś sms'a pod 555? dobrze pamiętam? emotka emotka emotka
0 0

Gość: szunia

#4226821 Napisano: 18.03.2011 02:13:23
bluesky napisał(a):

Hej mam taki problem ...
mam tel w plusie i z karty x chcę przerzucić środki pieniężne na kartę y jak to zrobić?
Trzeba wysłać jakiegoś sms'a pod 555? dobrze pamiętam? emotka emotka emotka

Aby dokonać przelewu, wystarczy wysłać na numer 5511 SMS-a, w którego treści należy podać literę P i po odstępach kolejno kwotę przelewu oraz numer, który ma zostać zasilony, np. P 10 YYYYYYYYY. Po chwili użytkownik otrzyma SMS-a z informacją o wysokości zlecanego przelewu dla wskazanego numeru oraz prośbę o potwierdzenie operacji przez odesłanie w ciągu 15 minut na numer 5511 SMS-a o treści tak. Odesłanie SMS-a potwierdzającego powoduje realizację przelewu. Opłata za wysłanie SMS-a zlecającego, jak i potwierdzającego realizację przelewu wynosi tylko 5 gr z VAT (na terenie kraju).
0 0

basiag

#4226875 Napisano: 18.03.2011 02:32:56
kecaj64 napisał(a):

basiag napisał(a):

taaga20 napisał(a):

basiag napisał(a):

plisss pomocy emotka

kurcze, ratunku emotka

A może masz zaznaczoną opcję-Koszt przesyłki pokrywa sprzedający emotka

no właśnie nieee emotka
i już doszłam że tylko jak wybieram kategorię muzyka i instrumeny oraz płyty kompaktowe i tylko w takiej sytuacji to mam a w innych działa ok emotka
coś na tych płytach kompaktowych się przyblokowało i nikt nie wie jak mi pomóc emotka
0 0

Gość: dorota19791

#4228909 Napisano: 19.03.2011 02:02:07
z gory przepraszam .... emotka
obiecalam sobie ( i nie tylko ) ze koncze z klikanymi , ale kilka razy weszlam w watek KLIKNIJCIE kliknelam i sie wciagnelam emotka
niestety dosc pozno weszlam do konkursu , ale jestem tak blisko 30 ze juz nie chce sie poddac,,,brakuje mi ok 46 glosow a konkurs konczy sie 21 marca
i tu moja prosba : jezeli jest jakas mila duszyczka ktora kliknelaby na zdjecie mojej coreczki bede niezmiernie wdzieczna :*
http://www.kocham...i#/gallery/item/830/
wzamian moge dac kod zapunktowani lub zaglosowac gdzie indziej
dzis juz zebralam chyba wszystkie glosy na KLIKNIJCIE
emotka
0 0

kalisto1986

#4228916 Napisano: 19.03.2011 02:05:35
dorota19791 napisał(a):

obiecalam sobie ( i nie tylko ) ze koncze z klikanymi , ale kilka razy weszlam w watek KLIKNIJCIE kliknelam i sie wciagnelam emotka
niestety dosc pozno weszlam do konkursu , ale jestem tak blisko 30 ze juz nie chce sie poddac,,,brakuje mi ok 46 glosow a konkurs konczy sie 21 marca
i tu moja prosba : jezeli jest jakas mila duszyczka ktora kliknelaby na zdjecie mojej coreczki bede niezmiernie wdzieczna :*
emotka

emotka
0 0

monia24

#4228959 Napisano: 19.03.2011 02:20:53
kalisto1986 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

emotka

emotka

587
0 0

strzelec02

#4228962 Napisano: 19.03.2011 02:22:57
589
0 0

mia

#4228969 Napisano: 19.03.2011 02:26:42
monia24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

emotka

emotka

587

592 emotka
0 0

Gość: dorota19791

#4228970 Napisano: 19.03.2011 02:26:54
slicznie Wam dziekuje emotka emotka
0 0