Pomocy!!!!

Gość: goralecka

#4852724 Napisano: 24.11.2011 11:32:48
orientujecie się czy w każdym salonie Orange mogę zapłacić rachunek za ich abonament?czy to muszą być jakoś specjalnie oznaczone salony...coś wyczytałam o jakiś kasach paytel ale zupełnie jestem nie w temacie gdyż sama nie korzystam z usług orange emotka
0 0

kammaro

#4853536 Napisano: 25.11.2011 12:45:30
czy można od każdej umowy odstąpić w 10 dni
0 0

aurorcia

#4853537 Napisano: 25.11.2011 12:46:10
kammaro napisał(a):

nie od każdej!a o jaką dokładnie ci chodzi?
0 0

joan

#4853560 Napisano: 25.11.2011 12:54:29
kammaro napisał(a):

http://www.gdansk...online,644,2953.html
0 0

Gość: friq

#4853884 Napisano: 25.11.2011 03:00:46
Trzeba podawać kruszwicy numer dowodu i pesel ? Z tym numerem dowodu to ciut dziwne, podawałyście ?
0 0

Gość: nocti

#4854781 Napisano: 25.11.2011 10:04:00
swibek napisał(a):

katzki napisał(a):

Dziękuję za odpowiedzi.
Mam jeszcze trochę czasu na ewentualne reklamacje;)
Nawet jeżeli powysyłacie swoje adresy to nic to nie da.

I jeszcze jedno pytanko: O co chodzi z tym Aleksandrowem?? Bo w innym poście też pytali czy ja z Aleksandrowa Łódzkiego:P

Dodam, że nie uczestniczę w konkursach nałogowo, po prostu trafiłem na ten konkurs przez mój zawód.
Jedyne co kiedyś wygrałem to kilka złotówek w zdrapce lotto i koszulke z gorzkiej żołądkowej ale to przez sentyment do rudej!

Pozdrawiam i będę czekał na rozwój zdarzeń!

..również pozdrawiamy.. emotka a następnym razem jak chcesz pomocy to też coś od siebie daj.. nie tylko proś ale i podziel się sam.. już nie jedna osoba prosiła abys powiedział co to za konek.. nie uważasz, że miło by było coś odpisać? a nie tylko czekać na rozwój zdarzeń?? emotka

A ja poszperałam i mi się wydaje że to ten konkurs:
http://www.delphi...7n5jegud19kbghr7rhc1
Parę rzeczy się zgadza - formularz do uzupełnienia, numer tel + nick i hasło przy rejestracji itp

Tylko, że... tak jakby w regulaminie pisze, że jeden uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę każdego rodzaju więc hmmmm
0 0

Gość: pewnastudentka

#4854913 Napisano: 25.11.2011 11:24:06
nocti napisał(a):

swibek napisał(a):

katzki napisał(a):

Dziękuję za odpowiedzi.
Mam jeszcze trochę czasu na ewentualne reklamacje;)
Nawet jeżeli powysyłacie swoje adresy to nic to nie da.

I jeszcze jedno pytanko: O co chodzi z tym Aleksandrowem?? Bo w innym poście też pytali czy ja z Aleksandrowa Łódzkiego:P

Dodam, że nie uczestniczę w konkursach nałogowo, po prostu trafiłem na ten konkurs przez mój zawód.
Jedyne co kiedyś wygrałem to kilka złotówek w zdrapce lotto i koszulke z gorzkiej żołądkowej ale to przez sentyment do rudej!

Pozdrawiam i będę czekał na rozwój zdarzeń!

..również pozdrawiamy.. emotka a następnym razem jak chcesz pomocy to też coś od siebie daj.. nie tylko proś ale i podziel się sam.. już nie jedna osoba prosiła abys powiedział co to za konek.. nie uważasz, że miło by było coś odpisać? a nie tylko czekać na rozwój zdarzeń?? emotka

A ja poszperałam i mi się wydaje że to ten konkurs:
http://www.delphi...7n5jegud19kbghr7rhc1
Parę rzeczy się zgadza - formularz do uzupełnienia, numer tel + nick i hasło przy rejestracji itp

Tylko, że... tak jakby w regulaminie pisze, że jeden uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę każdego rodzaju więc hmmmm

Właśnie o to chodzi, że ponoć regulamin się zmienił - i dlatego ten ktoś szukał tu pomocy;)
0 0

Gość: aneczka155

#4857202 Napisano: 27.11.2011 11:25:37
Mam numer w plusie, taryfa to simplus Twój Profil. Od czwartku próbuję wykupić sobie pakiet 600 sms i ciągle dostaję zwrotkę Usługa niedostępna. Sprawdz: 1)czy masz wymagane środki 2)czy usługa nie wyklucza się z inną usługą 3)czy spełnione są inne warunki w celu jej aktywacji .
Dodam, że jak sprawdzam ważność poprzedniego pakietu to wyświetla mi 0 sms ważne do 9.12 .
Zawsze nie było problemów a teraz takie coś...
Czy ktoś wie jaka może być tego przyczyna lub co mam zrobić?
0 0

Gość: wsciekly

#4857209 Napisano: 27.11.2011 11:29:12
aneczka155 napisał(a):

Mam numer w plusie, taryfa to simplus Twój Profil. Od czwartku próbuję wykupić sobie pakiet 600 sms i ciągle dostaję zwrotkę Usługa niedostępna. Sprawdz: 1)czy masz wymagane środki 2)czy usługa nie wyklucza się z inną usługą 3)czy spełnione są inne warunki w celu jej aktywacji .
Dodam, że jak sprawdzam ważność poprzedniego pakietu to wyświetla mi 0 sms ważne do 9.12 .

zadzwoń do BOK-u
0 0

#4857213 Napisano: 27.11.2011 11:30:55
wsciekly napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

zadzwoń do BOK-u

W niedzielę też można? Ok, zaraz to sprawdzę. Dzięki, myślałam że może wystarczy jakiegoś smsa wysłać czy coś hehe emotka
0 0

#4857221 Napisano: 27.11.2011 11:37:18
kammaro napisał(a):

termin 10-dniowy obowiązuje w przypadku umów zawartych przez telefon lub internet

dostajesz rzecz i masz 10 dni od daty odebrania przesyłki na zaakceptowanie umowy - w praktyce jest to najczęściej podpisanie druku i odesłanie go do nadawcy

w przypadku umów zawieranych w sklepie czy firmie obowiązują zapisy na umowie - najczęściej można ją zerwać, gdy produkt lub usługa nie jest zgodna z umową

0 0

#4857227 Napisano: 27.11.2011 11:38:35
aneczka155 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

zadzwoń do BOK-u

W niedzielę też można? Ok, zaraz to sprawdzę. Dzięki, myślałam że może wystarczy jakiegoś smsa wysłać czy coś hehe emotka

w niedzielę też pracują
0 0

#4857236 Napisano: 27.11.2011 11:42:01
goralecka napisał(a):

orientujecie się czy w każdym salonie Orange mogę zapłacić rachunek za ich abonament?czy to muszą być jakoś specjalnie oznaczone salony...coś wyczytałam o jakiś kasach paytel ale zupełnie jestem nie w temacie gdyż sama nie korzystam z usług orange emotka

zadzwoń do BOK-u i powiedzą Ci, które salony w danym mieście przyjmują płatności w kasach

najlepiej jednak z banku internetowego - niczego nie szukasz, nie tracisz czasu i możesz każdemu zapłacić (nie tylko na swoje dane)
0 0

Gość: iskierka

#4857381 Napisano: 27.11.2011 12:45:01
aneczka155 napisał(a):

Gdy miałam nr w heyah to żeby wykupić kolejny pakiet musiała się skończyć ważność starego pakietu nawet gdy zostały już wyczerpane darmowe smsy
0 0

#4857478 Napisano: 27.11.2011 01:27:29
iskierka napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

Gdy miałam nr w heyah to żeby wykupić kolejny pakiet musiała się skończyć ważność starego pakietu nawet gdy zostały już wyczerpane darmowe smsy

a ja mam Heyah, czasami kupuję pakiet 50 minut za 5,50 zł i nigdy nie mam problemów z dokupieniem przed upływem ważności pakietu

inaczej przecież przepadłyby minuty niewykorzystane w pakiecie

nie sądzę, żeby z eskami było inaczej
0 0

Gość: lalunia

#4857510 Napisano: 27.11.2011 01:42:28
wsciekly napisał(a):

iskierka napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

a ja mam Heyah, czasami kupuję pakiet 50 minut za 5,50 zł i nigdy nie mam problemów z dokupieniem przed upływem ważności pakietu

Miałam też tak jak jeszcze nie skończyła mi się wcześniejsza usługa. Tam jest 30 dni, może wczesniej chcesz aktywowac i masz taki komunikat
0 0

cudaczek121

#4857521 Napisano: 27.11.2011 01:47:30
Mam taryfę nowe Orange Go.Kilka dni temu wysłałam smsa o treści start pod 8002 i mi napisali,że moje zlecenie jest przetwarzane i że poinformują mnie o wyniku. Dziś sprawdzam stan konta: zwykłe:0,00,a środki promocyjne tak samo,eh. Na koncie mam ponad 40 zł i nie wiem jak to zrobić w końcu,aby mi nie zablokowali środków emotka
0 0

milkaaa13

#4857549 Napisano: 27.11.2011 02:00:01
cudaczek121 napisał(a):

Mam taryfę nowe Orange Go.Kilka dni temu wysłałam smsa o treści start pod 8002 i mi napisali,że moje zlecenie jest przetwarzane i że poinformują mnie o wyniku. Dziś sprawdzam stan konta: zwykłe:0,00,a środki promocyjne tak samo,eh. Na koncie mam ponad 40 zł i nie wiem jak to zrobić w końcu,aby mi nie zablokowali środków emotka

a ofera na kartę ?bo jak na aBONAMENT TO NIE DZIAŁA a start z duzymi literami piszesz?
0 0

#4858361 Napisano: 27.11.2011 08:21:08
lalunia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

iskierka napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

Miałam też tak jak jeszcze nie skończyła mi się wcześniejsza usługa. Tam jest 30 dni, może wczesniej chcesz aktywowac i masz taki komunikat

z reguły co trzy tygodnie wykupuję nowy pakiet sms (nigdy nie mija te 30 dni) i nigdy nie było problemu.
0 0

jaru40

#4858602 Napisano: 27.11.2011 09:33:33
Nie mogę wysłać zgłoszenia na Haribo ,czy ja coś robię nie tak , czy strona nie działa?
0 0