Pomocy!!!!

pioge7

#4640653 Napisano: 30.08.2011 03:44:26
margo466 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wysłałem 2 zgłoszenia w jednym dniu do WAWLA. Na następny dzień napsiali że wygrałem i wygrywający paragon XXXX. Mam wysłać tylko ten paragon czy oba?
proszę o szybką pomoc emotka

tylko ten wskazany w smsie.

dzięki emotka
0 0

kalisto1986

#4640657 Napisano: 30.08.2011 03:45:45
ewaewa napisał(a):

efelinka pantofle do przedszkola takie, żeby się nóżki w nich nie pociły i najlepiej z podeszwą antypoślizgową. Ja córci do żłobka kupiłam ze zwykłą podeszwą to mi zabroniono je zakładać dziecku i musiałam kupić inne. W sumie racja bo dziecko się nie poślizgnie i np. głowy nie rozbije.

A to że dziecko teraz nie potrafi zapiąć dokładnie butów to nic, szybko się nauczy, na początku Ty mu zakładaj, a później jak będzie potrzeba to niech poprosi przedszkolankę i mu pomoże, a z czasem sam będzie potrafił założyć emotka

ja kupiłam świetne buty w Coccodrillo, kupowałam chyba już we wrześniu (wtedy co kazano mi inne kupić) i nawet były wtedy na wyprzedaży wszystkie buty -50%

potwierdzam, gorąco polecam tenisówki z coccodrillo, nawet bez promocji mają fajne ceny, a jakościowo są świetne - kupuje małemu zawsze na wiosne kilka par, tak, że ma i do domu i na podwórko, a jeszcze nigdy nie zniszczył ich, dopiero szły w odstawkę jak zrobiły się za małe.

A jeśli chodzi o zapięcia, ja bym wybrała jednak rzepy
0 0

efelinkaaa

#4640662 Napisano: 30.08.2011 03:49:39
kalisto1986 napisał(a):

ewaewa napisał(a):

efelinka pantofle do przedszkola takie, żeby się nóżki w nich nie pociły i najlepiej z podeszwą antypoślizgową. Ja córci do żłobka kupiłam ze zwykłą podeszwą to mi zabroniono je zakładać dziecku i musiałam kupić inne. W sumie racja bo dziecko się nie poślizgnie i np. głowy nie rozbije.

A to że dziecko teraz nie potrafi zapiąć dokładnie butów to nic, szybko się nauczy, na początku Ty mu zakładaj, a później jak będzie potrzeba to niech poprosi przedszkolankę i mu pomoże, a z czasem sam będzie potrafił założyć emotka

ja kupiłam świetne buty w Coccodrillo, kupowałam chyba już we wrześniu (wtedy co kazano mi inne kupić) i nawet były wtedy na wyprzedaży wszystkie buty -50%

potwierdzam, gorąco polecam tenisówki z coccodrillo, nawet bez promocji mają fajne ceny, a jakościowo są świetne - kupuje małemu zawsze na wiosne kilka par, tak, że ma i do domu i na podwórko, a jeszcze nigdy nie zniszczył ich, dopiero szły w odstawkę jak zrobiły się za małe.

A jeśli chodzi o zapięcia, ja bym wybrała jednak rzepy

wymeiniłam na takie:

http://sklep.befa...dukt&id_pro=4146

ja jestem bardzo zadowolona z tych z befado (ale tylko tych z dziurami w podeszwie).. Sebek umie je zakłądać więc tu jest plus emotka

W cocodrillo byłam, ale były tylko na gumki.. nie było nic na rzepy (u nas jest takie malutkie cocodrillo emotka )
0 0

kundzia87

#4640759 Napisano: 30.08.2011 04:36:04
nie otwiera mi się strona smiejki-dancerki..
pojawia się biała strona z muzyczką w tle i tyle..jak odświeżam- na moment robi się takie fioletowe tło..
czy potrzeba jakiegoś programu, aby wszystko było ok?
0 0

Gość: winogrona3

#4640787 Napisano: 30.08.2011 04:45:27
szukam pomocy jak zrezygnowac z Pobieraczka.pl bo przyszło mi cos takiego
W związku z powyższym zastrzegamy sobie prawo do wykorzystania zgromadzonych o Panu danych w celu wyegzekwowania należności wynikającej z zawartej umowy oraz ewentualnego przekazania ich właściwym organom ścigania w przypadku podania fałszywych danych.

Niniejszym pragniemy poinformować, że wyznaczamy Panu ostateczny termin na dobrowolną spłatę zaległości. Jeżeli usługa Pobieraczek5 nie zostanie opłacona w przeciągu 3 dni od dnia otrzymania tej wiadomości, wówczas zainicjujemy czynności prawne opisane wyżej, co wiązać się będzie dla Pana z dodatkowymi kosztami (sądowymi i windykacyjnymi) oraz w wypadku podania fałszywych danych zawiadomieniem właściwych organów ścigania i poniesieniem związanych z tym konsekwencji.

Raz jeszcze przypominamy, iż zgodnie z zawartą Umową, przysługuje nam kara umowna w wysokości stanowiącej wyrażoną w złotych polskich, równowartość 100 dolarów amerykańskich wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego – jako naprawienie szkody wyrządzonej wskutek nieuzasadnionego obciążenia infrastruktury i zasobów wykorzystywanych do świadczenia Usługi Usenet.

czy jak nie zapłace cos mi zrobia pw prosze jak ktos wie czy to naciaganie tylko

http://forumprawn...sci-zaplaty-101.html

całe 101 stron emotka

To sa naciągacze, kombinują żeby wyłudzac pieniądze.. jeżeli to coś przyszło listem zwykłym lub na e-mail - ja bym olała.. Która firma ściąga należności przez e-mail? Mozna zgubić hasło, usunąć konto.. eeee emotka

przyszło mi to na meila
0 0

Gość: winogrona3

#4640822 Napisano: 30.08.2011 05:01:26
ziolko napisał(a):

no cóż.. wolę się upewnić emotka
bo jesli polecony to inaczej się na to patrzy.. .a jeśli zwykły to zawsze mógł zaginąć na poczcie emotka i można go zignorować

nikt nie wysyła ważnych pism jako zwykłe listy

to przyszło na @ a wcale tam konta nie zakładałam moze mój syn ale mówi że nie
0 0

Gość: kaki22

#4641417 Napisano: 30.08.2011 08:59:36
Szukam bardzo pilnie kontaktu z osoba o nicku kalka
0 0

martaxxx73

#4641502 Napisano: 30.08.2011 09:24:04
Mam konto fb- od paru dni mam problemy.Chcę np.głosować komuś i wchodzę w aplikację i pisze mi ze jestem niezalogowana(a byłam)loguję się i dalej wchodze na fb i gdy ponownie wchodzę w ten link do głosowania sytuacja sie powtarza -Czy ktoś ma taki sam problem jak ja?
0 0

djb

#4645835 Napisano: 01.09.2011 07:11:29
Wie ktos moze co z ta gala szwarckopf elite model look w Warszawie? Co ma sie odbyc podobno we Wrzesniu?:> Bo wygralem i podalem dane itp a od kilku miesiecy zero odzewu;/
0 0

Gość: monisia23

#4650900 Napisano: 04.09.2011 05:08:38
Witam emotka
Planuje wielką zmianę na głowie emotka
Zna ktos może jakis program, do którego mogłabym 'wkleić' swoje zdjęcie i dopasować sobie fryz oraz kolor włosów?
0 0

joan

#4650906 Napisano: 04.09.2011 05:10:31
monisia23 napisał(a):

Witam emotka
Zna ktos może jakis program, do którego mogłabym 'wkleić' swoje zdjęcie i dopasować sobie fryz oraz kolor włosów?

Na Rossnecie był kiedyś taki, nawet fajny emotka
0 0

Gość: monisia23

#4650926 Napisano: 04.09.2011 05:22:32
joan napisał(a):

monisia23 napisał(a):

Witam emotka

Na Rossnecie był kiedyś taki, nawet fajny emotka

Już mam, super emotka
0 0

klaudia011

#4651294 Napisano: 04.09.2011 09:01:20
coś przestawiłam w klawiaturze ,nie działa shift wiec nie mogę pisać np dużych literek bez caps lock i znaczków z górnej części klawiszy lub polskich literek
POMOCY emotka
0 0

Gość: pysiek30

#4651304 Napisano: 04.09.2011 09:07:56
wciśnij ctrl+shift
klaudia011 napisał(a):

coś przestawiłam w klawiaturze ,nie działa shift wiec nie mogę pisać np dużych literek bez caps lock i znaczków z górnej części klawiszy lub polskich literek
POMOCY emotka

wciśnij jednocześnie ctrl+shift
0 0

klaudia011

#4651307 Napisano: 04.09.2011 09:12:25
pysiek30 napisał(a):

wciśnij ctrl+shift

klaudia011 napisał(a):

POMOCY emotka

wciśnij jednocześnie ctrl+shift

dziekuję, ale nie pomaga....tzn niektóre znaki i litery z shiftem mogę pisać a innych już nie , ehh emotka
0 0

Gość: dag70

#4651360 Napisano: 04.09.2011 09:54:35
forum i znajdziesz emotka
0 0

klaudia011

#4651542 Napisano: 05.09.2011 07:06:29
dag70 napisał(a):

forum i znajdziesz emotka

właśnie szukam i nigdzie nie mogę znaleźć....
0 0

Gość: quaqua

#4651916 Napisano: 05.09.2011 09:35:56
Działa Wam http://www.loreal.../sampling/index.aspx ?
Niby jestem tam zarejestrowana, ale chyba co chwilę mnie wylogowuje i nie wiem, czy zapisało mi losy. Nie pojawia mi się żadne potwierdzenie zgłoszenia losów. Próbowałam kilka razy i teraz nie wiem, czy oni mi policzyli te wszystkie głosy Mam tylko jeden paragon na 3 produkty oczywiście.
Jak jest u Was?
0 0

Gość: evja

#4651955 Napisano: 05.09.2011 09:50:48
Mam problem z pewną firmą.
W styczniu wzięłam udział w konkursie na Facebooku w grupie Waszewino.pl Trzeba było kupić wina za 300 zł a można było wygrać bon 250 zł na zakupy.
Wygrałam, złożyłam zamówienie i do dzisiaj nie dostałam.
Ponad tydzień temu napisałam o tym maila do firmy. Odpowiedzieli, że to ,,niewybaczalne i przesyłkę wyślą jutro. Po pięciu dniach znowu napisałam maila, czy przesyłka została wysłana. Napisali znowu, że wysyłkę prześlą jutro. Minęły kolejne dni i mam pytanie? Co można zrobić z taką firmą?
Wkurza mnie niemiłosiernie takie traktowanie, zbywanie i kłamanie ludzi.
Pomocy, bo nie wiem co robić.
Ps. Chodzi o firmę Waszewino.pl emotka
0 0

aneta411

#4651962 Napisano: 05.09.2011 09:53:17
monisia23 napisał(a):

Witam emotka

http://www.joanna.pl/
0 0