Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8418
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dzięki
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
potwierdzam, gorąco polecam tenisówki z coccodrillo, nawet bez promocji mają fajne ceny, a jakościowo są świetne - kupuje małemu zawsze na wiosne kilka par, tak, że ma i do domu i na podwórko, a jeszcze nigdy nie zniszczył ich, dopiero szły w odstawkę jak zrobiły się za małe.
A jeśli chodzi o zapięcia, ja bym wybrała jednak rzepy
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wymeiniłam na takie:
http://sklep.befa...dukt&id_pro=4146
ja jestem bardzo zadowolona z tych z befado (ale tylko tych z dziurami w podeszwie).. Sebek umie je zakłądać więc tu jest plus
W cocodrillo byłam, ale były tylko na gumki.. nie było nic na rzepy (u nas jest takie malutkie cocodrillo
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pojawia się biała strona z muzyczką w tle i tyle..jak odświeżam- na moment robi się takie fioletowe tło..
czy potrzeba jakiegoś programu, aby wszystko było ok?
Gość: winogrona3
W związku z powyższym zastrzegamy sobie prawo do wykorzystania zgromadzonych o Panu danych w celu wyegzekwowania należności wynikającej z zawartej umowy oraz ewentualnego przekazania ich właściwym organom ścigania w przypadku podania fałszywych danych.
Niniejszym pragniemy poinformować, że wyznaczamy Panu ostateczny termin na dobrowolną spłatę zaległości. Jeżeli usługa Pobieraczek5 nie zostanie opłacona w przeciągu 3 dni od dnia otrzymania tej wiadomości, wówczas zainicjujemy czynności prawne opisane wyżej, co wiązać się będzie dla Pana z dodatkowymi kosztami (sądowymi i windykacyjnymi) oraz w wypadku podania fałszywych danych zawiadomieniem właściwych organów ścigania i poniesieniem związanych z tym konsekwencji.
Raz jeszcze przypominamy, iż zgodnie z zawartą Umową, przysługuje nam kara umowna w wysokości stanowiącej wyrażoną w złotych polskich, równowartość 100 dolarów amerykańskich wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego – jako naprawienie szkody wyrządzonej wskutek nieuzasadnionego obciążenia infrastruktury i zasobów wykorzystywanych do świadczenia Usługi Usenet.
czy jak nie zapłace cos mi zrobia pw prosze jak ktos wie czy to naciaganie tylko
http://forumprawn...sci-zaplaty-101.html
całe 101 stron
To sa naciągacze, kombinują żeby wyłudzac pieniądze.. jeżeli to coś przyszło listem zwykłym lub na e-mail - ja bym olała.. Która firma ściąga należności przez e-mail? Mozna zgubić hasło, usunąć konto.. eeee
przyszło mi to na meila
Gość: winogrona3
to przyszło na @ a wcale tam konta nie zakładałam moze mój syn ale mówi że nie
Gość: kaki22
martaxxx73
Postów 432
Data rejestracji 18.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
djb
Postów 104
Data rejestracji 04.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: monisia23
Planuje wielką zmianę na głowie
Zna ktos może jakis program, do którego mogłabym 'wkleić' swoje zdjęcie i dopasować sobie fryz oraz kolor włosów?
joan
Postów 18675
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Na Rossnecie był kiedyś taki, nawet fajny
Gość: monisia23
Już mam, super
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
POMOCY
Gość: pysiek30
wciśnij jednocześnie ctrl+shift
klaudia011
Postów 1057
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuję, ale nie pomaga....tzn niektóre znaki i litery z shiftem mogę pisać a innych już nie , ehh
Gość: dag70
klaudia011
Postów 1057
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie szukam i nigdzie nie mogę znaleźć....
Gość: quaqua
Niby jestem tam zarejestrowana, ale chyba co chwilę mnie wylogowuje i nie wiem, czy zapisało mi losy. Nie pojawia mi się żadne potwierdzenie zgłoszenia losów. Próbowałam kilka razy i teraz nie wiem, czy oni mi policzyli te wszystkie głosy Mam tylko jeden paragon na 3 produkty oczywiście.
Jak jest u Was?
Gość: evja
W styczniu wzięłam udział w konkursie na Facebooku w grupie Waszewino.pl Trzeba było kupić wina za 300 zł a można było wygrać bon 250 zł na zakupy.
Wygrałam, złożyłam zamówienie i do dzisiaj nie dostałam.
Ponad tydzień temu napisałam o tym maila do firmy. Odpowiedzieli, że to ,,niewybaczalne i przesyłkę wyślą jutro. Po pięciu dniach znowu napisałam maila, czy przesyłka została wysłana. Napisali znowu, że wysyłkę prześlą jutro. Minęły kolejne dni i mam pytanie? Co można zrobić z taką firmą?
Wkurza mnie niemiłosiernie takie traktowanie, zbywanie i kłamanie ludzi.
Pomocy, bo nie wiem co robić.
Ps. Chodzi o firmę Waszewino.pl
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.joanna.pl/