Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: hanka84
Już jest ok, sklep zachował się bardzo ładnie, nadali mi nowy kod, tamtą sytuację tłumacząc zdublowaniem kodu.
Gość: dag
Gość: nineczka17
najlepiej skontaktować się z organizatorem konkursu i powiedzieć w czym jest problem oni powinni podbić gwarancję udostępnić np do niej fakturę zakupu by można było skorzystać z gwarancji na pralkę i naprawy na gwarancji.Jak psuję się pralka do naprawy zamawia się serwis ze strony producenta i przyjeżdżają i robią to na miejscy lub zabierają do siebie pralkę ja tak by najmniej miałam
Gość: ksantypa
Gość: dag
Dzięki, załatwiłam sprawę z producentem, przyjedzie serwis
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodzi właśnie o pralki z Reala
nie głosuję na facebooku
Gość: ladymarmolade
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wysłało Ci smsa premium bo masz za mało pieniędzy na koncie, to 10zł dodatkowe pewnie nie można na premium wykorzystać
Gość: ladymarmolade
w takim razie na co mi te 10 zł
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
Codzienny klik
Gość: spin
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zadzwoń do rzecznika konsumentów w swoim mieście i przedstaw sytuację. On Ci pomoże (bezpłatnie), nie tylko powie co powinnaś zrobić, ale często taki rzecznik sam wysyła pismo do przedsiębiorcy (w tym wypadku dostawcy internetu).
Niestety, z tego co wiem,zanim reklamacja zostanie rozpatrzona itd rachunki trzeba opłacać
Gość: marielu
W piśmie wskaż termin 14 dniowy , kiedy to oczekujesz odpowiedzi na reklamację i opisz przebieg reklamacji składanych przez telefon.
edit: i zapłać rachunek by uniknąć kary przewidzianej umową.
Gość: goralecka
Gość: polec
wydaje mi się, że powinnaś napisać list polecony za potwierdzeniem odbioru, że powinni CI udowodnić na jakiej podstawie dostałaś taką umowę i taką wysokość rachunku. Umowa do której przystąpiłaś była inna.
Napisz też, że rachunki zapłacisz, ale zgodnie z umową kwota była taka i czekasz na zwrot nadpłaconych pieniędzy lub płacisz tyle na ile się umówiłaś. (cokolwiek musi być zapłacone)
Rzecznik to bardzo dobry pomysł, z reguły dużo bardziej skuteczniejszy niż własnoręczne pisanie.
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie dostałam żadnej umowy, wypytałam o wszystkie szczegóły telefonicznie, natomiast samej umowy nigdy na oczy nie widziałam.
Spróbuje z tą reklamacją, chociaż na infolinii mówili mi , że reklamacja do tego nic nie ma, i nie ma sensu jej składać. Bo reklamacja obejmuje konkretne stanowisko, czyli np. jakbym chciała rozwiązać umowę, wtedy piszę reklamacje.
Spróbuję też pójść do tego rzecznika. Dzięki za odzew.
Gość: marielu
ziolko
Postów 10409
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podaje się numer telefonu i hasło
Gość: poprostuanette