Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: friq
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
http://apps.facebook.com/burberrybody/
Codzienny klik
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam taka sytuację w orange. Napisałam na adres mailowy BOKu, podałam numer telefonu i mi go odblokowali po doładowaniu konta. Może spróbuj tak samo.
aerdna
Postów 5250
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój miał ten sam problem. Pan z salonu powiedział, że bardzo dużo ludzi się do nich zgłasza i że on nic za to nie może, że to wyżej zmienili zasady.
Coś tam porobił, odblokował numer, przyszedł sms i do 24h trzeba było doładować za 25 zł.
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież jeśli doładowałam kartę za 50 zł czy więcej, to jest więcej czasu na rozmowy wychodzące i ważność karty ;/
Gość: wsciekly
totalne przegięcie, bo w Play każde doładowanie przedłuża ważność kona o rok, a co klient robi z telefonem - dzwoni na okrągło czy trzyma go w szufladzie, to już jego sprawa
Gość: nineczka17
właśnie to już przeginają i za bardzo kombinują jak ładuję telefon w Heyah to za każdym doładowanie przedłuża mi stan konta o tyle dni ile było przypisane do wartość doładowania a Orange np jak ma ważność konta 30dni i nie mam pieniędzy na koncie to jak ładuję za 50zł to mi kasuje te 30 dni i daje tylko 90dni nie dodaje
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5250
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wchodzisz na swój profil FB, wybierasz pod zdjęciem znajomi. Pokaże Ci się lista znajomych. Musi ona być w wersji od lewej - zdjęcie, imię i nazwisko. A nie takie same zdjęcia, jak np na drzewie genealogicznym. Jak co to na górze jest wybór wyszukaj wg imienia i nazwiska/wpisz imie i nazwisko i 2 kwadraciki. Jeden z 9 kropkami, a drugi z 3 kropkami i 3 prostokątami. To musisz miec włączony ten z 3 kropkami i 3 prostokątami.
Lista znajomych jest alfabetyczna. Szukasz znajomego, po prawej stronie od imienia i nazwiska jest taki przycisk (ptaszek) znajomi.
Klikasz tam, rozwija Ci się lista i wybierasz ostanią opcję usuń ze znajomych
ziolko
Postów 10404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musisz wejść w profil danej osoby,
po prawej na górze w drugim pasku masz takie przyciski
Znajomi
Subskrypcja
Wiadomość
słoneczko z trójkątem - klikasz na nie i masz listę zgłoś/zablokuj
klikasz na to i usuwasz ze znajomych
Wybierz poniższą opcję, jeśli chcesz usunąć tę osobę z grona znajomych lub zablokować ją:
Usuń użytkownika xxxxxxx z grona znajomych
xxxx utraci możliwość dodawania postów na Twojej tablicy.
Zablokuj użytkownika xxxxxx
Po zastosowaniu blokady nie będziecie w stanie się widzieć ani kontaktować się ze sobą na Facebooku.
Poza tym, możesz także zgłosić ten profil jako:
Ten profil podszywa się pod kogoś lub jest fałszywy.
Nieodpowiednie zdjęcie profilowe
Mój znajomy nęka mnie lub zastrasza
po kliknięciu na usuń - Ty i xxxxx nie jesteście już znajomymi.
Więcej informacji na temat postępowania w przypadku nękania można znaleźć w Rodzinne centrum informacji o bezpieczeństwie.
ziolko
Postów 10404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie lubię wiecznego spamowania, ile mozna?
lolaxpx
Postów 60
Data rejestracji 26.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój link to http://skrzynkawojaka.pl/4e7b1b541dded/
dajar35
Postów 173
Data rejestracji 24.06.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mariolakal