Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sasanka24
też proszę uczynną osóbkę o podpowiedz
joan
Postów 18686
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, ale do 22.05
joan
Postów 18686
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Na opakowaniu pisze, że karta jest ważna 30 dni, zatem powinna być aktywna jeszcze na początku czerwca, skoro ją dziś włożyłam do telefonu. A jest już na starcie przeterminowana. I nie wiem, czy ma sens ją doładować...
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm... mówicie o tym 200 czy iluś tam starterach plusa?
ja mam na naklejce napisane, że aktywacja możliwa do 28 marca 2013... a nie wiem jak jest faktycznie, bo jeszcze nie wkładałam jej do telefonu
joan
Postów 18686
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gość: wsciekly
najlepiej z abonamentu za 1 zeta o ile się nie mylę za całe połączenie
mia
Postów 17561
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
One chyba tak łżą na początku... Nie miałam wygranej tylko kupiony starter i od razu na początku mnie poinformowało, że ważność do... miesiąc wstecz
Spróbuj gdzieś zadzwonić, wysłać smsa, itd. Powinno się unormować.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, ja tez mam tego z kopalni
hmmm... a nie masz na naklejce z tyłu napisane do kiedy można aktywować??
Gość: karo108
joan
Postów 18686
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Dziękuję! Pomogło, zadzwoniłam za 2 grosze i mam to konto ważne do 22/05/2011
mia
Postów 17561
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Miło mi
Swoją drogą, nie wiem, co oni wyprawiają z tymi starterami w Simplusie...
joan
Postów 18686
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
tereniagno
Postów 5285
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisz do firmy,która zleciła konkurs,że zostałaś oszukana przez organizatora konkursu,ponieważ otrzymałaś maila,że wygrałaś zestaw Brise (data)w ich konkursie i do dnia dzisiejszego nie otrzymałaś nagrody,mimo kilkakrotnych upomnień (wyślij im tego maila,którego otrzymałaś).
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
mia
Postów 17561
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Twój tak, ale mój był kupiony za całe 5 zeta
mama2006
Postów 3470
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, może ktoś pomoże mi znaleźć polską stronę SC Johnson, bo wg google taka strona nie istnieje. I jak ja mam znaleźć do nich kontakt?Nic dziwnego, że organizator konkursu olewa uczestników.
monia676
Postów 600
Data rejestracji 07.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja też, jak w każdym innym konkursie, to pewnie dlatego nic nie wygrywam:(
mama2006
Johnson & Johnson Poland Sp. z o.o.
ul.Iłżecka 24
02-135 Warszawa
Budynek F, Recepcja III piętro
tel.: (22) 237 80 00
faks: (22) 237 80 01
mama2006
Postów 3470
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fubure...polska-nie-istnieje/
jednym telefonem ciężko coś ustrzelić
polecam podwójne doładowania w Tak Taku i Heyah, bo wówczas można sobie pozwolić na przynajmniej 2 fony przy tych samych nakładach