Pomocy!!!!

dolly

#4708629 Napisano: 26.09.2011 10:59:34
errorr napisał(a):

PS.Z braku edycji,napiszę że dziękuję w imieniu wszystkich co skorzystali,tej osobie co to podała w temacie ROSSNET emotka Niestety nie zapamiętałem kto to był emotka .
Internauci Cię znajdą emotka .

Dziękujemy emotka .error

Chyba jakiś Errorr się wkradł emotka emotka emotka
0 0

tusiek

#4708663 Napisano: 27.09.2011 05:09:03
dziewczyny mam problem.Brałam tabletki antykoncepcyjne niestety ze względu na to,że staramy sie o dzidziusia odłożyłam i zostało mi jedno opakowanie.Nie wiecie czy można oddac w aptece bo szkoda mi kasy.
Ps .to tabletki Yaz ważne do 2015 roku.Sprzedam za 20 zł.w aptece około 40 kosztują
0 0

Gość: czarnygreg

#4708683 Napisano: 27.09.2011 05:47:09
tusiek napisał(a):

dziewczyny mam problem.Brałam tabletki antykoncepcyjne niestety ze względu na to,że staramy sie o dzidziusia odłożyłam i zostało mi jedno opakowanie.Nie wiecie czy można oddac w aptece bo szkoda mi kasy.
Ps .to tabletki Yaz ważne do 2015 roku.Sprzedam za 20 zł.w aptece około 40 kosztują

w aptece absolutnie zadnych leków ci nie przyjmą,
ja kiedyś miałam zakupione drogie leki których jak sie okazało nie mogłam brać bo organizm nie tolerował, z opakowania ubyło kilka tabletek i nie było mowy o zwrocie, nie dałam rady wyrzucić(700zł) zaniosłam swojej lekarce żeby dała jakiejś pacjentce jak ta będzie potrzebowała i już, o zwrocie kasy nie było mowy
0 0

isiulka

#4709748 Napisano: 27.09.2011 11:33:01
Czy z nowych starterów orange 5 można od razu wysyłać smsy premium czy trzeba je doładowywać jak w play, albo wpisywać magiczny kod? Wie ktoś może?

I czy mój awatar stał się nagle wielki czy tylko ja tak go widzę?
0 0

#4709753 Napisano: 27.09.2011 11:34:00
co smsów to nie wiem emotka
ale avatar masz nieziemski emotka wielki emotka
0 0

Gość: asiasia

#4709758 Napisano: 27.09.2011 11:35:35
isiulka napisał(a):

Czy z nowych starterów orange 5 można od razu wysyłać smsy premium czy trzeba je doładowywać jak w play, albo wpisywać magiczny kod? Wie ktoś może?

Można od razu wysyłac.
0 0

isiulka

#4709761 Napisano: 27.09.2011 11:36:50
asiasia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Można od razu wysyłac.

czarnygreg napisał(a):

co smsów to nie wiem emotka
ale avatar masz nieziemski emotka wielki emotka

Dzięki!
0 0

bawik70

#4709764 Napisano: 27.09.2011 11:37:45
margo466 napisał(a):

spin napisał(a):

kto mi powie jak nazywa sie taka gra, w ktorej np. jest plansza 3x3 podzielona na 9 pol - w kazdym polu sa cyfry od 1-8 + jedno oczko puste. Gra ta polega na przesuwaniu rozsypanych liczb i uozeniu wg kolejnosci.

Chyba jasno wyjasnilem emotka
Z góry dzięki

chyba o SUDOKU ci chodzi

GO
0 0

edith

#4710786 Napisano: 27.09.2011 04:58:37
Musze dzisiaj wyslac zgloszenie mojego przedszkola do konkursu i mam wymyslec imie dla maskotki Europejskiego Funduszu Spolecznego niemam dzisiaj glowy a mnie obarczono tym konkursem podajcie jakies imie pomocy!!! emotka
0 0

Gość: kochaniutka

#4713555 Napisano: 28.09.2011 01:11:33
Potrzebuję rady, mianowicie:

W marcu przypałętała się pod naszą klatkę kotka. Bardzo ładna ale okropnie zaniedbana i wychudzona.
W ramach możliwości zawsze znosiłam jej jakieś resztki z obiadu, albo karmę. Na zewnątrz było nadal zimno, więc nawet otwarłam okienko w piwnicy aby mogła się tam ogrzać. Mimo to co ją widziałam, to wyglądała coraz gorzej. Później przez jakiś czas nie było jej wogóle widać, więc myślałam, że coś jej się stało. Ale kiedy poszłam do piwnicy okazało się, że kotka leży na starej leżance mojego psa a obok niej 4 małe kocięta. Byłam pewna, że kociaki są martwe a sama kotka ledwo podnosiła głowę. Więc pobiegłam po mężą, wkrótce okazało się, że kociaki jednak żyją i zabraliśmy całą rodzinkę do naszego domu. Nie było to łatwe bo mamy już w domu psa i kota. Ale udało się zorganizować nowej rodzince spokojny kąt. Wezwaliśmy weterynarza, karmiliśmy otoczyliśmy opieką, wszytsko kosztowało nie tylko wiele poświecenia ale i pieniędzy. Ale gdy maluchy zaczeły stawać na właśne nóżki , nadszedł czas aby pomyśleć o ich dalszym losie. Popytałam wszytskich sąsiadów znajomych, nawet powiesiliśmy ogłoszenia na przystankach autobusowych , czy nikt nie chciałby przygarnąć małych kociaków. Niestety nie było żadnego odzewu, więc postanowiłam, że wywiozę kociaki na wieś do mojego brata. Bratowa zdecydowała się zatrzymać kotkę i jedno jej maleństwo a resztę kociąt przygarnęli ich sąsiedzi i znajomi. Wydawało się, że wszytsko się dobrze skończyło ale niestety. Niedawo zapukał do mnie...facet, żeby nie powiedzieć lump i stwierdził, że ukradłam jego koty i teraz mam mu zapłacić 100 zł od sztuki, czyli 500 zł inaczej pójdzie na policję.
Okropnie się wściekłam i pogoniłam faceta ,w życiu nie spoedziewałam się, że ktoś może mieć taki tupet ale nie wiem co teraz, jak to wygląda w świetle prawa? Kotka faktycznie była oswojona, ale była w okropnym stanie, dodatkowo opieka weterynarza też nie była za darmo, po prostu ręce mi opadają i nie wiem co mam zrobić.
0 0

normafia

#4713589 Napisano: 28.09.2011 01:19:52
kochaniutka napisał(a):

W marcu przypałętała się pod naszą klatkę kotka. Bardzo ładna ale okropnie zaniedbana i wychudzona.
W ramach możliwości zawsze znosiłam jej jakieś resztki z obiadu, albo karmę. Na zewnątrz było nadal zimno, więc nawet otwarłam okienko w piwnicy aby mogła się tam ogrzać. Mimo to co ją widziałam, to wyglądała coraz gorzej. Później przez jakiś czas nie było jej wogóle widać, więc myślałam, że coś jej się stało. Ale kiedy poszłam do piwnicy okazało się, że kotka leży na starej leżance mojego psa a obok niej 4 małe kocięta. Byłam pewna, że kociaki są martwe a sama kotka ledwo podnosiła głowę. Więc pobiegłam po mężą, wkrótce okazało się, że kociaki jednak żyją i zabraliśmy całą rodzinkę do naszego domu. Nie było to łatwe bo mamy już w domu psa i kota. Ale udało się zorganizować nowej rodzince spokojny kąt. Wezwaliśmy weterynarza, karmiliśmy otoczyliśmy opieką, wszytsko kosztowało nie tylko wiele poświecenia ale i pieniędzy. Ale gdy maluchy zaczeły stawać na właśne nóżki , nadszedł czas aby pomyśleć o ich dalszym losie. Popytałam wszytskich sąsiadów znajomych, nawet powiesiliśmy ogłoszenia na przystankach autobusowych , czy nikt nie chciałby przygarnąć małych kociaków. Niestety nie było żadnego odzewu, więc postanowiłam, że wywiozę kociaki na wieś do mojego brata. Bratowa zdecydowała się zatrzymać kotkę i jedno jej maleństwo a resztę kociąt przygarnęli ich sąsiedzi i znajomi. Wydawało się, że wszytsko się dobrze skończyło ale niestety. Niedawo zapukał do mnie...facet, żeby nie powiedzieć lump i stwierdził, że ukradłam jego koty i teraz mam mu zapłacić 100 zł od sztuki, czyli 500 zł inaczej pójdzie na policję.
Okropnie się wściekłam i pogoniłam faceta ,w życiu nie spoedziewałam się, że ktoś może mieć taki tupet ale nie wiem co teraz, jak to wygląda w świetle prawa? Kotka faktycznie była oswojona, ale była w okropnym stanie, dodatkowo opieka weterynarza też nie była za darmo, po prostu ręce mi opadają i nie wiem co mam zrobić.

Czy kotka miała obróżkę albo czipa? Czy ów pan, ma jakikolwiek dokument, który stwierdzałby, że zwierzątko stanowiło jego własność? Czy ma książeczkę szczepień kota (szczepienia przeciw wściekliźnie są obowiązkowe)? Jeśli nic takiego Ci nie przedstawił, to moim zdaniem nie masz powodu do niepokoju...
0 0

Gość: kochaniutka

#4713618 Napisano: 28.09.2011 01:26:25
A skąd! Nie miała ani obroży ani czipa. Wyglądała strasznie, po prostu serce się krajało od patrzenia na nią. Poza tym , że była oswojona nic nie wskazywało na to, że mogła do kogoś należeć. A to że była oswojona też o niczym nie musiało świadczyć.
Poza tym minęło już tyle czasu, Na wsi już są 2 miesiące a on się teraz obudził, że kota nie ma.
0 0

kalisto1986

#4713620 Napisano: 28.09.2011 01:26:42
kochaniutka tak jak wyżej, niech facet przedstawi Ci te dowody, a dodatkowo powiedz mu, żeby przyszedł ( podaj termin) i na ten termin powiedz, że przedstawisz mu koszty leczenia oraz utrzymania kotów, za czas kiedy zostały porzucone - myśle, że to powinno go powstrzymać, jeśli nie to powiedz, że powiadomisz terenowy oddział opieki nad zwierzętami o zaniedbaniu i porzuceniu kotów emotka

Moim zdaniem nie masz co się przejmować emotka Kot był zaniedbany, otoczyłaś go opieką, nikt go nie poszukiwał ...
0 0

Gość: aneczka155

#4713624 Napisano: 28.09.2011 01:27:57
normafia napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Czy kotka miała obróżkę albo czipa? Czy ów pan, ma jakikolwiek dokument, który stwierdzałby, że zwierzątko stanowiło jego własność? Czy ma książeczkę szczepień kota (szczepienia przeciw wściekliźnie są obowiązkowe)? Jeśli nic takiego Ci nie przedstawił, to moim zdaniem nie masz powodu do niepokoju...

Ten człowiek powinien się leczyć. No sorry ale wkurza mnie ,że najpierw wyrzuca kota(wg mnie mogło tak być) a potem żąda kasy nie wiadomo za co!
Kochaniutka cieszę się, że są tacy ludzie jak Ty, których obchodzi los zwierzątek. emotka
0 0

isiulka

#4713628 Napisano: 28.09.2011 01:30:02
Dokładnie tak samo uważam jaki Kali, przedstaw mu koszty leczenia, dla mnie to wygląda na zwykłą próbę wyłudzenia. Jak przyjdzie znowu to ty zawiadom policję, że cie gościu nęka.
0 0

#4714443 Napisano: 28.09.2011 06:30:50
Szukam kogoś kto chciałby przygarnąć kociaka!
kotce podano zastrzyk ale i tak pojawiły sie kocięta, była osoba która chciała je zabrać, niestety rozmyśliła się emotka
szukam teraz dla nich domu bo kotów u mnie dostatek, mam do oddania rudą i burą kotkę, mają 3 miesiące, są zdrowe i bardzo przyjaźnie nastawione,
mieszkam niedaleko Łodzi, chętnie dowiozę kociaka na terenie Polski centralnej,
mogę przesłać zdjęcia, emotka emotka
0 0

henryczka62

#4717523 Napisano: 29.09.2011 06:04:25
czy ktoś się orientuje jak mogę ustawić przekierowanie w orange? Tzn. chcę żeby wszystkie rozmowy przychodzące na nr z orange kierowało mi na nr play. Chciałam ustawić w telefonie, ale pojawia się komunikat, że zapytanie niekompletne
0 0

luckymen

#4717553 Napisano: 29.09.2011 06:11:08
henryczka62 napisał(a):

czy ktoś się orientuje jak mogę ustawić przekierowanie w orange? Tzn. chcę żeby wszystkie rozmowy przychodzące na nr z orange kierowało mi na nr play. Chciałam ustawić w telefonie, ale pojawia się komunikat, że zapytanie niekompletne

w orange można przekierować tylko jak sie ma w abonamencie emotka
0 0

henryczka62

#4717646 Napisano: 29.09.2011 06:40:45
wojtekgra napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

w orange można przekierować tylko jak sie ma w abonamencie emotka

dziękuję za odpowiedź emotka
0 0

xena

#4718977 Napisano: 30.09.2011 08:43:25
bardzo proszę o buteleczki -nie mam jeszcze ani jednej a czas leci emotka chętnie się zrewanżuję (proszę o pw)
mój link:http://skrzynkawojaka.pl/4e7b50933b709/
0 0