Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: misiak66
Gość: helatkoX
Gość: iskierka
to ten nr na przeciwko daty czy
niżej koło numeru kasy?
Gość: pewnastudentka
Jeśli chodzi o numer do konkursu, to wszędzie sobie życzą ten numer koło daty - on ma zazwyczaj do 6 cyfr
Natomiast kiedyś miałam przypadek, że zgubiłam paragon i poszłam do sklepu po odpis paragonu - poszłam z dokładną datą zakupów, kwotą, wyciągiem z karty i - jak mi się zdawało - numerem paragonu. I wtedy okazało się, że dla pani w sklepie liczy się ten numer na dole, bo jest to numer transakcji na konretnej kasie fiskalnej, a ten na górze to po prostu kolejny numer drukowanych paragonów, który nigdzie w komputerze nie widnieje... Ale grunt, że wszystko skończyło się happy endem
Gość: iskierka
Dzięki za pomoc
Gość: wsciekly
jeśli ktoś ma jeszcze wygrane numery na Timotei, Adidasa itd. itp , a nie ma paragonów, może pomóc osobom potrzebującym (niepełnosprawność, bezrobocie,ubóstwo)
jeszcze kilka paragonów się znajdzie - kontakt na PW
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ela, przejrzałam różne ustawienia, ale nigdzie nie znalazłam funkcji zbiorowego oczyszczania tablicy - więc chyba trzeba po kolei niestety...
A ja mam pytanie do wszystkich lepiej zorientowanych - co oznaczają te stópki przy nickach i od czego są zależne? od ilości napisanych wiadomości, zgłoszonych konursów czy jeszcze czego?
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stopki oznaczają ilość postów na forum, ich ilość zmienia się po różnych, określonych liczbach owych postów. To, ile kto zgłosił do bazy konkursów, możesz sprawdzić, wpisując jego nick w okienko szukam w prawym górnym rogu.
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: andziakadula
Ale to chyba tak nie działa - są osoby które mają mniej więcej zbliżoną liczbę postów i inną ilość stópek; są osoby, które mają mniej postów, a więcej stópek niż inny użytkownik z większą ilością postów... próbowałam jakoś logicznie to uporządkować, np. 1 stópka = 500 postów, albo 1 stópka = 1000 postów, ale za każdym razem obliczenia się nie zgadzają, a nigdzie nie mogę znaleźć wątku/regulaminu, który by to obaśniał...
Gość: katzki
Mam pytanie: Czy ORGANIZATOR konkursu w trakcie trwania konkursu lub po zakończeniu konkursu ma prawo zmienić regulamin?
Chodzi mi o to, że jestem posiadaczem kilkudziesięciu numerów kom. które zarejestrowałem w konkursie na różne nazwy (nie trzeba było podawać żadnych danych, tylko nr kom nick i haslo) , tym samym zdobywając bardzo dużą ilość nagród.
Przed uczestnictwem dostałem telefonicznie informację od organizatora, że na jeden adres można adresować wiele nagród.
W regulaminie ani słowa o tym, że jeden uczestnik może być właścicielem (wygrać) tylko na jeden numer.
Jest natomiast informacja że użytkownik o wygranej zostanie powiadomiony smsem. I tak zaczęły przychodzić smsy z info o wygranej, tak logowałem się po kolei na każdy z numerów i adresowałem na siebie nagrody... Do pewnego momentu...
...chodzi o to, że pod koniec i teraz po zakończeniu konkursu zmienili formularz adresowania nagród i chcą aby do każdego numeru były podane dane właściciela numeru (dane jednej osoby, w tym przypadku mnie, nie mogą być przypisane do kilku numerów) wcześniej wystarczyło podać tylko adres do wysyłki bo przyszło mi kilka smsów z informacją, że wygrałem. A jak zobaczyli, że wygrałem sporo nagród to teraz nagle ustalili że jeden numer jedne dane i jedna nagroda!
Nie było i do tej pory nie ma nic napisane o tym w regulaminie!
Jak mam się odnieść do zaistniałej sytuacji?
Podpowie ktoś?
Gość: swibek
są pewne progi stopkowe.. trza mieć 1000, potem chyba 2,5 tys, potem 4 tys, 6 tys.. chyba jakoś tak było.. a jeśli chodzi chodzi o to ile kto dodał do bazy to ten sposób nie jest do końca wiarygodny bo po upływie określonego czasu konki z bazy znikają więc i owa informacja znika z konkiem.. ale z ostatnich miesięcy są napewno w miare bieżące statystyki..
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem dokładnie, jak to działa, ale chyba nie do końca mogą być one zbliżone ponieważ te różnice liczy się w tysiącach. Cztery są chyba przy 3000 tysiącach postów, a pięć pojawia się przy 5000. Oczywiście nie dotyczy to Administracji
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
joan
Postów 18673
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ścigamy się?
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jako rasowy ekonozbok zapytać muszę: czy jest coś do wygrania oprócz satysfakcji i stopy???
Gość: l0ginka
a mariolkal ma 13116 postów i tylko 4 stópki