Pomocy!!!!

Gość: swibek

#4849863 Napisano: 23.11.2011 10:37:09
emotka albo przy 4500.. bo ja nigdy 5 tys nie miałam a 4 stopki owszem.. zabrali mi jedną i kurde kuleje.. ale moze i teraz podnieśli próg i trza przeskoczyć 6 tys.. emotka heheee..
0 0

dolly

#4849866 Napisano: 23.11.2011 10:38:21
dolly napisał(a):

Czy ktoś ma pomysł jak odblokować telefon, na którym jest blokada klawiatury? Nie przyjmuje hasła - prawidłowego.

0 0

Gość: swibek

#4849868 Napisano: 23.11.2011 10:38:27
l0ginka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

4 przy 5 tysiakach

a mariolkal ma 13116 postów i tylko 4 stópki

Mariolce się płyta zacięła.. emotka
0 0

joan

#4849869 Napisano: 23.11.2011 10:39:12
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

4 przy 5 tysiakach

Ścigamy się? emotka Ja chcę gibko czwarty bucik, baranek o trzech nogach jest kulawy emotka

Jako rasowy ekonozbok zapytać muszę: czy jest coś do wygrania oprócz satysfakcji i stopy???
emotka

Cha cha, nie, ale wiesz, to już będzie inna stopa życiowa, a ja - kauflandozbok - o Wielkiej Stopie nadal marzę, zatem... emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4849870 Napisano: 23.11.2011 10:39:18
l0ginka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

4 przy 5 tysiakach

a mariolkal ma 13116 postów i tylko 4 stópki

Wydaje mi się, ze zwykli śmiertelnicy mogą uzyskać tylko 4 stópki, a administracja może mieć pięć nóżek... emotka
0 0

dolly

#4849877 Napisano: 23.11.2011 10:44:02
dolly napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy ktoś ma pomysł jak odblokować telefon, na którym jest blokada klawiatury? Nie przyjmuje hasła - prawidłowego.

nieaktualne emotka
0 0

Gość: niqsia

#4849878 Napisano: 23.11.2011 10:44:32
kto pomoże?
z ciekawości zajrzałam do regulaminu alma market, konkurs halloween. chciałam się dowiedzieć co mówi reulamin na temat terminu wysyłki nagród. i co przeczytałam?

W ciągu 2 dni od rozstrzygnięcia Konkursu laureaci Konkursu zostaną takŜe powiadomieni drogą
mailową o rozstrzygnięciu Konkursu na adres e – mail, z którego nadesłano Zdjęcie. Do
laureatów Konkursu zostaną wysłane zapytania o podanie adresu sklepu Organizatora, w których
laureat chciałby odebrać nagrodę oraz nr telefonu kontaktowego. Lista sklepów Organizatora
stanowi Załącznik nr 1 do regulaminu. Uczestnik Konkursu w terminie 7 dni od wysłania
zapytania, powinien, odpowiadając na otrzymanego maila, podać adres sklepu Organizatora, w
którym chciałby odebrać Nagrodę oraz nr tel. kontaktowego. Podanie danych przez Uczestnika
Konkursu w wymaganym terminie jest dobrowolne, ale jest warunkiem koniecznym do
otrzymania Nagrody.
5. Organizator podejmie trzy próby telefonicznego połączenia z laureatem Konkursu w odstępach
czasowych, co najmniej 1 godz. pomiędzy połączeniami (od godz. 9:00 do godz. 17:00). Przez
nieudaną próbę połączenia ze zwycięzcą Konkursu rozumie się: nieodebranie połączenia przez co
najmniej 5 sygnałów, włączenie się poczty głosowej, brak moŜliwości połączenia z
uŜytkownikiem telefonu (np. przebywanie poza zasięgiem, wyłączony aparat telefoniczny).

do mnie nikt nie pisał, ani nie dzwonił emotka

co mam o tym myśleć? już do almy napisałam.
bardzo sie ucieszyłam z nagrody i teraz ma przepaść?
wygrał ktoś już coś w Almie?
0 0

joan

#4849883 Napisano: 23.11.2011 10:47:45
niqsia - jeśli wskazałaś w mejlu miejsce odbioru nagrody, zadzwoń do tego marketu spytać, czy już jest i na Ciebie czeka. Bo coś kojarzę, że odbiór do 30.11.2011.
0 0

agamaty

#4849886 Napisano: 23.11.2011 10:48:59
katzki napisał(a):

Witam, jestem tu nowy, na to forum trafiłem przez przypadek i proszę o doświadczonych konkursowiczów o sugestie.

Mam pytanie: Czy ORGANIZATOR konkursu w trakcie trwania konkursu lub po zakończeniu konkursu ma prawo zmienić regulamin?

Chodzi mi o to, że jestem posiadaczem kilkudziesięciu numerów kom. które zarejestrowałem w konkursie na różne nazwy (nie trzeba było podawać żadnych danych, tylko nr kom nick i haslo) , tym samym zdobywając bardzo dużą ilość nagród.
Przed uczestnictwem dostałem telefonicznie informację od organizatora, że na jeden adres można adresować wiele nagród.

W regulaminie ani słowa o tym, że jeden uczestnik może być właścicielem (wygrać) tylko na jeden numer.
Jest natomiast informacja że użytkownik o wygranej zostanie powiadomiony smsem. I tak zaczęły przychodzić smsy z info o wygranej, tak logowałem się po kolei na każdy z numerów i adresowałem na siebie nagrody... Do pewnego momentu...

...chodzi o to, że pod koniec i teraz po zakończeniu konkursu zmienili formularz adresowania nagród i chcą aby do każdego numeru były podane dane właściciela numeru (dane jednej osoby, w tym przypadku mnie, nie mogą być przypisane do kilku numerów) wcześniej wystarczyło podać tylko adres do wysyłki bo przyszło mi kilka smsów z informacją, że wygrałem. A jak zobaczyli, że wygrałem sporo nagród to teraz nagle ustalili że jeden numer jedne dane i jedna nagroda!
Nie było i do tej pory nie ma nic napisane o tym w regulaminie!

Jak mam się odnieść do zaistniałej sytuacji?
Podpowie ktoś?

Aleksandrów Łódzki?
0 0

79magda

#4849888 Napisano: 23.11.2011 10:49:40
agamaty napisał(a):

katzki napisał(a):

Witam, jestem tu nowy, na to forum trafiłem przez przypadek i proszę o doświadczonych konkursowiczów o sugestie.

Mam pytanie: Czy ORGANIZATOR konkursu w trakcie trwania konkursu lub po zakończeniu konkursu ma prawo zmienić regulamin?

Chodzi mi o to, że jestem posiadaczem kilkudziesięciu numerów kom. które zarejestrowałem w konkursie na różne nazwy (nie trzeba było podawać żadnych danych, tylko nr kom nick i haslo) , tym samym zdobywając bardzo dużą ilość nagród.
Przed uczestnictwem dostałem telefonicznie informację od organizatora, że na jeden adres można adresować wiele nagród.

W regulaminie ani słowa o tym, że jeden uczestnik może być właścicielem (wygrać) tylko na jeden numer.
Jest natomiast informacja że użytkownik o wygranej zostanie powiadomiony smsem. I tak zaczęły przychodzić smsy z info o wygranej, tak logowałem się po kolei na każdy z numerów i adresowałem na siebie nagrody... Do pewnego momentu...

...chodzi o to, że pod koniec i teraz po zakończeniu konkursu zmienili formularz adresowania nagród i chcą aby do każdego numeru były podane dane właściciela numeru (dane jednej osoby, w tym przypadku mnie, nie mogą być przypisane do kilku numerów) wcześniej wystarczyło podać tylko adres do wysyłki bo przyszło mi kilka smsów z informacją, że wygrałem. A jak zobaczyli, że wygrałem sporo nagród to teraz nagle ustalili że jeden numer jedne dane i jedna nagroda!

Podpowie ktoś?

Aleksandrów Łódzki?

emotka emotka emotka
0 0

Gość: pewnastudentka

#4849889 Napisano: 23.11.2011 10:50:35
agamaty napisał(a):

katzki napisał(a):

Podpowie ktoś?

Aleksandrów Łódzki?

Agamaty emotka

a do pytającego - jeżeli w regulaminie był zapis, że może zostać on zmieniony, to chyba może... trzeba by było dokładnie przeanalizować regulamin - podaj linka, to poczytamy;)
0 0

joan

#4849891 Napisano: 23.11.2011 10:51:04
agamaty napisał(a):

Aleksandrów Łódzki?

emotka Jak Ty laska o tej porze jeszcze zachowujesz przytomność umysłu, chyba w Kauflandzie nie grasz... emotka
0 0

79magda

#4849893 Napisano: 23.11.2011 10:52:32
joan napisał(a):

agamaty napisał(a):

Aleksandrów Łódzki?

emotka Jak Ty laska o tej porze jeszcze zachowujesz przytomność umysłu, chyba w Kauflandzie nie grasz... emotka

A Ty sobie nabijasz posty, żeby być pierwszą i wygrać Wielką Stopę
emotka
0 0

#4849896 Napisano: 23.11.2011 10:53:28
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

agamaty napisał(a):

Aleksandrów Łódzki?

emotka

nie sądziłam, że niewinne pytanie o stópki może wywołać tyle emocji emotka
0 0

agamaty

#4849903 Napisano: 23.11.2011 10:56:40
pewnastudentka napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

agamaty napisał(a):

Aleksandrów Łódzki?

emotka

nie sądziłam, że niewinne pytanie o stópki może wywołać tyle emocji emotka

joan napisał(a):

agamaty napisał(a):

Aleksandrów Łódzki?

a weź Madzia nie denerwuj mnie już tym Kauflandem, dziś już wydałam tego smsa naprawdę ostatnimi siłami na świat. Dobrze, że się kończy. Pomijając fakt, że wkoło mnie wszyscy mówią po węgiersku i nic nie kumam to chyba cud, że coś mi się udało stworzyć emotka
0 0

79magda

#4849908 Napisano: 23.11.2011 10:59:15
agamaty napisał(a):

a weź Madzia nie denerwuj mnie już tym Kauflandem, dziś już wydałam tego smsa naprawdę ostatnimi siłami na świat. Dobrze, że się kończy. Pomijając fakt, że wkoło mnie wszyscy mówią po węgiersku i nic nie kumam to chyba cud, że coś mi się udało stworzyć emotka

Najważniejsze, że siłami natury
emotka ... placki po węgiersku, mrauuuu....
0 0

dolly

#4849913 Napisano: 23.11.2011 11:01:33
agamaty napisał(a):

Aleksandrów Łódzki?

o tym samym pomyślałam emotka
0 0

Gość: katzki

#4849916 Napisano: 23.11.2011 11:03:02
Nie Aleksandrów,
nigdzie nie ma zapisu, że organizator może zmieniać regulamin. Nie ma zapisu, że jedna osoba fizyczna może posiadać tylko jeden numer kom.

Regulamin konkursu znam bardzo dobrze, wiele razy go studiowałem;)

Nie wiem jak to rozegrać bo moje numery są zwycięzcami na kilkudziesięciu miejscach, a teraz organizator zażyczył sobie przypisywanie jednych danych osoby do każdego numeru kom, jeżeli chcę wpisać ponownie swoje dane to wyskakuje komunikat że taka osoba już jest wśród laureatów konkursu emotka
Wydaje mi sie po prostu, że chcą zweryfikować numery które brały udział w konkursie.

Podobno we wszystkich konkursach obowiązuje zasada Co nie jest zabronione w regulaminie - jest dozwolone czy to prawda?;D
0 0

joan

#4849918 Napisano: 23.11.2011 11:04:27
katzki napisał(a):

Podobno we wszystkich konkursach obowiązuje zasada Co nie jest zabronione w regulaminie - jest dozwolone czy to prawda?;D

A o zasadach współżycia społecznego słyszałeś? emotka
0 0

#4849919 Napisano: 23.11.2011 11:04:49
katzki - no to dajesz ten regulamin czy nie? mamy pomóc czy nie? emotka
0 0