Pomocy!!!!

targicola

#4639289 Napisano: 29.08.2011 10:37:18
aneczka155 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

mieszałam dzisiaj ze starterami i wkładałam do jednego fona, jak sprawdzić z którego numeru przyszedł sms skoro sms został przeczytany w aparacie w którym zmienaiłam startery a nie pamiętam z którego startera emotka ktoś coś zrozumiał ? Jesli tak to prosze o pw z góry śliczne dzięki

Wiem o co Ci chodzi, ale sama jestem ciekawa czy idzie to jakoś sprawdzić.

dużo masz tych starterów?bo u mnie o ile nie był skasowany sms to odczytasz go dopiero po włożeniu odpowiedniego starterka(starsze nokie)nowsze niestety zapamiętują eski i obojętnie jaki starter włożysz to jest on w pamięci fona i nie dojdziesz z której karty sim on pochodzi.
0 0

Gość: winogrona3

#4639363 Napisano: 30.08.2011 06:02:32
szukam pomocy jak zrezygnowac z Pobieraczka.pl bo przyszło mi cos takiego
W związku z powyższym zastrzegamy sobie prawo do wykorzystania zgromadzonych o Panu danych w celu wyegzekwowania należności wynikającej z zawartej umowy oraz ewentualnego przekazania ich właściwym organom ścigania w przypadku podania fałszywych danych.

Niniejszym pragniemy poinformować, że wyznaczamy Panu ostateczny termin na dobrowolną spłatę zaległości. Jeżeli usługa Pobieraczek5 nie zostanie opłacona w przeciągu 3 dni od dnia otrzymania tej wiadomości, wówczas zainicjujemy czynności prawne opisane wyżej, co wiązać się będzie dla Pana z dodatkowymi kosztami (sądowymi i windykacyjnymi) oraz w wypadku podania fałszywych danych zawiadomieniem właściwych organów ścigania i poniesieniem związanych z tym konsekwencji.

Raz jeszcze przypominamy, iż zgodnie z zawartą Umową, przysługuje nam kara umowna w wysokości stanowiącej wyrażoną w złotych polskich, równowartość 100 dolarów amerykańskich wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego – jako naprawienie szkody wyrządzonej wskutek nieuzasadnionego obciążenia infrastruktury i zasobów wykorzystywanych do świadczenia Usługi Usenet.

czy jak nie zapłace cos mi zrobia pw prosze jak ktos wie czy to naciaganie tylko
0 0

efelinkaaa

#4639487 Napisano: 30.08.2011 07:22:57
winogrona3 napisał(a):

szukam pomocy jak zrezygnowac z Pobieraczka.pl bo przyszło mi cos takiego
W związku z powyższym zastrzegamy sobie prawo do wykorzystania zgromadzonych o Panu danych w celu wyegzekwowania należności wynikającej z zawartej umowy oraz ewentualnego przekazania ich właściwym organom ścigania w przypadku podania fałszywych danych.

Niniejszym pragniemy poinformować, że wyznaczamy Panu ostateczny termin na dobrowolną spłatę zaległości. Jeżeli usługa Pobieraczek5 nie zostanie opłacona w przeciągu 3 dni od dnia otrzymania tej wiadomości, wówczas zainicjujemy czynności prawne opisane wyżej, co wiązać się będzie dla Pana z dodatkowymi kosztami (sądowymi i windykacyjnymi) oraz w wypadku podania fałszywych danych zawiadomieniem właściwych organów ścigania i poniesieniem związanych z tym konsekwencji.

Raz jeszcze przypominamy, iż zgodnie z zawartą Umową, przysługuje nam kara umowna w wysokości stanowiącej wyrażoną w złotych polskich, równowartość 100 dolarów amerykańskich wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego – jako naprawienie szkody wyrządzonej wskutek nieuzasadnionego obciążenia infrastruktury i zasobów wykorzystywanych do świadczenia Usługi Usenet.

czy jak nie zapłace cos mi zrobia pw prosze jak ktos wie czy to naciaganie tylko

http://forumprawn...sci-zaplaty-101.html

całe 101 stron emotka

To sa naciągacze, kombinują żeby wyłudzac pieniądze.. jeżeli to coś przyszło listem zwykłym lub na e-mail - ja bym olała.. Która firma ściąga należności przez e-mail? Mozna zgubić hasło, usunąć konto.. eeee emotka

mam pytanie do doświadczonych mam:
jakie buciki kupujecie dzieciom do przedszkola? Kryte? Sandałki?

Kupiłam takie:
http://allegro.pl...-23-i1749604940.html

tylko synek nie potrafi ich sam zakładać, tzn włoży na nóżkę - ale ten paseczek jest za krótki i ucieka, a sam go później nie potrafi przełożyć..
na zatrzaski odpadają - tego szybko nie opanuje..

myslę jeszcze nad takimi:
http://allegro.pl...-22-i1753211684.html

tylko nie wiem czy nie będzie Mu za gorąco (w przedszkolu jest skwar, a w grupie maluchów jest zakaz otwierania okien). Jest plus - te sam załozy...

W sumie sama nie wiem czy te kilka odpowietrzników ma jakieś znaczenie. Podeszwa i tak jest oddychająca. Musze podjąć decyzję dzisiaj, mogę wymienić buciki... kurcze, sama nie wiem co robić, nie mam doświadczeni z przedszkolem i nie wiem jakie dzieci mają buty emotka

Na rzepy buty i wsuwane, czyli typowo przedszkolne zaczynają się od rozmiaru 25, nasz trzylatek ma 23-24.. Tak jakby co emotka

(ps. akurat chciałabym z tej firmy, bo wiem, że nie poci się w nich nózka..)
0 0

ziolko

#4639496 Napisano: 30.08.2011 07:27:07
winogrona3 - ta informacja przyszła jako mail, list polecony czy zwykły?
0 0

efelinkaaa

#4639502 Napisano: 30.08.2011 07:28:01
ziolko napisał(a):

winogrona3 - ta informacja przyszła jako mail, list polecony czy zwykły?

a pobieraczek wysyła cokolwiek poleconym?? Chyba nie..? emotka
0 0

ziolko

#4639507 Napisano: 30.08.2011 07:32:24
no cóż.. wolę się upewnić emotka
bo jesli polecony to inaczej się na to patrzy.. .a jeśli zwykły to zawsze mógł zaginąć na poczcie emotka i można go zignorować

nikt nie wysyła ważnych pism jako zwykłe listy
0 0

efelinkaaa

#4639513 Napisano: 30.08.2011 07:36:57
ziolko napisał(a):

bo jesli polecony to inaczej się na to patrzy.. .a jeśli zwykły to zawsze mógł zaginąć na poczcie emotka i można go zignorować

nikt oprócz pobieraczka.. emotka
i windykacji - równiez nie dostałam nigdy żadnego pisma poleconego, tylko zwykłe..

ps. no kto pomoże mi z bucikami? Prosze emotka
0 0

Gość: tato999

#4639516 Napisano: 30.08.2011 07:37:42
ziolko napisał(a):

ja kiedyś dostawałam uporczywie jakieś kursy językowe wraz z fakturami do zapłacenia (kursów nie zamawiałam)

później ponaglenia do zapłaty

wszystko przychodziło listami zwykłymi (wrzucane do skrzynki)

nie mieli żadnego dowodu ze to dostałam więc za co miałam im płacić emotka
0 0

yetko

#4639604 Napisano: 30.08.2011 08:17:52
efelinkaaa napisał(a):

Kupiłam takie:

tylko synek nie potrafi ich sam zakładać, tzn włoży na nóżkę - ale ten paseczek jest za krótki i ucieka, a sam go później nie potrafi przełożyć..

tylko nie wiem czy nie będzie Mu za gorąco (w przedszkolu jest skwar, a w grupie maluchów jest zakaz otwierania okien). Jest plus - te sam załozy...

W sumie sama nie wiem czy te kilka odpowietrzników ma jakieś znaczenie. Podeszwa i tak jest oddychająca. Musze podjąć decyzję dzisiaj, mogę wymienić buciki... kurcze, sama nie wiem co robić, nie mam doświadczeni z przedszkolem i nie wiem jakie dzieci mają buty emotka

Na rzepy buty i wsuwane, czyli typowo przedszkolne zaczynają się od rozmiaru 25, nasz trzylatek ma 23-24.. Tak jakby co emotka

Ja też miałam ten problem. Trudno dostać butki do przedszkola na 3-latka. Ale wkońcu jakieś znalazłam. Co do Befado - Na początku byłam zadowolona z tej firmy ale kupiłam kilka miesięcy temu córeczce papcie tej firmy i strasznie pocą jej się w nich nóżki (ale nie mają żadnych dziurek). Wolę buciki firmy Kornecki.
0 0

marionzzz

#4639622 Napisano: 30.08.2011 08:29:22
yetko napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Kupiłam takie:

Ja też miałam ten problem. Trudno dostać butki do przedszkola na 3-latka. Ale wkońcu jakieś znalazłam. Co do Befado - Na początku byłam zadowolona z tej firmy ale kupiłam kilka miesięcy temu córeczce papcie tej firmy i strasznie pocą jej się w nich nóżki (ale nie mają żadnych dziurek). Wolę buciki firmy Kornecki.

Ja też dzieciom kupuję z odkrytymi paluszkami bo cały dzień w zakrytych to nóżka się bardzo pociła. Moim zdaniem o zapięcia się nie martw-może przez pierwsze dwa dni będzie ciężko a później sama nie zauważysz jak sobie świetnie radzi. Zauważyłam,że takie dzieci szybko wszystko łapią i się uczą tylko trzeba dać im szansę emotka Jak dasz mu szansę nauczyć się zapinać takie buciki to po prostu będzie je zapinał emotka
0 0

Gość: dzikanimfa

#4639864 Napisano: 30.08.2011 10:05:50
dostał ktoś maila od garniera o wygraniu 1 z 1000 zestawów kosmetyków?

help!!!
0 0

Gość: dzikanimfa

#4639872 Napisano: 30.08.2011 10:10:01
dzikanimfa napisał(a):

help!!!

proszę o odp na priv. bo uciekam z neta:(
0 0

Gość: ewaewa

#4640151 Napisano: 30.08.2011 11:49:39
efelinka pantofle do przedszkola takie, żeby się nóżki w nich nie pociły i najlepiej z podeszwą antypoślizgową. Ja córci do żłobka kupiłam ze zwykłą podeszwą to mi zabroniono je zakładać dziecku i musiałam kupić inne. W sumie racja bo dziecko się nie poślizgnie i np. głowy nie rozbije.

A to że dziecko teraz nie potrafi zapiąć dokładnie butów to nic, szybko się nauczy, na początku Ty mu zakładaj, a później jak będzie potrzeba to niech poprosi przedszkolankę i mu pomoże, a z czasem sam będzie potrafił założyć emotka

ja kupiłam świetne buty w Coccodrillo, kupowałam chyba już we wrześniu (wtedy co kazano mi inne kupić) i nawet były wtedy na wyprzedaży wszystkie buty -50%
0 0

Gość: ewaewa

#4640160 Napisano: 30.08.2011 11:50:52
dzikanimfa chyba nie ma jeszcze wyników z Garnier, ja też czekam emotka
0 0

Gość: nineczka17

#4640170 Napisano: 30.08.2011 11:56:34
dzikanimfa napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

help!!!

proszę o odp na priv. bo uciekam z neta:(

jeszcze nie słali mają czas do końca miesiąca
0 0

malenka89

#4640472 Napisano: 30.08.2011 02:24:01
A ja mam pytanie odnośnie kredytu w Orange, jak to jest? Wzięłam 2 złote, niby je dostałam, a i tak nie mogę wysłać sms-a emotka
0 0

ziolko

#4640521 Napisano: 30.08.2011 02:45:12
może to jest tylko na rozmowy??
0 0

Gość: betoniarka

#4640534 Napisano: 30.08.2011 02:51:18
ziolko napisał(a):

może to jest tylko na rozmowy??

co to to na pewno nie : P. sama biorę często te kredyty i normalnie mogę wysyłać smsy...
0 0

pioge7

#4640645 Napisano: 30.08.2011 03:37:32
wysłałem 2 zgłoszenia w jednym dniu do WAWLA. Na następny dzień napsiali że wygrałem i wygrywający paragon XXXX. Mam wysłać tylko ten paragon czy oba?
proszę o szybką pomoc emotka
0 0

margo466

#4640652 Napisano: 30.08.2011 03:42:22
pioge7 napisał(a):

wysłałem 2 zgłoszenia w jednym dniu do WAWLA. Na następny dzień napsiali że wygrałem i wygrywający paragon XXXX. Mam wysłać tylko ten paragon czy oba?
proszę o szybką pomoc emotka

tylko ten wskazany w smsie.
0 0