Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
targicola
Postów 1089
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dużo masz tych starterów?bo u mnie o ile nie był skasowany sms to odczytasz go dopiero po włożeniu odpowiedniego starterka(starsze nokie)nowsze niestety zapamiętują eski i obojętnie jaki starter włożysz to jest on w pamięci fona i nie dojdziesz z której karty sim on pochodzi.
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
Gość: winogrona3
W związku z powyższym zastrzegamy sobie prawo do wykorzystania zgromadzonych o Panu danych w celu wyegzekwowania należności wynikającej z zawartej umowy oraz ewentualnego przekazania ich właściwym organom ścigania w przypadku podania fałszywych danych.
Niniejszym pragniemy poinformować, że wyznaczamy Panu ostateczny termin na dobrowolną spłatę zaległości. Jeżeli usługa Pobieraczek5 nie zostanie opłacona w przeciągu 3 dni od dnia otrzymania tej wiadomości, wówczas zainicjujemy czynności prawne opisane wyżej, co wiązać się będzie dla Pana z dodatkowymi kosztami (sądowymi i windykacyjnymi) oraz w wypadku podania fałszywych danych zawiadomieniem właściwych organów ścigania i poniesieniem związanych z tym konsekwencji.
Raz jeszcze przypominamy, iż zgodnie z zawartą Umową, przysługuje nam kara umowna w wysokości stanowiącej wyrażoną w złotych polskich, równowartość 100 dolarów amerykańskich wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego – jako naprawienie szkody wyrządzonej wskutek nieuzasadnionego obciążenia infrastruktury i zasobów wykorzystywanych do świadczenia Usługi Usenet.
czy jak nie zapłace cos mi zrobia pw prosze jak ktos wie czy to naciaganie tylko
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://forumprawn...sci-zaplaty-101.html
całe 101 stron
To sa naciągacze, kombinują żeby wyłudzac pieniądze.. jeżeli to coś przyszło listem zwykłym lub na e-mail - ja bym olała.. Która firma ściąga należności przez e-mail? Mozna zgubić hasło, usunąć konto.. eeee
mam pytanie do doświadczonych mam:
jakie buciki kupujecie dzieciom do przedszkola? Kryte? Sandałki?
Kupiłam takie:
http://allegro.pl...-23-i1749604940.html
tylko synek nie potrafi ich sam zakładać, tzn włoży na nóżkę - ale ten paseczek jest za krótki i ucieka, a sam go później nie potrafi przełożyć..
na zatrzaski odpadają - tego szybko nie opanuje..
myslę jeszcze nad takimi:
http://allegro.pl...-22-i1753211684.html
tylko nie wiem czy nie będzie Mu za gorąco (w przedszkolu jest skwar, a w grupie maluchów jest zakaz otwierania okien). Jest plus - te sam załozy...
W sumie sama nie wiem czy te kilka odpowietrzników ma jakieś znaczenie. Podeszwa i tak jest oddychająca. Musze podjąć decyzję dzisiaj, mogę wymienić buciki... kurcze, sama nie wiem co robić, nie mam doświadczeni z przedszkolem i nie wiem jakie dzieci mają buty
Na rzepy buty i wsuwane, czyli typowo przedszkolne zaczynają się od rozmiaru 25, nasz trzylatek ma 23-24.. Tak jakby co
(ps. akurat chciałabym z tej firmy, bo wiem, że nie poci się w nich nózka..)
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a pobieraczek wysyła cokolwiek poleconym?? Chyba nie..?
ziolko
Postów 10404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo jesli polecony to inaczej się na to patrzy.. .a jeśli zwykły to zawsze mógł zaginąć na poczcie
nikt nie wysyła ważnych pism jako zwykłe listy
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikt oprócz pobieraczka..
i windykacji - równiez nie dostałam nigdy żadnego pisma poleconego, tylko zwykłe..
ps. no kto pomoże mi z bucikami? Prosze
Gość: tato999
ja kiedyś dostawałam uporczywie jakieś kursy językowe wraz z fakturami do zapłacenia (kursów nie zamawiałam)
później ponaglenia do zapłaty
wszystko przychodziło listami zwykłymi (wrzucane do skrzynki)
nie mieli żadnego dowodu ze to dostałam więc za co miałam im płacić
yetko
Postów 109
Data rejestracji 06.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też miałam ten problem. Trudno dostać butki do przedszkola na 3-latka. Ale wkońcu jakieś znalazłam. Co do Befado - Na początku byłam zadowolona z tej firmy ale kupiłam kilka miesięcy temu córeczce papcie tej firmy i strasznie pocą jej się w nich nóżki (ale nie mają żadnych dziurek). Wolę buciki firmy Kornecki.
marionzzz
Postów 623
Data rejestracji 30.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też dzieciom kupuję z odkrytymi paluszkami bo cały dzień w zakrytych to nóżka się bardzo pociła. Moim zdaniem o zapięcia się nie martw-może przez pierwsze dwa dni będzie ciężko a później sama nie zauważysz jak sobie świetnie radzi. Zauważyłam,że takie dzieci szybko wszystko łapią i się uczą tylko trzeba dać im szansę
Gość: dzikanimfa
help!!!
Gość: dzikanimfa
proszę o odp na priv. bo uciekam z neta:(
Gość: ewaewa
A to że dziecko teraz nie potrafi zapiąć dokładnie butów to nic, szybko się nauczy, na początku Ty mu zakładaj, a później jak będzie potrzeba to niech poprosi przedszkolankę i mu pomoże, a z czasem sam będzie potrafił założyć
ja kupiłam świetne buty w Coccodrillo, kupowałam chyba już we wrześniu (wtedy co kazano mi inne kupić) i nawet były wtedy na wyprzedaży wszystkie buty -50%
Gość: ewaewa
Gość: nineczka17
jeszcze nie słali mają czas do końca miesiąca
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: betoniarka
co to to na pewno nie : P. sama biorę często te kredyty i normalnie mogę wysyłać smsy...
pioge7
Postów 8418
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
proszę o szybką pomoc
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko ten wskazany w smsie.