Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sasanka24
Też szukam szukam i nie znalazłam ani jednej
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enia2007
Postów 926
Data rejestracji 25.07.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nokia C6
Samsung STAR II
Samsung Galaxy 5800
może ktoś zna,używa itp.
telefon ma być dla dziecka komunijnego (nie do celów konkursowych;),musi mieć fajne funkcje:)
będę wdzięczna za podpowiedzi
Gość: agulecece
Gość: mariolakal
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niestety, odezwał się organizator konkurs z pretensjami,że ja go oszukałam.Bo mają dowody,że przesyłka została odebrana.Napisałam mu, że jeśli mi nie udostępni całej dokumentacji, to zgłoszę sprawę na Policję; bo prawdopodobnie ktoś podrobił mój podpis.No nie, nagroda za 20 zł a tyle nerwów.Nie wiem, czy sobie nie odpuścić całej tej sprawy. Bo co ja jeszcze mogę zrobic?
Gość: goralecka
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, zaczynam już myśleć o wszystkim. Do tej pory sąsiedzi chętnie odbierali paczki i zawsze wszystko pasowało.Nie chcę nikogo oskarżać i może już nie warto drążyć sprawy .
Takie uroki konkursomanii.
pioge7
Postów 8420
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
przepisuję kody i wyszło ze zły format smsa
tereniagno
Postów 5285
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecinkiem,aja jestem zła sama na siebie,bo kupiłam 2 kartoniki Caprio i co ?? NIEPROMOCYJNE,bez kodów
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
pioge7
Postów 8420
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
to dziwne bo tak wysąłlem i wyszło ze źle
Gość: goralecka
Gość: olciak84
Z ich regulaminu:
8. Zgodnie z Ustawą z 2 marca 2000 roku “O ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny” Klient może zrezygnować z towaru kupionego w sklepie bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty odebrania przesyłki.
Więc można by spróbować zaryzykować....
baxter
Postów 2780
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Przełączyć na zwykłe połączenie (http)?
Przepraszamy! Nie można wyświetlić tej zawartości podczas przeglądania serwisu w trybie połączenia szyfrowanego (https).
Czy chcesz tymczasowo przełączyć się na niezabezpieczone połączenie (http), aby użyć tej aplikacji?
You will have a secure connection upon your next login.
i nie chce przejsc dalej, co mam zrobic zeby dzialalo normalnie?
baxter
Postów 2780
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
tylko ze klikam nawet kilka razy i nic to nie daje, a na innych kotach jest normalnie, moze cos trezba zmienic w ustawieniach, tylko co? ten cały facebook to dla mnie czarna magia
Gość: martusia70
mogę dać wskazówki na maskarę za drobną pomoc. nic pewnego, po prostu kilka informacji, ale dzięki temu wygralam maskarę. więc pisz jak cos;)
a to wtedy nie wiem, mam jedno konto tylko na fb. i raz na IE tak miałam i po kliknięciu ok sie naprawiło a raz na FF. - również bez problemowo. Może maja jakis problem z aplikacja??
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
takie cos mam jak chce sie zalogowac,na meza konta moge spokojnie,ktos wie o co kaman??
Gość: xnataliax