Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też to przerabiałam, niestety nie mają obowiązku dopisać nic na paragonie na Twoją prośbę, ale osobiście dziwię się, że tego nie robią, przecież to tylko chwilka, a klinet któremu odmówili nie wróci już do tego sklepu. Niemniej jednak ja w takich sytuacjach prosze o wystawienie faktury, na której mam być dokładnie opisany kupiony produkt. Jak nie pamiętasz swojego NIP-u to nie szkodzi, faktura musi być z NIP-em sprzedającego, NIP kupującego nie jest konieczny.
Gość: aneczka155
a ja samsunga polecam. Mam model SCX-4200 i sprawdza się świetnie.
enia2007
Postów 925
Data rejestracji 25.07.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki dziewczyny
czas coś wybrać i szybko kupić
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam Epsona.DX5050 i z tuszami nie mam problemów. Ogólnie nie narzekam. Za to radziłabym zwrócić uwagę czy bez tuszu np żółtego drukarka dalej będzie drukowała na czarno-biało (bo niestety moja nie działa w ten sposób co jest dużym minusem)
Gość: spin
Czy w kamerce Camileo S20 jest jakaś możliwość wyeliminowania podczas nagrywania odgłosu przycisków? Podczas nagrywania nic nie słychać, a jak się odtworzy materiał to słychać przyciski z kamerki np. zoom obrazu itp.
Gość: arta
Jeśli ktoś zechciałby mi wyświadczyć przysługę, proszę o PW z imieniem i nazwiskiem -dodam do znajomych i zaproszę do aplikacji.
Gość: rafi323raf
też mam EPSONa SX200, tusze na allegro podróbki baaardzo tanie, niestety właśnie jest problem z tym, jak nie ma jednego tuszu, to cała drukarka odmawia posłuszeństwa. Ale i tak polecam, tylko trzeba mieć zawsze jakiś zapas - a że one są tanie, to można kupić większą ilość tuszy na allegro.
slonecznik1309
Postów 3966
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mamy z HP, ale nie pamiętam nazwy...takie bezprzewodowe, kosztuje 599 zł, ale za to tusze oryginalne są po 35 zł (kolorowy i czarny) takie http://www.ceneo.pl/;01510121440-10.htm
marines27
Postów 267
Data rejestracji 29.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie kupuj z hp bo tusze są drogie a na dodatek konserwacja i koszty naprawy też są drogie!
Gość: hittmanka
nie mogę otworzyć regulaminu, niech ktoś napisze na PW kiedy kończą się etapy tygodniowe .
Bardzo proszę
Gość: betoniarka
3.2. Konkurs zostanie ogłoszony i rozpocznie się w dniu 19 września 2011 r. o godzinie 00:01 oraz z chwilą ukazania się informacji o nim na na stronie aplikacji w portalu facebook.com.
3.3. Konkurs podzielony jest na 7 etapów, każdy z etapów trwa 1 tydzień
czyli 26-ego kończy się 1 etap
Gość: ksantypa
ja mambrothera dcp -jestem bardzo zadowolona-tusze taniutkie -zamienniki są, samo urządzenie nie za drogie
Gość: friq
Gość: iwciaj71
Gość: polec
http://www.kaufla...-na-10-lat/index.jsp
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysyłaj tak, żeby doszło na konkretny czas, czyli 59:52 żeby doszło na 00:00
Gość: ladymarmolade
smsy też nie przychodzą kiedy nie ma zasięgu
Gość: dorota19791
moze karta stracila waznosc
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyżby Play?
bo jeśli tak, to oni blokują karty, które przez jakiś czas nie były używane (też mi trochę poblokowali
Gość: ladymarmolade