Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: nineczka17
J€z jest ok
Gość: annaszura
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zależy CO jest uszkodzone, bo jeśli tylko koperta czy inne opakowanie a reszta jest ok, to odbierz bez problemu. Ale jeśli odbierzesz i okaże się, że uszkodzona jest zawartość, to na miejscu od razu spisz reklamację i podaj opis uszkodzenia, może dasz też znać nadawcy?
wtedy weź aparat, aby zrobić zdjęcia i prześlesz nadawcy. Obojętnie czy to osoba prywatna czy firma wysyłająca coś z konkursu
daj znać, co i jak, jak już będziesz wiedziała
albo zadzwoń na swoją pocztę, podaj numer przesyłki/nazwisko i spytaj się co jest uszkodzone... może powiedzą
Gość: katrin22
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy może Wy albo ktoś z Waszych znajomych dostał mandat w komunikacji miejskiej, mimo że bilet był skasowany, a wszystko przez to, że kasownik był zepsuty lub coś w tym stylu?
Na gwałt poszukuję osoby, która ma taki problem.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój znajomy tak miał... Niestety musiał zapłacic mandat
Gość: spin
Gość: kolastynka
U mnie niestety tak samo było. Kontroler wypisał mandat i powiedział, że pewnie go i tak anulują. A jak poszłam wyjaśnić sprawę do MPK to odpowiedzieli, że jak kontroler wypisał mandat, to zapłacić trzeba. Koniec końców zapłaciłam.
zuzkaa
Postów 290
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli nie otrzyma listu w ciągu 14 dni, to możesz iść złożyć reklamację na pocztę - musisz posiadać oryginalny dowód nadania.
Ale równie dobrze możesz zadzwonić np do oddziału poczty odbiorcy lub ogólnie na pocztę i podać numer nadania, czy faktycznie taka przesyłka została odebrana, czy nie.
Bo czasami leży na poczcie a awizo gdzieś się podzieje i odbiorca nawet nie wie, że coś do niego jest.
Ostatnio zwykłe polecone strasznie długo idą. Jeśli nie dojdą w 3 dni to tydzień i dłużej murowane ;/
kiedyś polecony z Łodzi szedł do mnie 8 dni!! 110 km
zuzkaa
Postów 290
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dziękuję za tak szybką odpowiedź
Zmartwiłam się tym ponieważ tego samego dnia wysłałam jeszcze jedną przesyłkę i na drugi dzień dostałam informacje, że doszła.
No ale może poczta akurat u tej osoby, działa troszkę wolniej...
Dziękuję
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
da się w ogóle to zrobić ??
nowe spodnie
Gość: becia1973
nie ma żadnej dobrej duszyczki???? nie wierzę!!!
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://pytamy.pl/...smclgnzlticaid=6c471
tam masz odpowiedź
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki wielkie ja z szukaniem takich rzeczy w necie mam problemy ( wujek google mnie nie lubi )
będę próbować - zobaczymy, mam nadzieję że się uda
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję, że się uda - nie próbowałam, ale skoro tyle osób tak robiło, to chyba coś musi w tym być??
agicho
Postów 2935
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1